Custom Menu

Latest From Our Blog

Concurs: Lingoul de Aur

Concurs: Lingoul de Aur

Trebuie sa recunosc ca am ras  cevacitindu-va mesajele. In scutece, la ghivece, in cusca cainelui, in grota, in congelator, in papusi, in parchet, in ramele de la perdele, in sacul aspiratorului sau “unde pune mama bine lucrurile”… o gramada de idei ingenioase de a ascunde lingouri de aur. Se vede ca v-a placut jocul, in urma caruia avem si o castigatoare:

Am facut tragerea la sorti, iar castigatoarea este autoarea mesajului:

Georgiana

Buna Dana! Fiind vorba de sute de lingouri cred ca intr-o pestera ar merge ascunse.

Felicitari, Georgiana! Vei fi contactata pe mail (sper ca e valid cel din semnatura), pentru a intra in posesia acestui premiu super original, oferit cadou de AXN: un lingou aur (5 grame).

Felicitari si voua pentru raspunsurile creative si bafta la urmtoarele concursuri pe blog.

Desi marturisesc ca nu ma uit la seriale asa de des pe cat mi-as dori, pastrez totusi o lista scurta pe care imi propun in fiecare sezon sa o bifez. Un astfel de exemplu este serialul “Unde dai si unde crapa” (Snatch), serial inspirat din filmul fenomen omonim regizat de Guy Ritchie, film care m-a dat peste cap la vremea respectiva, pentru montajul, muzica si umorul absolut memorabile. Asadar, nu intamplator serialul care va incepe in seara aceasta pe AXN este chiar in capul listei mele.

 

EN: Although I must admit I don’t watch TV series as often as I would like to, I do keep a short list I propose to check off each season. One example would be “Snatch”, series inspired by the phenomenon movie directed by Guy Ritchie, a film which totally blew my mind at that time, for its absolutely memorable montage, music and humor. So, it’s not an accident that the series which is about to air tonight is right at the top of my list.

1 3 5 7 9 1124810De ce merita sa urmariti acest serial? In primul rand apar cateva fete taaaare familiare. Pentru fanii seriei Harry Potter (eu!), serialul Unde dai si unde crapa (Snatch) il are in cast pe Rupert Grint (Ron!), care este excelent in rolul lui Charlie, un pusti bogat si rebel, dar il aduce iar pe ecranul TV-ului din living si pe Ed Westwick, aka Chuck Bass din Gossip Girl, care acum este un gangster cubanez. Sunt doi actori care au avut roluri iconice in niste seriale si filme fenomen, asa ca in mod sigur o sa fie interesant sa ii vedeti acum in ceva complet diferit.

Un alt lucru care a fost fix pe inima mea a fost styling-ul acestui show. Sunt o multime de seriale care au costume incredibile, fie ele contemporane sau de epoca, esentiale in a reproduce spiritul unei anumite perioade sau a unui anumit loc. Ce este absolut fantastic la Unde dai si unde crapa (Snatch) este ca preia stilul costumelor din filmul cu acelasi nume si il duce la un nivel mult, mult mai inalt si mai actual. Gangsterii din Londra au un stil cool, eclectic si foarte colorat, care mi s-a parut ca poate cu succes sa castige inima oricarei fashioniste. De altfel, cred ca v-ati prins deja ca tinuta mea posh de astazi este inspirata din atmosfera acestui serial. Dar ce mi se pare interesant e ca in sfarsit este explorata moda masculina, care este destul de neglijata in filmele de astazi. Sigur ca un barbat elegant este cel imbracat la costum, insa stim deja ca si barbatilor le place sa fie mai relaxati si cool, asa ca un serial care arata si alte stiluri decat cel clasic cred ca e bine-venit!

Si un al motiv sa va uitati la Unde dai si unde crapa in aceasta seara este ca am un mic concurs pentru voi, tocmai bun sa va faca sa fiti si mai curiosi pentru ce v-a pregatit AXN! Pentru ca primul episod este despre un jaf din care rezulta mult aur, as vrea sa imi raspuneti la urmatoarea intrebare:

“Cum si unde ati ascunde voi niste sute de lingouri de aur?”

