Custom Menu

Latest From Our Blog

I-am “paparatizat” pe Paparazzi

I-am “paparatizat” pe Paparazzi

“A paparatiza” sau mai des folosit “a fi paparatizat” – eu am inventat aceste verbe ce definesc actiunea unui paparazzo de a fotografia persoane publice. Eu cand apar intr-o revista, ma amuz zicand ca am fost “paparatizata” sau “m-au paparatizat”. Ei bine, acum pot sa zic “i-am paparatizat pe paparazzi”. Sau cel putin asa pare in aceasta poza.

Eram in Centrul Vechi, cu aparatul de gat, si am vazut aceste doua grupuri intalnindu-se si salutandu-se politicos la colt de strada (doi insotitori si doi fotografi formau ambele grupuri).

Nu sunt 100% sigura ca erau paparazzi, dar imi place sa cred ca i-am prins. Se vad in poza camerele cu obiectiv mare gata pregatite. Acum, cine stie?

Sigur, si mai tare ar fi fost ca in tot acest timp un alt paparazzo sa ma fi paparatizat in timp ce paparatizam paparazzi. Eh, cum ar fi fost?

Romanii au talent
Videoclip Vunk

Comments

2Comments
  • tiganus.ionutz/ 18.02.2011Reply

    Foarte interesant … dar ce spui daca se intampla ca in tot acest timp, altcineva, de exemplu adela, il paparatiza pe acel paparazzo care te paparatiza pe tine in timp ce tu paparatizai acel grup de paparazzi? :))
    Cred ca se va forma un intreg “lant al slabiciunilor” aici. :))

  • vera/ 24.02.2011Reply

    http://www.andreistefan.eu/ Buna ziua ma numesc Andrei Stefan si va rog sa urmariti site-ul meu sunt un copil bolnav si vreu sa ma fac bine!

Leave a Comment