Custom Menu

Latest From Our Blog

Moon by Dana Rogoz

 

Povestea Moon

Ideea acestui plic mi-a venit în luna de miere. Mi l-am imaginat din primul moment în cele mai mici detalii. Un plic cu un număr infinit de fețe, mereu diferit și mereu în trend. Pentru că noi, ca și Luna, în fiecare zi suntem altfel. Azi: retrasă, timidă, melancolică. Mâine: îndrăzneață, pasională, strălucitoare. Moon este oglinda ta.

M-am gândit la un obiect care să vă reprezinte pe voi, cititoarele blogului meu: să fie fashion, curajos, isteț, inovator, cool, urban, trendy. Dar ca să fii mereu în trend, în loc să îți cumperi 10 genți pe an, îți poți cumpăra acum una singură (într-o culoare de bază – negru sau nude) și apoi câte fețe detașabile îți dorești, pe care să le poți schimba în funcție de ocazie și ținuta aleasă. Iar în felul acesta faci și o economie. O față detașabilă nouă schimbă atât de mult înfățișarea plicului, încât o să pară că în fiecare zi porți o geantă complet nouă.

Pe blogul meu vor apărea constant fețe detașabile noi, cât mai diferite, în așa fel încât să reprezinte personalitatea fiecărei posesoare a plicului. Câte fețe are Luna, atâtea fețe detașabile va avea și Moon by Dana Rogoz.

Fața detașabilă vedetă este chiar o oglindă. A fost de altfel prima față a plicului pe care mi-am imaginat-o. Este cea mai curajoasă dintre toate și chiar poate fi purtată în orice combinație, căci oglinda se va integra perfect în orice decor și va reflecta cu stil atât ținuta aleasă, cât și personalitatea ta puternică. Iar fețele se schimbă foarte ușor, printr-un sistem cu arici, special croit pentru asta. Este o idee nouă, super practică și accesibilă.

Am pus foarte mult suflet în acest proiect nou. M-am implicat în absolut tot ce ține de lansarea brand-ului Moon, începând de la design-ul plicurilor și până la alegerea tipului de carton al cutiei în care vor fi expediate către voi, prin poștă. Nimic nu este întâmplător, absolut fiecare material, șnur, ață, fermoar… le-am ales cu mare mare atenție. Din multe puncte de vedere pregătirea pentru Moon a semănat cu pregătirea nunții mele. Cu mare placere am organizat în vara anului trecut fiecare detaliu al nunții mele. Acum, cu la fel de mare entuziasm, cu aceeași pasiune și atenție pentru detalii, am pregătit lansarea Moon. Am facut sute de drumuri prin București și prin țară, ca să pun totul la punct. Iar cele care își vor comanda plicul Moon vor vedea că totul e foarte personal. Sunt convinsă că cei care ați avut ocazia să mă cunoașteți mai bine în ultimii doi ani, de când am lansat blogul, mă veți recunoaște în fiecare detaliu Moon.

Vă mulțumesc tuturor celor care ați răspuns ghicitorii mele. În cursul zilei de azi voi extrage, prin tragere la sorți, câștigătoarea plicului cu numărul 1!!!

Primul idiciu: oglinda. Este preferata mea și va fi fața de bază cu care plicul va veni în momentul în care va fi comandat on-line. Este o oglindă adevarată, dar care are pe spate lipită piele naturală, de culoarea plicului. Întorcând oglinda, vei putea purta plicul cu pielea la vedere, fiind astfel un plic uni. Așadar, la comandarea plicului, îl veți putea purta din start în două feluri: cu fața oglindă și cu fața din piele naturală, de culoarea plicului.

Dimensiunile plicului: 31 cm/ 20,5 cm. Prețul plicului, care conține fața oglindă și respectiv cea de piele naturală este de 300 lei. Prețul fețelor detașabile variază intre 20 de lei si 35 lei. În zilele imediat următoare veți vedea fețele in detaliu și costul fiecăreia in parte. Comanda se poate face pe moonbydanarogoz.ro, mail: [email protected].

Al doilea indiciu: cutia poștală – pentru că este un plic, așa cum ați ghicit mai mulți. Și pentru că se comandă on-line și este livrat prin poștă. Plicul și fețele detașabile vor putea fi comandate pe adresa [email protected] . Iar plata comenzii va fi prin ramburs, deci nu e nevoie de un card sau un cont pentru asta. Legat de costurile de transport, veți putea alege între Poșta Română (în jur de 10 lei transportul) și veți primi un aviz în cutia poștală, cu care veți merge la cea mai apropiată poștă, unde la ridicarea coletului veți plăti comanda și taxa de transport, de dinainte comunicată prin mail (difera puțin în funcție de locație și de valoarea comenzii). Sau puteți alege livrarea prin Fan Curier (maxim 25 lei) și coletul va ajunge direct la destinația aleasă, plătind pe loc atât comanda, cât și prețul transportului, care tot la fel, vă va fi comunicat în prealabil pe mail.

