Custom Menu

Latest From Our Blog

Concurs: Lingoul de Aur

Concurs: Lingoul de Aur

Trebuie sa recunosc ca am ras  cevacitindu-va mesajele. In scutece, la ghivece, in cusca cainelui, in grota, in congelator, in papusi, in parchet, in ramele de la perdele, in sacul aspiratorului sau “unde pune mama bine lucrurile”… o gramada de idei ingenioase de a ascunde lingouri de aur. Se vede ca v-a placut jocul, in urma caruia avem si o castigatoare:

Am facut tragerea la sorti, iar castigatoarea este autoarea mesajului:

Georgiana

Buna Dana! Fiind vorba de sute de lingouri cred ca intr-o pestera ar merge ascunse.

Felicitari, Georgiana! Vei fi contactata pe mail (sper ca e valid cel din semnatura), pentru a intra in posesia acestui premiu super original, oferit cadou de AXN: un lingou aur (5 grame).

Felicitari si voua pentru raspunsurile creative si bafta la urmtoarele concursuri pe blog.

Desi marturisesc ca nu ma uit la seriale asa de des pe cat mi-as dori, pastrez totusi o lista scurta pe care imi propun in fiecare sezon sa o bifez. Un astfel de exemplu este serialul “Unde dai si unde crapa” (Snatch), serial inspirat din filmul fenomen omonim regizat de Guy Ritchie, film care m-a dat peste cap la vremea respectiva, pentru montajul, muzica si umorul absolut memorabile. Asadar, nu intamplator serialul care va incepe in seara aceasta pe AXN este chiar in capul listei mele.

 

EN: Although I must admit I don’t watch TV series as often as I would like to, I do keep a short list I propose to check off each season. One example would be “Snatch”, series inspired by the phenomenon movie directed by Guy Ritchie, a film which totally blew my mind at that time, for its absolutely memorable montage, music and humor. So, it’s not an accident that the series which is about to air tonight is right at the top of my list.

1 3 5 7 9 1124810De ce merita sa urmariti acest serial? In primul rand apar cateva fete taaaare familiare. Pentru fanii seriei Harry Potter (eu!), serialul Unde dai si unde crapa (Snatch) il are in cast pe Rupert Grint (Ron!), care este excelent in rolul lui Charlie, un pusti bogat si rebel, dar il aduce iar pe ecranul TV-ului din living si pe Ed Westwick, aka Chuck Bass din Gossip Girl, care acum este un gangster cubanez. Sunt doi actori care au avut roluri iconice in niste seriale si filme fenomen, asa ca in mod sigur o sa fie interesant sa ii vedeti acum in ceva complet diferit.

Un alt lucru care a fost fix pe inima mea a fost styling-ul acestui show. Sunt o multime de seriale care au costume incredibile, fie ele contemporane sau de epoca, esentiale in a reproduce spiritul unei anumite perioade sau a unui anumit loc. Ce este absolut fantastic la Unde dai si unde crapa (Snatch) este ca preia stilul costumelor din filmul cu acelasi nume si il duce la un nivel mult, mult mai inalt si mai actual. Gangsterii din Londra au un stil cool, eclectic si foarte colorat, care mi s-a parut ca poate cu succes sa castige inima oricarei fashioniste. De altfel, cred ca v-ati prins deja ca tinuta mea posh de astazi este inspirata din atmosfera acestui serial. Dar ce mi se pare interesant e ca in sfarsit este explorata moda masculina, care este destul de neglijata in filmele de astazi. Sigur ca un barbat elegant este cel imbracat la costum, insa stim deja ca si barbatilor le place sa fie mai relaxati si cool, asa ca un serial care arata si alte stiluri decat cel clasic cred ca e bine-venit!

Si un al motiv sa va uitati la Unde dai si unde crapa in aceasta seara este ca am un mic concurs pentru voi, tocmai bun sa va faca sa fiti si mai curiosi pentru ce v-a pregatit AXN! Pentru ca primul episod este despre un jaf din care rezulta mult aur, as vrea sa imi raspuneti la urmatoarea intrebare:

“Cum si unde ati ascunde voi niste sute de lingouri de aur?”

Intreb, nu de alta, pentru ca fix acesta este premiul: un lingou de aur! O nebunie, nu? Va astept raspunsurile timp de o saptamana, dupa care voi alege prin tragere la sorti castigatorul lingoului de aur (5 grame). Succes!

AXN_Snatch 270x215mm+bleed_v1_preview

Premiera serialului Unde dai si unde crapa este in aceasta seara, pe AXN, la ora 23:00. Trailerul e mai jos!

In poze port: rochie Aqua by Aqua, geaca Asos, pantofi Acne, cercei Zara.

