Custom Menu

Latest From Our Blog

3 tinute pentru o toamna prietenoasa

3 tinute pentru o toamna prietenoasa

Toate brandurile au adus deja colectiile noi, asa ca acum oferta este foarte mare, iar tentatiile pe masura. Daca nu vreti sa depasiti bugetul alocat hainelor si accesoriilor la inceput de toamna, va sfatuiesc sa va uitati si la noua colectie TeX. Eu mi-am ales produsele preferate si am realizat 3 tinute in stilul meu.

Imi place la nebunie fusta din imitatie de piele, care are un aer nordic si pe care o pot purta in foarte multe combinatii. Blugii se asaza surprinzator de bine, iar eu sunt carcotasa in general la acest capitol. Geaca de blugi gri e un model interesant, fara guler. Iar puloverul fin in dungi alb-albastre e oricand dorit si binevenit la mine in garderoba.
Ieri s-a lansat site-ul tex.carrefour.ro, asa ca de acum inainte puteti sa vedeti toata oferta lor, inainte de a ajunge intr-un magazin Carrefour.
 
Hai sa ne bucuram de toamna asta superba! Maine-poimaine ne vezi punand iar tot dulapul pe noi de frig, luand la intamplare orice haina cat mai groasa, fara nicio pretentie de a fi si stylish… Acum e vremea perfecta pentru suprapuneri, pentru tinute…curajoase!
Prima tinuta: blugi, helanca si caciula –  toate TeX, incaltaminte Zara, sacosa Venera Arapu, ochelari Ray Ban. 
A doua tinuta: pulover, fusta, incaltaminte si rucsac – toate TeX, bratari primite cadou de la o prietena.
A treia tinuta: geaca, top, pantaloni, incaltaminte si rucsac – toate TeX.
23Comments
  • Cristina/ 18.09.2015Reply

    Ce frumoasa e pictura aceea! Unde este?

    • Rox/ 19.09.2015Reply

      Pe strada pictor Arthur Verona, in Bucuresti

  • roberta/ 18.09.2015Reply

    Imi place foarte mult rucsacul! Are un print genial:)
    http://Www.idareyoutobefashion.com

  • ELA/ 18.09.2015Reply

    Prima tinuta e preferata mea!!!!!Si peretele din spate e supeeeer!!!!!!Si celelalte tinute sunt dragu,dar prima conduce in topul meu 🙂

  • Teodora/ 18.09.2015Reply

    Imi place prima tinuta, mai ales caciulita albastra care aduce o vibratie aparte outfitului. Trebuie sa recunosc ca si peretele este de larga inspiratie 😀
    https://toodear.ro

  • Roxy/ 18.09.2015Reply

    Pacat ca inca nu este si in Timisoara Carrefour,este doar mic…tip Express.Am auzit ca vor face unul foarte mare.Imi plat toate tinutele,insa prima este preferata mea.

  • cristina/ 18.09.2015Reply

    mie imi place la nebunie fundalul…peretele pictat?unde se gaseste?

  • Bookish Style/ 18.09.2015Reply

    Fusta mă atrage şi pe mine, poate dau o raită zilele astea prin Carrefour.

  • Descude/ 18.09.2015Reply

    Hihi, chiar zilele astea am analizat fustita aceea intr-un Carrefour, e chiar frumoasa!
    https://www.descude.com

  • Sorina/ 18.09.2015Reply

    Super faine ținutele :)! Prima îmi place foarte mult :)! De la a doua, bluza, de la ultima, greaca și topul :)! Îți vin tare bine toate :)!!!
    Bizzz

  • Simona/ 18.09.2015Reply

    Ah, foarte faine și comode și pentru călătorii. Bine, la blugi aș pune altceva, nu tocuri (pentru călătorii).

  • Stefania/ 18.09.2015Reply

    Idei bune, multumim! 🙂 Cu o singura exceptie – incaltarile astea pe care nici nu stiu cum sa le denumesc, o combinatie de pantofi sport cu platforme, parca nu ti se potrivesc nici cum…ma refer ca stil, nu ca si culoare sau in combinatie cu hainele alese de tine. Mi se par vulgari, probabil pentru ca am mai vazut (neintentionat) persoane ca Bianca Dragusanu sau Andreea banica incaltate cu asa ceva si asociez pantofii astia cu lipsa bunului gust.

  • Mami/ 18.09.2015Reply

    Tinutele sunt grozave!

  • Stefan/ 18.09.2015Reply

    Foarte reusite pozele ! Feliciari
    Chiar si in realitate esti lafel de bine imbracata.
    N-am cuvinte ! Un mic fan de-al tau.

  • Ana Maria Blog/ 19.09.2015Reply

    Cel mai mult imi place cea de-a treia tinuta, e mai pe stilul meu 🙂

    https://fashionsofa.net

  • Stefania/ 19.09.2015Reply

    Nu gasesc pe site geaca gri 🙁 si m-am “indragostit”de ea.. Sunt superbe tinutele, ca de obicei..

  • Criss/ 19.09.2015Reply

    Fundalul este super interesant.Mie imi place prima tinuta, caciulita este interesanata.

  • Corina/ 20.09.2015Reply

    Sunt foarte inspirate tinutele alese. Imi place geanta “If music is too loud..”, am mai vazut-o asortata si la alte tinute 🙂

  • Miu Miu/ 21.09.2015Reply

    Prima e preferata mea, iti sta superb.

    Te pup, draga mea.

    http://www.miu-miu.ro

  • Monica/ 21.09.2015Reply

    Blugii arata foarte, foarte bine. Tinutele 1&3 sunt pe placul meu, a doua nu arata nici cum. Bluza mergea mau bine bagata in fusta si ccategoric alte incaltari.

  • maria/ 22.09.2015Reply

    Cred ca e foarte important cu ce brand-uri te asociezi. Eu te urmaresc de mult timp, tu esti frumoasa si iti sta bine si cu un sac daca pui pe tine, si daca faci reclama la ciment sau la mancare de catei, habar nu am. Noua ne place de tine, te urmarim si o sa te urmarim oricum, dar uneori asocierea ta cu anumite branduri nu face parte din stilul tau si noi, cei care “te cunoastem” observam asta foarte clar, Tinutele astea nu sunt “tu” si nu sunt chiar stilul tau, sau poate asa cum ne-ai obisnuit pe noi. Asa cum e si cu asocierea de la Dr oetker cu prajiturile alea “instant” unde multe fete ti-au zis ca se vede ca nu e chiar asocierea optima. Poate ne-ai obisnuit altfel, cu un high style si cu fresh and healthy food, i don’t know…adica vreau sa spun cat de frumos se poate ca #postareaastanuimiplace. Dar sa nu te superi pe mine, te rog.
    http://www.gossipme.ro

    • Dana/ 22.09.2015Reply

      Iti multumesc pentru mesaj. Intentionat aleg sa postez si tinute formate din haine accesibile, pentru ca blogul meu aduna un public variat. Poate deveni frustrant pentru multi sa gaseasca mereu tinute pe care nu si le-ar putea permite. In plus, hai sa fim sinceri acum, daca eu scriam ca blugii sunt AllSaints (nu intamplator spun asta, pentru ca seamana izbitor de mult cu unii pe care ii am de la AllSaints), ai fi putut spune ca nu sunt? Si nu doar pentru ca arata bine in poze… Eu mereu ma tem sa nu ajungem toti niste znobi, doar pentru ca ne-o permitem 🙁

  • Cezara/ 23.09.2015Reply

    Imi plac foarte mult tinutele,sunt super super!!!!!!!!!!! Esti superba in toate.

Leave a Comment