Custom Menu

Latest From Our Blog

Concurs: Lingoul de Aur

Concurs: Lingoul de Aur

Trebuie sa recunosc ca am ras  cevacitindu-va mesajele. In scutece, la ghivece, in cusca cainelui, in grota, in congelator, in papusi, in parchet, in ramele de la perdele, in sacul aspiratorului sau “unde pune mama bine lucrurile”… o gramada de idei ingenioase de a ascunde lingouri de aur. Se vede ca v-a placut jocul, in urma caruia avem si o castigatoare:

Am facut tragerea la sorti, iar castigatoarea este autoarea mesajului:

Georgiana

Buna Dana! Fiind vorba de sute de lingouri cred ca intr-o pestera ar merge ascunse.

Felicitari, Georgiana! Vei fi contactata pe mail (sper ca e valid cel din semnatura), pentru a intra in posesia acestui premiu super original, oferit cadou de AXN: un lingou aur (5 grame).

Felicitari si voua pentru raspunsurile creative si bafta la urmtoarele concursuri pe blog.

Desi marturisesc ca nu ma uit la seriale asa de des pe cat mi-as dori, pastrez totusi o lista scurta pe care imi propun in fiecare sezon sa o bifez. Un astfel de exemplu este serialul “Unde dai si unde crapa” (Snatch), serial inspirat din filmul fenomen omonim regizat de Guy Ritchie, film care m-a dat peste cap la vremea respectiva, pentru montajul, muzica si umorul absolut memorabile. Asadar, nu intamplator serialul care va incepe in seara aceasta pe AXN este chiar in capul listei mele.

 

EN: Although I must admit I don’t watch TV series as often as I would like to, I do keep a short list I propose to check off each season. One example would be “Snatch”, series inspired by the phenomenon movie directed by Guy Ritchie, a film which totally blew my mind at that time, for its absolutely memorable montage, music and humor. So, it’s not an accident that the series which is about to air tonight is right at the top of my list.

1 3 5 7 9 1124810De ce merita sa urmariti acest serial? In primul rand apar cateva fete taaaare familiare. Pentru fanii seriei Harry Potter (eu!), serialul Unde dai si unde crapa (Snatch) il are in cast pe Rupert Grint (Ron!), care este excelent in rolul lui Charlie, un pusti bogat si rebel, dar il aduce iar pe ecranul TV-ului din living si pe Ed Westwick, aka Chuck Bass din Gossip Girl, care acum este un gangster cubanez. Sunt doi actori care au avut roluri iconice in niste seriale si filme fenomen, asa ca in mod sigur o sa fie interesant sa ii vedeti acum in ceva complet diferit.

Un alt lucru care a fost fix pe inima mea a fost styling-ul acestui show. Sunt o multime de seriale care au costume incredibile, fie ele contemporane sau de epoca, esentiale in a reproduce spiritul unei anumite perioade sau a unui anumit loc. Ce este absolut fantastic la Unde dai si unde crapa (Snatch) este ca preia stilul costumelor din filmul cu acelasi nume si il duce la un nivel mult, mult mai inalt si mai actual. Gangsterii din Londra au un stil cool, eclectic si foarte colorat, care mi s-a parut ca poate cu succes sa castige inima oricarei fashioniste. De altfel, cred ca v-ati prins deja ca tinuta mea posh de astazi este inspirata din atmosfera acestui serial. Dar ce mi se pare interesant e ca in sfarsit este explorata moda masculina, care este destul de neglijata in filmele de astazi. Sigur ca un barbat elegant este cel imbracat la costum, insa stim deja ca si barbatilor le place sa fie mai relaxati si cool, asa ca un serial care arata si alte stiluri decat cel clasic cred ca e bine-venit!

Si un al motiv sa va uitati la Unde dai si unde crapa in aceasta seara este ca am un mic concurs pentru voi, tocmai bun sa va faca sa fiti si mai curiosi pentru ce v-a pregatit AXN! Pentru ca primul episod este despre un jaf din care rezulta mult aur, as vrea sa imi raspuneti la urmatoarea intrebare:

“Cum si unde ati ascunde voi niste sute de lingouri de aur?”

