Custom Menu

Latest From Our Blog

O casa luna, o mama relaxata!

O casa luna, o mama relaxata!

UPDATE! Am facut extragerea…

Sper ca stati mai bine decat mine la capitolul curatenia de Paste. M-am intors in tara aseara si am inceput deja sa rezolv din treburile amanate pentru “la intoarcere”, asa cum a fost si aceasta extragere, si cum va fi si curatenie. Deci, sa le luam pe rand… Cele 5 castigatoare sunt: Constantin Mimi, Maria Maria, Adina Suarasan, Alexandra Dosaru si Dache Valentina. Toate s-au inscris la concurs lasand mesaje cu contul de Facebook, drept urmare le puteti citi comentariile urmarind in lista de mesaje de mai jos pe cele care au cate un reply de la mine de felicitare.

Felicitari inca o data si succes tuturor la viitoarele concursuri!

Puteti gasi usor mesajele castigaIntotdeauna cand ma gandesc la curatenie, ma gandesc cu ce sa incep. Oare sa pornesc din living, din bucatarie sau din camera lui Vladut? In fine, in ultima vreme, oricum toate incaperile au devenit camera lui, pentru ca orice copil de 3 ani va sti sa isi lase amprentele peste tot intr-o casa.

 

EN: Every time I think about cleaning the house, I don’t know where to start. Should I begin with the living room, the kitchen or Vlad’s room? Whatever, lately every room is his room, because every 3 year old will know how to leave his fingerprints all over the house.

2 6 128 1103711913

Am reusit o super smecherie! L-am convins ca masa de pictat poate sa fie una singura: buturuga pe roti. Si asa am limitat nebunia care se poate intampla cu un copil mic + apa + acuarele la o singura suprafata din casa. A fost o munca de convingere acolo, niciodata nu am “vandut” vreo idee mai mult decat acum, insa iata-ne aici. Asa ca, daca ma apuc de curatat, incerc sa curat aceasta buturuga prima data, mai ales ca deseori isi ia si niste gustari cu el acolo, asa ca situatia poate deveni… lipicioasa.

Cu produsele Dettol, despre care va povesteam si in aceasta postare, este destul de usor tot procesul de curatare si dezinfectare al casei. Gama lor are doua tipuri de produse absolut esentiale pentru mine: spray-ul dezinfectant pentru curatarea suprafetelor moi sau dure si Dettol pulverizator dezinfectant pentru suprafete dure. Eu le folosesc pe ambele in rutina (aproape zilnica!) de curatare a casei, ca sa ma asigur ca totul este safe pentru Vladut. Exista o multime de alte produse in gama lor, toate certificate si recomandate de Societatea Romana de Pediatrie si dovedite sa omoare 99,9% dintre bacterii.

Am si un concurs pentru voi, ca sa puteti testa aceste produse chiar la voi acasa! Am pregatit 5 kit-uri, fiecare continand Pulverizator Dezinfectant Dettol, Spray Dezinfectant Dettol, sapun lichid si gel antibacterian Dettol si un ursulet de plus! Tot ce trebuie sa faceti este sa imi lasati in comentariu sfaturile voastre in care sa-mi spuneti cum dezinfectati casa in rutina voastra de curatenie saptamanala. Orice truc util o sa ne prinda bine tuturor! Voi alege castigatorii prin tragere la sorti, iar concursul se desfasoara in perioada 4-11 aprilie. Succes!

54

Am purtat: bluza și pantaloni Zara, teniși H&M. Imagini cu cadoul oferit de Dettol aveti mai jos:

ursulet 4MI312_simulare_Kit Dettol_Cutie_1-2_CUD_20mar17_25

 

 

EN: I managed something really cool! I convinced him that there can only be one drawing table: the log on wheels. And so I put some boundaries on the madness that might occur with a toddler + water + water colors. I had some convincing to do, I never “sold” an idea more than on this occasion, but here we are. So, if I start to clean, that’s where I begin, with the log, especially since he usually also puts some snacks on it too, so things might get…sticky.  

With the products from Dettol, which I already told about in this post, the whole cleaning and disinfecting the house process is pretty easy. Their range has two types of totally essential products for me: the disinfecting spray for cleaning soft or hard surfaces and Dettol disinfecting vaporizer for hard surfaces. I use them both in my (almost daily) routine of cleaning the house, to make sure everything is safe for Vlad. There are many other products in their range, all certified and recommended by the Romanian Pediatric Association and proven to kill 99,9% of bacteria.

I also have a contest for you, so you can try out these products in your own homes! I have 5 kits, each containing Disinfecting Dettol Spray, Disinfecting Dettol Vaporizer, antibacterial liquid soap and gel and a stuffed teddy bear!  All you have to do is leave a comment with your advice about cleaning the house in your weekly routine. Any trick will come in handy to all of us! I will randomly pick the winners, and the contest is between the 4th and the 11th of April. Good luck!

I have worn: Zara top and pants, H&M sneakers. Images with the prize offered by Dettol you can see above.

