Custom Menu

Latest From Our Blog

9 martie, ziua barbatului?

9 martie, ziua barbatului?

Pentru emisiunea “De suflet” pe care o prezint in fiecare sambata seara pe Pro Tv International, ma documentez cu privire la toate obiceiurile si sarbatorile romanesti, care inca se pastreaza in anumite zone ale tarii, mai ales la sate. Ei bine se pare ca 9 martie, pe langa ziua Sfintilor Mucenici, ar fi si ziua barbatului. Iar barbatii, conform obiceiului, daca sunt barbati adevarati ar trebui sa bea 40 de pahare de vin AZI in cinstea celor 40 de mucenici. Sanatoase obiceiuri, nu?

Pentru toti domnii care viziteaza acest blog am si eu un cadou, unul dintre filmuletele mele preferate de pe youtube. Doamnelor, iata ce inseamna un “barbat adevarat”. Eu il numesc simplu “Superman”.

Atunci si acum
Up 4D

Comments

2Comments
  • vera/ 09.03.2011Reply

    Andrei este bolnav!Buna ziua ma numesc Tudorache Veronica si am un baietel bolnav sufera de tetrapareza spastica si epilepsie el nu poate face ce fac altii copii de varsta lui va rog sa urmariti site-ul http://www.andreistefan.eu/ ! Daca doriti acte medicale legat de problema lui de sanatate puteti trimite un mail si va vom trimite actele necesare.Va multumesc

  • rebeca/ 09.03.2011Reply

    uauuuu !!! asta da barbat curajos !!!

Leave a Comment