Custom Menu

Latest From Our Blog

Mini Fashionista

Mini Fashionista

Cei de la fashionista.com au facut o obsesie pentru Elle Fanning, sora mai mica a Dakotei Fanning, care joaca rol principal in noul film al Sofiei Coppola, “Somewhere”. Obsesie, desigur, pentru stilul vestimentar al actritei,  in varsta de numai 12 ani!

“I love fashion! I love clothes!…I really like vintage clothes, so in my closet there’s a lot of ’50s stuff”, declara actrita. Nu cred ca aceasta pasiune a ei e intamplatoare, a avut de la cine sa-i intre “microbul” in sange, a avut de unde sa se inspire, ce modele sa “copieze” – pe de o parte sora ei Dakota, care a avut nenumarate aparitii reusite prin festivaluri- si pe de alta parte, chiar Sofia Coppola – regizoarea unora dintre filmele mele preferate, o prezenta foarte fina intotdeauna.

Am facut o selectie cu aparitiile mele preferate. Imbracata in rochite anii 50′ si nu numai, arata impecabil pe covorul rosu, e ca o papusa. Sunt de cele mai multe ori modele de rochii pe care le-ai putea purta si la o varsta mai inaintata, dar ea n-arata deloc ca si cand ar fi imbracata in hainele mamei, si asta pentru ca stie sa si le poarte. Daca esti copil nu insemna ca poti sa imbraci orice, iar Elle Fanning, ajutata de un stilist talentat, a reusit sa devina un fahion-icon peste noapte. E o inspiratie pentru mine si pentru multi pasionati de fashion in general (si vintage in particular).

The White Fur Jacket
Gata, a inceput

Comments

No Comments

Leave a Comment