Custom Menu

Latest From Our Blog

E primavara! (in calendar)

E primavara! (in calendar)

Am zis ca e primavara – in calendar. Dar pentru mine primavara inseamna mai mult energie, avant, elan. Imi vin in minte acum citate din compunerile de gererala cu “primavara universul renaste” si mi-e teama sa nu sune fals mesajul meu. Cred doar ca in mine primavara renaste acel mod de a vedea lumea in ROZ (din pacate sau nu, nu ma tine o venicie), dar sigur renaste optimismul. Da, daca primavara ar fi o culoare, atunci ar fi ROZ. Hehe, tot primavara m-am indragostit de Radu.

Stiu ca afara vremea e ingrozitoare, dar eu va doresc sa simtiti primavara in voi. “Primavara te trezeste la viata” se zice, ce-i drept pe mine m-a trezit Mitingul de Martisor, care a trecut fix prin fata casei mele, spre mirarea lui Yorick, care a crezut probabil ca e din nou Revelionul. Saracul de el a trecut prin toate fazele: nervos, speriat, agitat, indignat, in acord cu manifestantii, in dezacord cu ei (cert e ca latra intr-una), in acord si in dezacord cu mine care-i trageam din cand in cand cate un blitz in ochi…oricum o dimineata de primavara de tinut minte. Postez mai tarziu si pozele cu Yorick la Miting.

 

Oscar Best Dressed
Yorick la Miting

Comments

2Comments
  • Ingrid/ 01.03.2011Reply

    superba selectia de poze! ador inelul!
    Si daca tot e primavara, iti timit un Martisor, pe link-ul urmator: http://ingridslifeandluxury.blogspot.com/2011/03/stylish-blogger-award.html

  • Simona M/ 02.03.2011Reply

    Foarte frumoase pozele, mi-au placut! Cam 80% dintre ele mi s-au parut extrem de reusite, transmit exact mesajul despre care vorbeai in text, de primavara colorata, plina de optimism.. 😉 Si catelul tau e tare simpatic! :))

Leave a Comment