Behind the scenes
Primele imagini din Thailanda

Comments

211Comments
 • gabriela muresan/ 11.04.2017Reply

  Cu un bebe de 9 luni e greu sa menti casa luna..dar incerc bucataria si suprafetele cu care intra in contact cel mai des sa le mentin curate…desi recunosc, ca nu reusesc sa sterg praful zilnic de pe mobila…atunci cand o fac incerc niste produse relativ bunicele din comerț : antistatice pt praf si dezinfectante pt suprafete…concluzia unanima este ca niciodata nu e suficient de curat….

 • Elena bocu/ 11.04.2017Reply

  Buna,Dana.Produsele de curățenie de pe piață sunt bune intr- adevăr,dar unele sunt si costisitoare asa ca,le folosesc alternativ..: o zi folosesc produse din comerț iar următoarea zi le folosesc pe cele preparate de mine din otet,bicarbonat si lămâie. Înainte de a avea cele 3 minuni care ne încărca casa de râsete zi de zi,foloseam o soluție din comerț pe baza de amoniac, dar acum nu o mai pot folosi pentru ca mirosul….te da afara din casa,ca sa zic asa…Nu am încercat până acum produsele dettol,insa m ai făcut curioasa si mi ar placea f mult sa le încerc. Te pup cu mult drag si sa reușești tot ce îți propui sa faci.

 • petcu andreea/ 11.04.2017Reply

  Nu am trucuri de curatenie 🙁 inca incerc sa invat si caut ponturi peste tot. Nu m-am oprit la o anumita marca a produselor de curatenie, schimb mereu, imi caut favoritele. Mi-am propus sa incerc Dettol, mi-ar placea sa castig un kit, multumim pt sansa.

 • Ioana Agache/ 11.04.2017Reply

  Ce faina esti si cand faci curatenie! Eu stiu un lucru, cand ma apuc de facut curatenie…incep cu partea de sus, ca sa nu o sterg pe cea de jos de doua ori. Si tot timpul cu baile si dulapurile cu hainute, pentru ca cer cea mai multa energie. 😉 pupici, gospodino!

 • Raluxa B.C./ 12.04.2017Reply

  Hello! Cand ai nu unul, ci doi copii, rutina săptămânală de curatenie trebuie sa îndeplinească doua condiții: sa fie ultra-rapida si sa ai la îndemână cele mai eficiente produse de curățenie.

  Eu încep cu dormitorul copiilor, unde sterg cu o laveta de microfibra si un spray de mobila, iar suprafetele care intra in contact direct cu pielea copiilor le dezinfectez cu un pulverizator pe baza de spirt. Schimb lenjeriile de pat, sterg geamurile o data pe luna si sortez hăinuțele si jucăriile ascunse in cele mai inedite locuri.

  Pe jos curat cu mopul cu aburi, ce dezinfecteaza rapid si fara substanțe chimice, dar o data pe saptamana simt nevoia sa curat bine cu un detergent dezinfectant fara clor.

  Continui cu baia si bucataria, ce primesc un tratament special ultra-dezinfectant cu clor. Incerc sa fac asta cat sunt singura acasa, pentru ca mirosul e naucitor. Las toate geamurile deschise, sa se aeriseasca si sa se zvante toate suprafețele si gata rutina de curățenie!

 • Ghinescu adina/ 12.04.2017Reply

  In rutina saptamanala , la noi in casa , zilnic , merge aparatul Young Living de purificate al aerului, bineinteles cu ulei esential Purification, care inprospateaza aerul si distruge microbii.
  Si ritualul zilnic , aspiratul, stersul pe jos, curatarea prafului !
  As fi super incantata sa castig kitul Dettol ❤️

 • Ontoiu Mihaela/ 12.04.2017Reply

  Incerc pe cat posibil sa-mi mentin casa dezinfectata, deoarece am o fetita de 1 an care a inceput de ceva timp sa exploreze toata casa. Pulverizez solutie dezinfectanta pe suprafete si apoi sterg amanuntit. Celelalte probleme legate de curatenie le rezolv cu puterea mainilor si solutii adecvate fiecarei suprafete!

 • DUMITRESCU RALUCA/ 18.04.2017Reply

  INCERC SA NU FOLOSESC ATAT DE MULT PRODUSE CU CHIMICALE CI BICARBONATUL ,OTETUL DE MERE ,LAMAIA ,SPIRTUL .SUNT ATAT DE USOR DE FACUT PRODUSELE DE CURATENIE INCAT TOTUL PARE O JOACA DE OAMENI MARI SI ESTI SI MAI LINISTITA CA NU INHALEZI CINE STIE CE ,IAR AERISIREA CAMERELOR ESTE ESENTIALA IN FIECARE ZI

 • Alexandra/ 19.04.2017Reply

  Foarte bun este sray-ul Dettol de putin timp îl folosesc.Folosesc multe produse de curățenie din comerț, deși inca nu am o gama preferata de produse. Folosesc in general soluții pentru baie dezinfectante, aspir,aierisesc foarte bine locuința si curat pardoseala cu soluții de parchet sau gresie. Folosesc si odorizante de camera cu mirosuri cat mai naturale.😊

1 3 4 5

Leave a Comment