EN: Why is this series worth watching? First of all there are some veeery familiar faces. For the fans of the Harry Potter series (me!),  Snatch also casts Rupert Grint (Ron!), who is excellent in the role of Charlie, a rich and rebellious kid, but also brings to the living room TV screen Ed Westwick, aka Chuck Bass from Gossip Girl, who is a Cuban gangster now. These are two actors who have had iconic roles in some phenomenal series and movies, so it will definitely be interesting to watch them in something completely different.

Another thing I really liked was the styling in this show. There are many series with incredible costumes, whether they are contemporary or historical, essential to reproducing the spirit of a certain period or a certain place. What is absolutely fantastic about Snatch is that it takes the style of the costumes from the movie with the same name to a much, much higher and more timely level.  The London gangsters have a cool, eclectic and very colored style, which I think can win the heart of every fashionista. So, I guess it’s clear now that my posh outfit from today is inspired by the mood of this series. But what I find really interesting is that men’s fashion is finally explored, because usually it is pretty neglected in the movies from today. Surely an elegant man is the one wearing a suit, but we already know that men also like to be more relaxed and cool, so a series which shows other styles than just the classical one is more than welcome!    

And another reason to watch Snatch tonight is that I have a small contest for you, just right to make you curious enough for what AXN has prepared for you! Because the first episode is about a robbery with much gold, I would like you to answer the following question:

“How and where would you hide some hundreds of gold ingots?”

I am asking because this is precisely the prize: a gold ingot! Crazy, right? I am expecting your answers for a week, and after that I will randomly choose the winner of the gold ingot (5 grams). Good luck!

The premiere of the series Snatch is tonight, on AXN, at 23:00. The trailer is above!

In the pictures I am wearing: Aqua by Aqua dress, Asos jacket, Acne shoes, Zara earrings.

Sinceritate pascala
Cu copilul in Bangkok

Comments

320Comments
 • balcangiu irina/ 20.04.2017Reply

  intr-o pestera pe care doar eu o cunosc. i-as face gramada

 • banica ion/ 20.04.2017Reply

  I-as da mamei mele sa ii ascunda ea, asa eu nu am cum sa pic la dectectorul de minciuni 😀 ea ii pune sigur sub saltea

 • bria alexandru/ 20.04.2017Reply

  Intr-o mlastina cu crocodili.

 • borzan marinela/ 20.04.2017Reply

  I-as trimite cu masina timpului inapoi la parintii mei cand erau ei tineri 😀

 • Toma Alexandru/ 20.04.2017Reply

  as duce aurul in desert si l-as ingropa intr-un loc anume cu un semna gps sa nu ii pierd

 • Tomoiaga Dragos/ 20.04.2017Reply

  As pune tot aurul sub fotoliu bunicii mele. Sta tot timpul acolo deci cu siguranta nimeni nu ar deranja-o

 • timbus adrian/ 20.04.2017Reply

  Tot aurul l-as vinde imediat la un amanet si banii in contul meu bancar

 • Miron Laurentiu/ 20.04.2017Reply

  As sapa o groapa mare in curte, de 3 metri si as pune tot aurul acolo

 • Moise Laurentiu/ 20.04.2017Reply

  Tot aurul ingropat in baza casei mele

 • Maria Madalina/ 20.04.2017Reply

  AS pune tot aurul care-l fur in podul casei mele

 • Diana Blaga Maria/ 20.04.2017Reply

  Cred ca l-as ascunde usor intr-un tanc din curtea mea, ca doar am 10 😀

 • Rebreanu Lucia/ 20.04.2017Reply

  Tot aurul l-as ingropa intr-un loc dintr-un cimitir , unul gol, sa nu deranjez pe nimeni

 • Andrada/ 20.04.2017Reply

  Printre jucariile baietelului meu, nimeni nu s-ar incumeta intr-un asemenea haos! :))

 • Loredana/ 20.04.2017Reply

  Daca as avea sute de lingouri, cred ca as construi un fel de beci (in pamant), anexat casei iar lingourile vor face parte din peretii lui. Mi se pare cea mai sigura solutie :)).

 • Anamaria1086/ 20.04.2017Reply

  Pe ruta de alergat. E destul de frecventata, insa cu locuri numai bune de ascuns.

 • Natasa/ 20.04.2017Reply

  Le-as ascunde in geanta mea, nu gasesc niciodata nimic in ea, probabil ca nici ligourile nu le-ar gasi nimeni acolo. 😉

 • Ancuta/ 20.04.2017Reply

  As ascunde fiecare ligou intr-o alta destinatie, alt oras, alt profil: de la peretele unei case, la o pestera ori un loc ascuns din padure / munte. Provocarea ar fi sa tin minte locurile fara sa le notez ( nu lasam dovezi! )

 • Bleotu Macrina/ 20.04.2017Reply

  Le-as ascunde intr-un butoi de vin,dar care l-as umple cu apa

 • Larisa/ 20.04.2017Reply

  In tarcul cateilor:), sunt prietenosi, clar nu are ce sa se intample:))!

