Custom Menu

Latest From Our Blog

Cloud no 9 – Girls of Summer Edition

Cloud no 9 – Girls of Summer Edition

Weekendul viitor, pe 8 si 9 iunie, 40 de designeri români te așteaptă la CLOUD NO. 9 POP-UP STORE, printre care si eu cu Moon by Dana Rogoz (primul targ la care voi aduce si plicul alb Moon!).  Asadar ne dam din nou intalnire!

CLOUD NO.9- GIRLS OF SUMMER EDITION- se oprește la Old City, în Centrul Vechi, pe strada Lipscani, nr. 45. Pregătește-ți vacanța de vis în raiul cumpărăturilor! La CLOUD NO.9 te așteaptă cele mai hot colecții “Made in RO”, ale sezonului primvară/vară 2013. Și, pentru că știm că îți plac reducerile, la CLOUD NO.9 POP-UP STORE te așteaptă prețuri speciale pentru piese cu adevărat unice.

CLOUD NO.9 reunește creații unicat sau în serie limitată ale celor mai talentați designeri români de haine, pantofi, genți și bijuterii. Lor li se adaugă creatori de cosmetice bio, decorațiuni interioare realizate manual, delicaterie și artiști plastici. Totul pentru a crea decorul unui pop-up store neconvențional, în care faci cumpărături pe îndelete, îți îmbogățești garderoba cu piese unice și te simți în al 9-lea cer.

Pregătește-te pentru colecții speciale create de Irenka, Tom Florian, Eneada Bijoux, Mădălina Tincu, Laura Leather, Potocaliu, Fandacsia, BAGatelles, The Item, Diafan, Idoo, Rad Playground, Happy Bow Ties, D’arc Bijoux, Magie Noire, dar si Venera Arapu. Răsfață-ți simțurile cu cosmeticele 100% naturale aduse de d’Adine. Nu rata demostrațiile de măiestrie ale designerilor prezenți la eveniment, dar și ale Ioanei Avram, fashion illustrator și creatoare a vizualului CLOUD NO.9. Participă la tomobola CLOUD NO.9 și poți câștiga zeci de premii din partea designerilor prezenți la eveniment.

Intrarea este liberă!

CLOUD NO.9 POP-UP STORE este un eveniment susținut The One, CSID, Glamour, Evenimentul Zilei, Capital, Zile și Nopți, perfecte.ro, hipmag.ro, anyplace.ro, veiozaarte.ro, orasulm.eu, mayra.ro, dalar.ro, postmodern.ro, sofresh.ro, hotcity.ro, styleandthecity.ro, , tataia.net, Whisper Magazine, le-boutique.ro, Hype Spot Media, wheretohavecoffee.blogspot.com.

 

Tags:

7Comments
 • Zadin/ 01.06.2013Reply

  Sunt sigură că este un eveniment foarte tare! Uite aşa îmi faci tu în ciudă că nu locuiesc în Bucureşti… :(.

  • Dana/ 01.06.2013Reply

   Imi pare rau, Zadin. Lasa ca poate vor mai fi ocazii, cine stie ce premiera de film sau lansare, sa vin eu la tine! 🙂

   • Zadin/ 01.06.2013Reply

    >:D< Mulţumesc.

   • Cora/ 01.06.2013Reply

    App de premiere de film…nu vii la TIFF?? 🙂

 • Andreea/ 01.06.2013Reply

  Nu exista vreo sansa ca acest targ sa se organizeze si in alte orase?:D

 • Ioana Taranu/ 01.06.2013Reply

  abia astept! 🙂

 • iulia/ 06.06.2013Reply

  Se anunta un eveniment foarte “chic” 🙂 imi pare rau ca nu pot sa fiu prezenta.totii artistii fie ei de moda,teatru,decoratiuni ,trebuie sustinuti .Avem talente care promit. Va pup si distractie stilata:):*

Leave a Comment