Indiciul numărul 3: moon. Acesta este logo-ul și m-am bucurat extrem de tare să văd că ați descoperit inițialele numelui meu, ascunse discret în numele brand-ului. Și de ce Moon? Pentru că ideea mi-a venit în luna de miere și pentru că plicul are mai multe fețe detașabile, care se schimbă, fețe ce amintesc de fețele Lunii.

Indiciul numărul 4: cameleonul – căci plicul are acest sistem special croit prin care poti să-i schimbi fețele. M-am gandit să fie o soluție originală și practică, prin care să fim mereu în tendințe, fără să cheltuim sume uriașe de bani pentru asta. Acum poți să-ți alegi plicul într-o culoare de bază (nude sau negru) și câte fețe detașabile îți dorești. Constant o să apară colecții de fețe detașabile noi. Iar în poza de jos erau obiectele din plicul meu, răsturnate pe masă.

Iar în ultimul indiciu, eu ținând plicul din piele neagră cu fața oglindă, dar cenzurat cu grijă de fratele meu, Andrei.

 

Vă mulțumesc enorm pentru mesajele frumoase pe care mi le-ați lăsat în ultimele zile și pentru entuziasmul cu care ați intrat în joc. În cursul zilei de azi anunț câștigătorul/câștigătoarea plicului cu numărul 1!

În posturile viitoare voi arăta mai multe detalii ale plicului și ale fețelor detașabile existente.

Pozele au fost realizate de Radu, in Atelier Anda Roman. Mulțumesc de găzduire.

In primul rand vreau sa va multumesc pentru toate mesajele frumoase pe care mi le-ati trimis pana acum. Inseamna extrem de mult pentru mine.

Castigatoarea prin tragere la sorti a plicului cu numarul 1, care a intrat in joc si a raspuns ghicitorii mele, este….Anna Mihaela!!! Felicitari Anna, te voi contacta imediat pe mail, pentru a-mi transmite datele necesare livrarii.

Si acum, asa cum v-am promis, sa va arat mai in detaliu fiecare fata detasabila:

Fata detasabila Sclipici Negru – 20 Lei

Fata detasabila Sclipici Alb – 20 lei

Fata Blugi – 20 lei

Fata din piele naturala velur- Turcoaz – 30 lei:

Fata din piele naturala perforata – Verde Neon – 30 lei:

Fata din piele naturala – Sarpe Rosu – 30 lei:

Fata din piele naturala – Cupru – 30 lei:

Fata din piele naturala capra – Sarpe Indigo – 30 lei:

Fata din piele naturala –  Model Crocodil Albastru – 30 lei:

Fata din piele naturala – Model Crocodil Verde 30 lei

Fata din piele de capra – Model Sarpe Argintiu – 30 lei

Fata din piele naturala – Model Sarpe Cobra – 30 lei

Fata din piele naturala – Model Army – 30 lei

 

Fata din piele naturala velur si catifea – Model Leopard – 30 lei

Fata detasabila pe Negru  – Tinte Mici Argintii – 35 lei

Fata detasabila Nude – Tinte Mici Argintii

Fata detasabila la Alb – Tinte mici Argintii – 35 lei:

Fata detasabila pe Negru – Tinte XL Auriu Antichizat – 35 lei

Fata detasabila Nude – Tinte XL Auriu Antichizat – 35 lei

Fata pe Alb – Tinte XXL Auriu Antichizat – 35 lei:

Fata pe Alb – Tinte Negre – 35 lei:

 

Fata pe Negru – Tinte Rosii – 35 lei

 

Fata Nude – Tinte Rosii – 35 lei

Fata pe Alb – Tinte Rosii – 35 lei:

Fata pe Negru – Tinte Stele – 35 lei:

Fata Nude – Tinte Stele – 35 lei:

Fata pe Negru – Tinte Argintii Forma Patrat – 35 lei:

 

Fata Nude – Tinte Argintii Forma Patrat – 35 lei:

Fata Alba – Tinte Argintii forma Patrat – 35 lei:

Toate posturile legate de plicul Moon vor putea fi mai usor urmarite in timp, accesand categoria “Moon”, special creata in dreapta paginii. Pentru alte detalii si comanda va astept cu un mail pe [email protected].