 • Alina/ 20.04.2017Reply

  Pozele sunt superbe iar tu arati de milioane!
  As ascunde lingourile probabil in curtea din spatele casei, la tara, la bunici, sub nucul sub care am primit primul sarut!

 • ceza/ 20.04.2017Reply

  As ascunde un lingoul de aur in cutia de amintiri si cand fetita mea implineste 18 ani il voi darui impreuna cu celelalte amintiri stranse cu multa dragoste iar celelalte sute de lingouri le-as acunde “nevinovat” in casele oamenilor dragi (sora, bunica, prieteni, etc).

 • Lucica Lazar/ 20.04.2017Reply

  In gradina. As sapa adanc si l-as ascunde acolo iar pe deasupra as pune recolta( rosii, ceapa, castraveti etc.)

 • Raluca/ 20.04.2017Reply

  in scutecele folosite ale copilului 🙂

 • Sararu Claudia/ 20.04.2017Reply

  In gradina cu legume a soacrei!

 • Violeta/ 20.04.2017Reply

  In pivnita, in spatele unui perete fals 🙂

 • Ana-Maria/ 20.04.2017Reply

  sub copacul din spatele gradinii

 • Oana/ 21.04.2017Reply

  Aș “ascunde” lingourile de aur împreună cu iubitul meu în locurile unde visăm să ajungem măcar o dată în viață ! Ce folos să le avem și să le ascundem fără a ne folosi de ele 🙂

 • PERTE IOANA-ALEXANDRA/ 21.04.2017Reply

  In podul unei case abandonate

 • Roxana/ 21.04.2017Reply

  Sub pat

 • elena/ 21.04.2017Reply

  Hmm,imi trec prin minte multe variante, totuși le-as ascunde în pământ, în gradinuta de flori pe care doar eu o îngrijesc

 • elena/ 21.04.2017Reply

  le-as ascunde în pământ în gradina de flori

 • Camelia/ 21.04.2017Reply

  Buna Dana:) As ascunde lingourile in beciul casei, mai exact prin butoaiele cu branza sarata, muraturi si vin:)

 • Lavinia M/ 22.04.2017Reply

  Cea mai buna ascunzatoare: unde le pune mama “bine”!

 • Ionel Adrian/ 22.04.2017Reply

  Le-as zidi in tencuiala casei!

 • Ioana Agache/ 22.04.2017Reply

  Intr-un aragaz 🙂

 • Diaconu Catalina Mariana/ 22.04.2017Reply

  Eu cred că le-aș duce la banca… Ar fi mai în siguranță acolo. Asta daca le-aș castiga corect. Că de furat nu mă pricep la asta 😂

 • sergiu marius dragomir/ 22.04.2017Reply

  Intr o padure sub pamant.

 • Mirica Ana/ 22.04.2017Reply

  In casa, printre obiecte obisnuite, eventual l-as pune langa ceva din plastic, sa para fals. Ascuns la vedere 🙂

 • Elena/ 23.04.2017Reply

  Buna!O idee ar fi in spatele tapiteriei masinii. Sau ceva legat tot de masina: un rezervor modificat/dublat.

 • Adya/ 23.04.2017Reply

  In beciul casei bunicii.

 • Denisa Ivascu/ 23.04.2017Reply

  Le-as ascunde in padurea de la tara.

 • ceaus loredana/ 23.04.2017Reply

  Cred ca le-as ascunde undeva pe fundul marii

 • ceaus ciprian/ 23.04.2017Reply

  In beciul casei bunicii.

 • elena dobrete/ 23.04.2017Reply

  cred ca in tapitaria masinii

 • gheorghe dobrete/ 23.04.2017Reply

  cel mai probabil l-as ascunde intr-o punga de faina;)))

 • marinela ceaus/ 23.04.2017Reply

  intr-o oala sub pamant

 • ceaus gheorghe/ 23.04.2017Reply

  cel mai probabil l-as ascunde in punga de nisip al pisicii

 • adelina dobrete/ 23.04.2017Reply

  in cotetul lui Elsa, catelusa noastra

 • doina vitomireanu/ 23.04.2017Reply

  in beciul casei bunicilor

 • iulian dita/ 23.04.2017Reply

  in cosul cu sosete murdare..sa vedem cine are curaj sa caute acolo!!!!

Leave a Comment