Intreb, nu de alta, pentru ca fix acesta este premiul: un lingou de aur! O nebunie, nu? Va astept raspunsurile timp de o saptamana, dupa care voi alege prin tragere la sorti castigatorul lingoului de aur (5 grame). Succes!

AXN_Snatch 270x215mm+bleed_v1_preview

Premiera serialului Unde dai si unde crapa este in aceasta seara, pe AXN, la ora 23:00. Trailerul e mai jos!

In poze port: rochie Aqua by Aqua, geaca Asos, pantofi Acne, cercei Zara.

EN: Why is this series worth watching? First of all there are some veeery familiar faces. For the fans of the Harry Potter series (me!),  Snatch also casts Rupert Grint (Ron!), who is excellent in the role of Charlie, a rich and rebellious kid, but also brings to the living room TV screen Ed Westwick, aka Chuck Bass from Gossip Girl, who is a Cuban gangster now. These are two actors who have had iconic roles in some phenomenal series and movies, so it will definitely be interesting to watch them in something completely different.

Another thing I really liked was the styling in this show. There are many series with incredible costumes, whether they are contemporary or historical, essential to reproducing the spirit of a certain period or a certain place. What is absolutely fantastic about Snatch is that it takes the style of the costumes from the movie with the same name to a much, much higher and more timely level.  The London gangsters have a cool, eclectic and very colored style, which I think can win the heart of every fashionista. So, I guess it’s clear now that my posh outfit from today is inspired by the mood of this series. But what I find really interesting is that men’s fashion is finally explored, because usually it is pretty neglected in the movies from today. Surely an elegant man is the one wearing a suit, but we already know that men also like to be more relaxed and cool, so a series which shows other styles than just the classical one is more than welcome!    

And another reason to watch Snatch tonight is that I have a small contest for you, just right to make you curious enough for what AXN has prepared for you! Because the first episode is about a robbery with much gold, I would like you to answer the following question:

“How and where would you hide some hundreds of gold ingots?”

I am asking because this is precisely the prize: a gold ingot! Crazy, right? I am expecting your answers for a week, and after that I will randomly choose the winner of the gold ingot (5 grams). Good luck!

The premiere of the series Snatch is tonight, on AXN, at 23:00. The trailer is above!

In the pictures I am wearing: Aqua by Aqua dress, Asos jacket, Acne shoes, Zara earrings.

Sinceritate pascala
Cu copilul in Bangkok

Comments

320Comments
 • Flavia/ 18.04.2017Reply

  In mai multe locuri din curtea bunicilor. Acolo ma simt si le-as simti in siguranta🏡

 • Beatrice/ 18.04.2017Reply

  Cred ca le-as ascunde tipic romaneste, sub saltea :))

 • Lorena/ 18.04.2017Reply

  L-as piti in podul cu fan :)) sau dupa un tablou. L-as mai putea piti si in dulap, e cam dezordine si ar fi cam greu de gasit

 • Cornelia/ 18.04.2017Reply

  As face un colaj din ele pe care l-as acoperi cu fotografii si l-as pune fix pe peretele din fata intrarii!

 • Madalina Sandulescu/ 18.04.2017Reply

  Le-as ascunde in dressing – in buzunare de sacouri, in genti si printre esarfe interminabile

 • Mona/ 18.04.2017Reply

  Le-as ascunde in ghiveciurie cu flori 🙂

 • Gina Lupu/ 18.04.2017Reply

  Eu le-as ascunde in ghivece cu flori..am curtea plina de ficusi si trandafiri japonezi in glastre…asa ca in ele nu cred ca s-ar gandi nimeni ca ar putea fi altceva decat pamant. 🙂

 • Raluca/ 18.04.2017Reply

  Cat mai la vedere bineînțeles 😀 Probabil as pava curtea cu ele.

