Custom Menu

Latest From Our Blog

Quote of the Week

Vai de mama noastra!

— Quote of the Week

Sa nasti prin cezariana. Sa nu simti durerile travaliului. Sa il vaccinezi. Sa ii dai completare cu formula. Sa ii oferi suzeta. Sa lasi lapte, fie el si muls, in biberon. Sa ai protectii de silicon pentru san. Sa dormi in alt pat sau chiar alta camera decat copilul. Sa nu il porti. Sa nu stai pe grupuri de mame pe Facebook. Sa asculti de pediatru. Sa il cantaresti dupa ce mananca. Sa nu il alaptezi in public. Sa il diversifici cu piureuri. Sa il lasi la desene. Sa stie ce e aia tableta. Sa poarte scutece sau sa il speli cu geluri care nu sunt eco, bio, organice. Sa nu ii dai quinoa sau lapte de soia. Sa il intarci. Sa il pui pe olita inainte de a ti-o cere el. Sa manance zahar. Sa descopere ciocolata. Si surprizele. Sa il duci la cresa. Sa il lasi cu bona. Sa pleci fara el in vacanta. Sa il plimbi cu carutul dupa ce a invatat sa mearga bine. Sa il lasi la gradi la program lung. Sa il lasi plangand. Sa ii fi dat antibiotic. Sa nu citesti carti de parenting. Sa nu participi la cursuri de puericultura. Sa nu intri pe bloguri sau pagini de Facebook ale altor mame sa le salvezi copiii cu informatiile tale.

EN: Have a C-section. Don’t go through labor. Get him vaccinated. Give him extra formula. Give him the pacifier. Leave milk, even expressed, in the bottle. Wear silicone protections for your breasts. Sleep in a different bed or even room. Don’t wear him. Don’t follow mothers’ groups on Facebook. Listen to your pediatrician. Weigh him after every meal. Don’t breastfeed in public. Start weaning with purees. Let him watch cartoons. Let him know what a tablet is. Let him wear diapers or wash him with gels which aren’t eco, bio, organic. Don’t give him quinoa or soy milk. Wean him. Put him on the potty before he asks it. Let him eat sugar. And chocolate. And surprises. Take him to preschool. Leave him with the babysitter. Go on vacation without him. Walk him in a stroller until he can walk on his own. Leave him in kindergarten until the afternoon. Let him cry. Give him antibiotic. Don’t read parenting books. Don’t attend to workshops about parenting. Don’t visit blogs or Facebook pages of other mothers to save their children with your information.

O Lunatica Norocoasa
Schimbari drastice pentru parul meu

Comments

5Comments
 • Kat/ 04.07.2017Reply

  Inainte nici nu raspundeai cand te intreba cineva daca vrei copii, acum numai despre asta vorbesti.

 • Sorina/ 04.07.2017Reply

  Sa nu te mai intereseze si afecteze gura lumii si sa faci ce simti si tu ca mama 😍!

  Bizzzz😘😘😘

 • Oana/ 04.07.2017Reply

  Şi ce e mai trist e că celelalte mame sunt primele care aruncă cu sentinţe în stânga şi în dreapta. Oricum, noi ca popor suntem foarte sfătoşi, chiar dacă nu ne întreabă nimeni.

  • Sorina/ 05.07.2017Reply

   Corect si bine punctat Oana!!!

 • Raluca/ 07.07.2017Reply

  Dana, eu te citeam mereu inainte sa vina bebe al meu. Nu am mai avut timp de nimic , de asta te rog sa ma ierti daca ai mai scris cumva despre vaccinarea baietelului tau. Asta voiam sa te intreb… i-ai facut cumva ROR-ul? Daca da, poti detalia putin cum s-a comportat micutul tau dupa? ( doar daca ai timp) . Multumesc oricum! Toate cele bune!

Leave a Comment