Intreb, nu de alta, pentru ca fix acesta este premiul: un lingou de aur! O nebunie, nu? Va astept raspunsurile timp de o saptamana, dupa care voi alege prin tragere la sorti castigatorul lingoului de aur (5 grame). Succes!

AXN_Snatch 270x215mm+bleed_v1_preview

Premiera serialului Unde dai si unde crapa este in aceasta seara, pe AXN, la ora 23:00. Trailerul e mai jos!

In poze port: rochie Aqua by Aqua, geaca Asos, pantofi Acne, cercei Zara.

EN: Why is this series worth watching? First of all there are some veeery familiar faces. For the fans of the Harry Potter series (me!),  Snatch also casts Rupert Grint (Ron!), who is excellent in the role of Charlie, a rich and rebellious kid, but also brings to the living room TV screen Ed Westwick, aka Chuck Bass from Gossip Girl, who is a Cuban gangster now. These are two actors who have had iconic roles in some phenomenal series and movies, so it will definitely be interesting to watch them in something completely different.

Another thing I really liked was the styling in this show. There are many series with incredible costumes, whether they are contemporary or historical, essential to reproducing the spirit of a certain period or a certain place. What is absolutely fantastic about Snatch is that it takes the style of the costumes from the movie with the same name to a much, much higher and more timely level.  The London gangsters have a cool, eclectic and very colored style, which I think can win the heart of every fashionista. So, I guess it’s clear now that my posh outfit from today is inspired by the mood of this series. But what I find really interesting is that men’s fashion is finally explored, because usually it is pretty neglected in the movies from today. Surely an elegant man is the one wearing a suit, but we already know that men also like to be more relaxed and cool, so a series which shows other styles than just the classical one is more than welcome!    

And another reason to watch Snatch tonight is that I have a small contest for you, just right to make you curious enough for what AXN has prepared for you! Because the first episode is about a robbery with much gold, I would like you to answer the following question:

“How and where would you hide some hundreds of gold ingots?”

I am asking because this is precisely the prize: a gold ingot! Crazy, right? I am expecting your answers for a week, and after that I will randomly choose the winner of the gold ingot (5 grams). Good luck!

The premiere of the series Snatch is tonight, on AXN, at 23:00. The trailer is above!

In the pictures I am wearing: Aqua by Aqua dress, Asos jacket, Acne shoes, Zara earrings.

Sinceritate pascala
Cu copilul in Bangkok

Comments

320Comments
 • Andreea Sirba/ 18.04.2017Reply

  Eu le-as ingropa intr-o padure, apoi as pune frunze peste groapa, ca sa nu se vada pamantul ravasit. 🙂

 • Oana/ 18.04.2017Reply

  Trebuie sa fie undeva la vedere pentru ca fix acolo nu s-ar gandi nimeni sa caute! Poate in frigider 😂

 • Mariciuc Maria-Claudia/ 18.04.2017Reply

  In mod normal l-as ruga pe Harry Potter sa le ascunda pentru ca posibilitatea de a avea cateva sute de lingouri e cam la fel de mare 😂…Daca nu se poate probabil as incerca pe fundul unei balti de pescuit in mijlocul noptii, eventual iarna

 • Sonia/ 18.04.2017Reply

  Aş ascunde lingouri de aur într-un loc cât mai ușor de trecut cu vederea, dar foarte accesibil dacă e nevoie să pleci pe fugă. Le-aș pune în cutiile de condimente sau cafea din bucătărie, sau ascunse în pungi de detergent. 🙂

 • Laura C./ 18.04.2017Reply

  Pe fundul unui lac uitat de lume ❤️

 • Amy/ 18.04.2017Reply

  In magazia cu unelte a tatalui meu, printre ciocane, bormasini, flex si chestii de genul. 😀

 • Georgiana/ 18.04.2017Reply

  Buna Dana! Fiind vorba de sute de lingouri cred ca intr-o pestera ar merge ascunse.

 • Ana/ 18.04.2017Reply

  Cred ca nimeni nu ar căuta în interiorul unor manechine din plastic, gen cele dintr-un magazin.