 • Iulia/ 18.04.2017Reply

  Hmmmm, cred ca beciul casei ar fi o ascunzatoare buna 🙈

 • lucia/ 18.04.2017Reply

  Le-as tencui in peretii casei😉

 • Gabriela/ 18.04.2017Reply

  Le-as ascunde in butoaiele cu vin. 🙂

 • Lorena/ 18.04.2017Reply

  Cred ca in recipientele cu mirodenii ar fi fain sa le ascund. Dar mi se pare un stres prea mare sa nu ti le gasesca nimeni :):)

 • Munteanu Alina-Gabriela/ 18.04.2017Reply

  Buna,
  As ascunde “sute” de lingouri undeva aproape (la indemana), deci cred ca in casa, in cutiile mele cu pantofi – sotul nu umbla niciodata in partea mea de sifonier, mai ales in cutiile in care imi pastrez/ depozitez pantofii :).
  O alta varianta ar fi fosta mea camera de la parinti – unde nu intru decat eu cand mai raman peste noapte. M-as duce pe furis si as ascunde lingourile sub pat – ai mei nu intra in camera copilariei mele.
  Pupici,
  Alina

 • Lia/ 18.04.2017Reply

  Le-as îngropa in pădure.

 • Iuliana Nicu/ 18.04.2017Reply

  În salteaua de pe pătuțul Sofiei…..Și așa nu folosește pătuțul așa ca ăsta ar fi o întrebuințare bjna

 • Cristina Feather/ 18.04.2017Reply

  In podul casei bunicilor mei, care stau undeva la capat de lume, unde nu-i nici semnal la telefon, nici vecini, nici nimeni…

 • Mirela/ 18.04.2017Reply

  Cam multe lingouri…hmmmm….in cosul de rufe murdare sau in cutia cu suruburi a sotului 🙂 Cauta hotii acolo?
  PS: cel maimai inedit concurs!

 • Teodora Stefanov/ 18.04.2017Reply

  Grea situație, dar “l-as ascunde” la vedere. Ar fi un fel de bibelou si l-as pune in biblioteca. Sa para ceva banal, fara valoare.

 • Elena/ 18.04.2017Reply

  In fisetul de dosare de la o sectie de politie!

 • Lilo/ 18.04.2017Reply

  Le-aș ascunde în vasul de la toaleta… 😉😉😉

 • Nicoleta/ 18.04.2017Reply

  Cred ca zidite intr-un perete ar fii cea mai buna ascunzatoare! Sau ingropate la radacina unui copac!

 • POPOVICI DORU/ 18.04.2017Reply

  In padurea din spatele casei mele, la radacina unui stejar batran pe care l=as insemna ca sa-l reperez usor!

 • Alexandra/ 18.04.2017Reply

  Cel mai probabil, mi-as realiza cateva dorinte, in primul rand. Iar cu restul, as construi o fanta sub acvariul din casa, in asa fel incat sa pot umbla de cate ori as putea avea nevoie. 😜

 • Ioana CIoc/ 18.04.2017Reply

  Ce amuzant. ..atâtea posibilitati…Și totuși cred ca printre niste cărți intr-o mare biblioteca 😆

 • monica/ 18.04.2017Reply

  Intr-o căpiță cu fân la țară 🙂

 • Eni/ 18.04.2017Reply

  Mi-as face un dressing din ele, cine s-ar gandii ca sunt adevarate? M-ai de graba m-ar crede “sarita de pe fix”.

 • Alexandra/ 18.04.2017Reply

  Cred ca le-as ascunde la vedere..as face un fotoliu din ele..cine ar crede ca sunt reale?

 • Bianca/ 18.04.2017Reply

  Prin casă, după cărțile din bibliotecă, aruncate după colţar, în lada patului de dormitor și poate chiar în cămară,printre castraveţii muraţi și dulceață.

 • Mihaela/ 18.04.2017Reply

  Cred ca le-as ascunde in cutiile cu pantofi sau in dulapul cu haine, nimeni nu are curajul sa caute acolo.

