Custom Menu

Latest From Our Blog

Insula Heybeliada

Insula Heybeliada

x9x7x5x10 x6x8x4x11

 

Ne-am intors la vacanta noastra din Istanbul. Am redeschis folderul cu poze si tare bine ma simt doar privindu-le. Pozele de mai sus sunt din Insula Heybeliada (Prince Islands), la care am ajuns cu vaporul din Istanbul intr-o ora, in drumul spre Buyukada. Heybeliada e mai mica decat Buyukada (in care am ajuns doar pe seara putin) si mai putin aglomerata decat aceasta. Am facut o plimbare minunata in trei, printre casele de lemn si mai apoi prin padurea de pini. E incredibil cum atat de aproape de Istanbul, un oras atat de aglomerat, poti gasi aceasta oaza de liniste, unde masinile sunt interzise si oamenii se deplaseaza doar cu biciclete sau trasuri. La recomandarea voastra am ajuns in Prince Islands si vreau sa va multumesc pentru asta.

Mai jos sunt cateva poze cu Vlad si Radu din vaporul care ne-a adus la destinatie. Vlad era fascinat de pescasurii ce se adunau pe langa vapor:

x2x1x3

 Am purtat: rochie Monki, ochelari Asos, sandale New Look, bentita de par cumparata din Istanbul (e foarte pe val acolo).

Camera lui Vlad
Va provoc!

Comments

21Comments

Leave a Comment