 • simona/ 18.04.2017Reply

  Buna ,
  le-as congela in carne tocată, le zidesc in tocul de la usa

 • EllaBadic/ 18.04.2017Reply

  In fata casei, pe terasa as face un compartiment secret. As lua unul cu mine si as pleca in Zanzibar. 🙂

 • ioana/ 18.04.2017Reply

  In interiorul unei jucarii a copilului meu 🙂

 • Adela/ 18.04.2017Reply

  In dulap, sectiunea sosete 🙂

 • craciunescu ramona/ 18.04.2017Reply

  In sosetele murdare acolo nu umbla nimeni

 • Mihaela Cocea/ 18.04.2017Reply

  In rama unei icoane din biserica 🙂

 • Paraschiv/ 18.04.2017Reply

  As da tuturor prietenilor care au rate la banca ca sa ii scap de griji,as pune in plicuri si as trimite unor spitale pt copiii si restul de 10% pe care l-as opri l-as ascunde undeva la bunici la tara,au un pârâu in curte si as sapa o gropița acolo iar adevăratul loc ii va fi dezvăluit copilului meu in testament dupa ce eu nu voi mai fi.

 • Claudia/ 18.04.2017Reply

  😂 As face o podea falsa in patulul de cereale de la bunica. Sigur nu cauta cineva aur sub porumb si grau… 😂

 • Alexandra/ 18.04.2017Reply

  În lada de la pat 😂😳

 • Miha/ 18.04.2017Reply

  Cred ca cel mai safe place (ca sa nu uiti de locul unde e/ sau sa nu creasca iarba peste sa nu mai gasesti comoara) e sa le ingropi intr.un sicriu.

  Dupa 7 ani ai dreptul sa dezgropi sicriul ca si cum ai da groapa mai departe si nici nu ridici nici o suspiciune daca sapi o groapa de 2 metri. Plus ca o sa traiesti modest 7 ani, timp suficient sa uite lumea de jaful secolului :))

  Ps: lingouri sa fie ca locuri de ascuns gasim

 • Simina/ 18.04.2017Reply

  Cred ca l-as ascunde in camara, sub o oala :)) nu cred ca ar ravasi cineva camara in cautarea vreunui obiect valoros :))

 • Laura moraru/ 18.04.2017Reply

  As construi un perete din lingouri si bineinteles acoperit cu ceva tapet sa dea bine 😊😊🤣😅😅🖒🖒🖒

 • Roxana Elena/ 18.04.2017Reply

  Le-as îngropa in grădina din spate a bunicilor mei sau intr-un mormânt, ambele locuri fiind greu accesibile!:)

 • Mehedintu Alina/ 18.04.2017Reply

  Eu cred ca le-aș ascunde sub parchet, in casa.

 • Irina/ 18.04.2017Reply

  Cu grijă le-as ingropa in curtea casei in locuri diferite , pe timpul nopții bineînțeles să nu cumva să mă vadă vecinii .As mai păstra câteva așa prin casă în diferite locuri ascunse 😎 în ghivecele mari cu flori 😂 Pupici 😘

 • Alexandra/ 18.04.2017Reply

  Le-as îngropa printr-o padure din apropierea casei bunicilor 🙂

 • Andreea/ 18.04.2017Reply

  L-as ascunde in vechea casa a bunicilor , locul unde am copilarit iar cand copii vor creste as organiza o “vanatoare de comori” unde vor putea explora si invata cum au trait strabunicii lor. Ar fi o experienta minunata zic eu.

 • Alexandra/ 18.04.2017Reply

  Le-as da drumul in fantana din spatele casei. Dar nu stiu cum le-as scoate la nevoie 🙂

 • Chiliment ioana/ 18.04.2017Reply

  “La vedere”. Sub izolatia casei. Scotocesc casa la interior, nu si exteriorul😊

 • Andra/ 18.04.2017Reply

  As face un zid din ele si l-as acoperi cu un perete de rigips.