 • Caterina/ 19.04.2017Reply

  Le-as varui si le-as include intr-un perete de tip caramida, fix la mine in casa. 😉

 • Nicoleta Agache/ 19.04.2017Reply

  Le-as ascunde in gradina casei.

 • Melania/ 19.04.2017Reply

  Eu as face sertare in peretele de la baie, in diferite parti din faianta.

 • Adriana Dinca/ 19.04.2017Reply

  Le-as ascunde intr-o jardiniera marisoara, peste care as planta broccoli. Dar nu le-as ascunde pe toate, am poftit la niste genti… Plus ca din jardiniera sunt usor de scos, ca sigur poftesc si la niscaiva pantofi asortati.
  p.s. Geaca este adorabila!

 • Mihaela/ 19.04.2017Reply

  Le-aș ascunde în beci, amestecate printre murături. 🙂

 • Pamy/ 19.04.2017Reply

  Daca scriu aici nu il voi mai putea ascunde 🙂

 • Stefania Coman/ 19.04.2017Reply

  Te ador!! Sper sa ajung si eu ca tine!!💓

  Puteti sa intrati si aici pentru a vedea un blog de fashion: https://stefaniacoman.wordpress.com/2017/04/19/outfit-de-vara-mai-e-putin-pana-la-vacanta-de-vara/

 • daniela v/ 19.04.2017Reply

  chiar in curte:) la radacina unui copac!

 • Carmen/ 19.04.2017Reply

  Prin oras ! Sa gaseasca si altii comori ! 🙂

 • p/ 19.04.2017Reply

  In spaele casei, intr o groapa de un metru jumate, intr o teava de pvc.

 • Elfie/ 19.04.2017Reply

  Eu le-aș ascunde sub formă de investiție în cărți și filme.

 • Tudor Elena Aurelia/ 19.04.2017Reply

  In buzunar sa il port mereu cu mine 😍😍

 • Ioana Miruna/ 19.04.2017Reply

  Aș masca lingourile pentru a nu fi ușor de văzut și le-aș ascunde într-o peștere sau într-o groapă pe un deal departeee, departeee, departeeee de vreun oraș. 🙊🙈🙊

 • Sorina/ 19.04.2017Reply

  Eu le-as ascunde in compartimentul din spatele aragazului,sau in boltarii de beton ai apartamentului,in tavan fals daca ai in casa/apartame t

 • Paula/ 19.04.2017Reply

  Cum?……cu grija …….si unde?……acolo unde am “ascuns” niste bani……pe care nu i-am găsit nici acum!!!!!😂…sau poate i-am aruncat odată cu hainele care nu ma mai încap???????….erau in buzunarul sacoului albastru?????????…..ecosalullllllllllll😂😂😂😂😂😂

 • Ioana Cristian/ 19.04.2017Reply

  In cosul de rufe, printre sosetele murdare

 • CorneliaM/ 19.04.2017Reply

  Chiar ieri am vazut primul episod din serial si mi-am adus aminte ca am citit la tine pe blog. M-a prins si clar va fi pe lista mea de vizionat. Si ca sa raspund la intrebarea ta, cred ca le-as ascunde in congelator. Le-as impacheta frumos in pungi si as pune verdeata pentru ciorba in pungi sa nu se vada. Evident ca nu ar fi suficient congelatorul meu, asa ca le-as imparti la parinti, bunici si cativa prieteni de incredere.
  Succes tuturor si multumim Dana pentru concursul asta tare fain!

 • Georgiana Cirdeiu/ 19.04.2017Reply

  In livada, intr-un satuc uitat de lume.

 • Naomi Pop/ 19.04.2017Reply

  In curtea parintilor,

 • Matei Gabriela/ 19.04.2017Reply

  Le- as ascunde in jucariile copilului.

 • Ancuta/ 19.04.2017Reply

  Salut! Cred ca le-as ascunde in debara…e important sa nu fie la vedere deci ori le-as acoperii cu ceva ori le-as impacheta in ceva. 🙂

Leave a Comment