Custom Menu

Latest From Our Blog

Lectie de geometrie

Lectie de geometrie

Nu, nu e vorba despre bowling. Desi… nu mi-ar displacea o seara cu familia la bowling, ca pe vremuri, cand la un strike urlam pana raguseam. Iar la urmatoarea lovitura nu nimeream nici macar una si simteam ca “viata e nedreapta, domne'”. Asadar, lasam bowlingul, si ne concetram atentia nu atat pe minge, cat mai degraba pe printurile geometrice ce definesc aceasta tinuta.

 

EN: No, it’s not about bowling. Although… I wouldn’t mind a bowling night out with my family, like in the old days, when we would cheer for each strike until our throats were soar. And on the next game we wouldn’t hit anything, thinking that “life’s not fair, man”. So, bowling aside, let’s concentrate not so much on the ball, but more on the geometrical prints which define this outfit.

 31 75 9 11 15132104612814

Daca ati fost atenti ati remarcat probabil si noile mele incaltari. Le-am luat de pe Vestiaire Collective si sunt foarte incantata de ele. Aproape ca am facut o obsesie pentru site-ul asta. Acum vreo 7 ani petreceam la fel de mult timp pe ebay sau pe etsy, gasind cu greu tot felul de haine si accesorii vintage, pentru care ajunsesem sa imi pun ceasul sa sune ca sa nu ratez ora la care se incheie licitatia! Acum, asa cum unii deschid un joc tampitel pe telefon care sa le spele creierul de grijile zilei, asa si eu deschid aplicatia lor si verific noutatile. Nu e o reclama, sa stiti, sa nu o interpretati asa. E un pont. Ma gandeam ca ma vedeti deseori cu branduri de lux si sa stiti ca exista si variante prin care le puteti accesa la preturi sa zicem “decente”, adica apropiate de cele de la Zara sau Topshop.

Mai aveti si voi astfel de ponturi de magazine online care ascund comori la preturi mai prietenoase? Poate facem o lista interesanta impreuna…

In poze port: rochie Zara, pardesiu Max&Co, palarie H&M, ghete Marc Jacobs, plic Moon rosu cu fata detasabila Geometric Red. Si tinuta in miscare:

EN: If you have paying attention, you probably noticed my new shoes. I got them on Vestiaire Collective and I am very excited about them. I almost have an obsession for this site. About 7 years I used to spend just as much time on ebay or etsy, having a hard time finding vintage clothes and accessories, for which I set my alarm so I don’t miss the deadline of the bidding! Now, just as some people play a stupid game on their phone which takes their minds off their daily worries, I open their app to check out the news. This is not a commercial, don’t take it that way. It’s a tip. I thought you often see me with luxury brands and I wanted you to know that there are ways to get them for “reasonable” prices, compared to Zara and Topshop.

Do you also have tips for online shops which hide treasures at friendly  prices? Maybe we can make an interesting list together…

In the pictures I am wearing: Zara dress, Max& Co coat, H&M hat, Marc Jacobs boots, red Moon clutch with detachable cover Geometric Red. And above the outfit on the move.

18Comments
  • Mona/ 15.03.2017Reply

    Salutare,

    si mie imi place mult Vestiar Collective, este ca un vortex care ma poate tine prinsa ore la rand. Mi-am cumparat de acolo o pereche de botine Balenciaga, aproape noi. Sigura problema este ca am platit taxa de omport destul de mare(in Canada), A merititat, am simtit un pic de vinovatie, dar mi-a trecut repede 🙂

    anul asta am inceput o provocare destul de mare, nu voi cumpara nimic pentru mine. Este desul de greu, deja am tot felul de liste in minte, pentru la anu :))) https://www.youtube.com/watch?v=0Co1Iptd4p4 ei au fost inspiratia mea. Asa ca voi face shpping in propriul dulap bine tixit cu haine de care am si uitat. Am voie totusi sa cumpar haine pentru piticul meu, el creste, este shopping justificat 😀

    • Oana/ 15.03.2017Reply

      Ce tare, mi.ai dat o idee foarte bună! Câți bani aș economisi…

  • Rokolla/ 15.03.2017Reply

    Nu pot sa mine si sa nu-ti spun ca pardesiul ala iti vine foarte ciudat si parca este de imprumut. Nu cred ca sunt atat de batrana ca sa spun asta, dar se vede rau. Nici rochia nu este pe placul meu desi am inteles ca este o rochie over sized. Nu este cea mai buna combinatie si cu botinele chiar ai nimerit-o. Ele imi plac mult de tot si nici macar nu am auzit de acel site

  • Ewa Macherowska/ 15.03.2017Reply

    Beautiful coat!

  • Cami/ 15.03.2017Reply

    Ciudata combinatie: rochia da, paltonul nu 🙂

  • Mirela/ 15.03.2017Reply

    Sunt grupuri pe FB sau OLX

    • Dana/ 16.03.2017Reply

      Care? Pune link te rog dacă poți, că poate interesează pe mai multa lume.

  • Roxy/ 16.03.2017Reply

    Sincera sa fiu nu mi-au sarit ochii la incaltari.Prima privire la plic Moon,pe care nu l-am vazut de mult timp in postarile de pe blog si la mingea de Bowling.Imi place tinuta ?

  • Andra/ 20.03.2017Reply

    Ma sperie! Ai degetele taiate la mâna ce tine mingea de bowling!

    • Dana/ 20.03.2017Reply

      Hehehe. Se vede asa ca băgasem degetele deja în găurile mingii.

  • Dezinsectie gandaci/ 20.03.2017Reply

    Mie imi place la nebunie outfitul tau si, spre bucuria mea, am fost chiar saptamana trecuta la bowling!

  • Alexandra/ 21.03.2017Reply

    Poți cumpăra de pe vestiare direct de la vânzător,nu prin intermediul site-ului?Dacă da,cum de procedează?Mulțumesc anticipat ! 🙂

    • Dana/ 21.03.2017Reply

      Prin intermediul site-ului doar.

      • Alexandra/ 22.03.2017Reply

        Thanks

  • Mara/ 05.04.2017Reply

    Draga Dana,

    in momentul in care am vazut ghetele Marc Jacobs la tine, m-am indragostit. Bineinteles ca n-am rezistat tentatiei, Am intrat pe site si mi le-am luat, Sunt absolut superbe! Multumesc pentru pont; chiar nu stiam de existenta lui.

  • Mara/ 05.04.2017Reply

    Nu-nteleg motivul pentru care mi-ai sters comentariul. Era un sincer multumesc pentru faptul ca m-ai ajutat sa gasesc un site nou, cool…Sa te fi deranjat asa de tare? Daca da, scuze.

    • Dana/ 06.04.2017Reply

      Nu, normal ca nu mi-a deranjat. Chiar m-am bucurat 🙂 Nu stiu de ce disparuse mesajul, dar l-am aprobat acum.

Leave a Comment