 • Bianca Bia/ 18.04.2017Reply

  Le-as pune in sicrie si le-as intropa in cimitir…

 • Iura/ 18.04.2017Reply

  Le-as ascunde în peretele camerei mele

 • Cristina/ 18.04.2017Reply

  Hm….unde si cum as ascunde eu niste sute de lingouri de aur??…as construi din si cu ele un perete dupa care peretele construit le-as imbraca cu rigips si as forma un “mini bar ” pe care mai apoi l-as imbraca cu piatra aparenta. 🙂 🙂
  Asta as face in viata din “film”;in viata reala nu le-as lua 🙂 🙂 🙂
  Hristos a Inviat!

 • Denisa/ 18.04.2017Reply

  Salutare! In groapa de nisip a fetitei mele 🙂 sigur nu cauta nimeni acolo 🙂 e un joc nevionvat de copii :). O zi frumoasa! Hai cu serialul!

 • leonte elena/ 18.04.2017Reply

  L-as ascunde in beci,in borcane. Sigur vor scotocii casa, dar in borcane nu vor cauta.

 • Andreea-Geanina P/ 18.04.2017Reply

  Le-as îngropa la mare adâncime sub pământ

 • Lidia/ 18.04.2017Reply

  Le-as ingropa in spatele casei, la tara!

 • Claudia/ 18.04.2017Reply

  In beciul bunicii. 😊

 • Ionela/ 18.04.2017Reply

  Le as ingropa sub cusca catelului din curtea parintilor mei.

 • Ana-Lorena/ 18.04.2017Reply

  Le-as ingropa in gradina bunicilor, iar apoi as planta toate felurile de bujori deasupra fiindca nu te-ar lasa inima sa ii dezgropi.

 • Raluca/ 18.04.2017Reply

  Le-as ascunde undeva sub un sopron/magazie de vinuri sau pe langa un copac si as planta flori pe langa. As pastra doar doua si restul le-as valorifica pentru cei ce au mai multa nevoie decat mine.

 • Alina/ 18.04.2017Reply

  Le-aș ascunde într-o saltea care ar întra în cadrul patului iar deasupra ar fi o saltea normală. E prea clasic ca să dea de bănuit 😁

 • Ioana lavinia/ 18.04.2017Reply

  As ascunde lingourile de aur in mai multe locuri: cateva intr-un loc accesibil ( spre exemplu intr-o cutie cu ceai/cafea, in semineu, in buzunarele paltoanelor) de unde sa le pot lua repede si cealalta parte in pamant, intr-o cutie metalica peste care as planta un pom.

 • Mona/ 18.04.2017Reply

  Eu le-as impartii cu toata familia si toti prietenii, inclusiv oameni nevoiasi. Sincer, nu le-as ascunde, unde ar fi bucuria?..

 • Ana Maria/ 18.04.2017Reply

  Pe fundul unui acvariu, cu pietriș sau iarba deasupra și mulți mulți pești colorați.

 • Vali/ 18.04.2017Reply

  La mansarda unei case, sub șindrilele de la acoperis 👍

 • Oana/ 18.04.2017Reply

  Hey. Eu le-as ascunde In ghivecele cu flori!
  🌸 💰😎

 • Mihaela H./ 18.04.2017Reply

  As zidi lingourile de aur in zidul unei constructii.

 • Barcer Mihaela/ 18.04.2017Reply

  dar de ce sa le ascund… doar ca sa stiu ca le am? nu ar fi mai corect sa le folosesc?… ma rog, daca ar fi sa le ascund…. intr-o jucarie de plus, in ghivecele de flori, in zidul casei, in gradina… as gasi eu ce sa fac cu ele sau unde sa le ascund… daca le-as avea!

 • Arsene Sinziana/ 18.04.2017Reply

  In jucariile fetitei mele ,unde doar ea gaseste ce cauta 😀

 • Lucuta/ 18.04.2017Reply

  In magazinul mamei mele, sub pretextul ca este ciocolata invelita in staniol 🙈

 • Mihaela M./ 18.04.2017Reply

  Eu le-as îngropa la rădăcina unui copac sau in zidul casei.

1 2 3 7

Leave a Comment