Custom Menu

Latest From Our Blog

Quote of the week

Mi-e foarte dor de Mica

— Quote of the week

Azi mi-e foarte dor de Mica. E una din acele zile cand ascult “Seasons in The Sun” si ma gandesc la ea. Mai tii minte Ducu cand eram amândoi in masina, tu conduceai, eu eram in dreapta, pe bancheta din spate erau hainele pe care le cumpărasem pentru ea, de “mireasa hippiota”, cu care sa o îmbrace la morga, si dintr-o data la radio au pus melodia asta? Iar noi ne-am uitat unul la altul si ne-a busit plânsul? Parca fiecare vers vorbea despre ea, despre primavara aia trista, despre verile noastre trecute, de când aveam 9 sau 10 ani. Aveam o senzatie stranie ca nu întâmplător a venit acea melodie atunci. Suna ridicol, dar chiar si acum am bănuiala că cel care a pus piesa in playlist a pus-o cu gândul la Mica a noastra.

Sa nu o uitati pe Mica, va rog. Si cand mai ascultați cântecul asta, poate va mai gânditi si la ea. Eu asta fac mereu.

Cum mi-am propus sa am Picioare de Podium
Ritualul de seara

Comments

3Comments
  • Roxy/ 24.10.2017Reply

    Off….a parasit lumea asta prea devreme….

  • toscasilviu/ 24.10.2017Reply

    Daaaaa Pacaaaat De Eaaaa Ce Tanara Mai Era Dana Si Mie Imi Este Dor De Ea eu m-am rugat cu voi atunci mereu Ca ea sa se faca bine Pacaaat de ea eu am sa ma duc Acu in Noiembrie de ziua ei cu niște flori un ghiveci frumoos 🙂 🙁

  • Alina/ 24.10.2017Reply

    Viata inseamna doar o clipa fie ca plecam la 1 an, 10, 20, 80 sau 100 si cred ca suntem impacati doar cand ne pretuim suficient pe noi insine si cand ii pretuim pe cei din jurul nostru. Din ce in ce mai mult tind catre sloganul: “Make love, not war”. Tot ce ne ramane in final e sufletul. Atat.

Leave a Comment