Custom Menu

Latest From Our Blog

Daruieste o bucurie – etapa finala!

Daruieste o bucurie – etapa finala!

volksbank

“Daruieste o bucurie…unui copil”, aceasta a fost tema propusa de mine pentru inscrierea in concursul organizat impreuna cu Volksbank. Cum bine stiti, dintre sutele de propuneri, doar 5 bucurii merg mai departe in etapa finala. Nu mi-a fost deloc simplu sa aleg. Nu stiu daca din cauza ca trec prin perioada sarcinii si emotional se intampla ceva diferit cu mine, dar sunt super empatica si drept urmare fiecare mesaj in parte m-a atins. Procesul de preselectie a durat multe zile (si nopti) in care am reluat de vreo 5 ori toate mesajele participante, ca sa ma asigur ca fac cele mai bune alegeri. Stiu ca toate bucuriile propuse sunt importante pentru voi, dar eu m-am straduit sa le aleg pe cele cu o motivatie foarte puternica, realizabile si creative.

Cele 5 bucurii finaliste vor putea fi votate de voi incepand de azi. Important: e vot unic per IP. Iar castigatorul care va primi cei 1.000 Euro pentru implinirea bucuriei va fi ales in urma voturilor voaste (40% din ponderea notei) si in urma deciziei juriului (60%). Mai multe detalii despre regulament puteti citi aici.

In plus, va exista o noua sectiune a concursului, prin care organizatorul va oferi un premiu suplimentar in valoare de 1.000 Euro pentru o cauza umanitara inscrisa pe oricare dintre cele trei bloguri participante. S-au inscris foarte multe astfel de dorinte si tocmai de aceea s-a creat aceasta sectiune noua. Prin „cauza umanitara” se intelege orice bucurie a carei tematica este legata de afectiuni ce necesita tratamente si interventii medicale, persoane cu dizabilitati sau ajutor social pentru persoane defavorizate. Acestea nu sunt bucurii simple, ci reprezinta de cele mai multe ori un drept la viata. Ele nu vor intra astfel in competitie cu cele 5 bucurii alese, care reprezinta dorinte sau vise pe care din lipsa de timp sau de bani (dar nu pentru ceva vital) au fost neimplinite pana in prezent, ci vor intra toate intr-o sectiune separata denumita „Umanitare”. Premiul sumplimentar va fi acordat pentru implinirea cauzei umanitare celei care a strans cele mai multe voturi publice.

Stiu ca nici voua nu va va fi usor sa votati doar una dintre cele 5 bucurii. Dar alegeti, cum am facut-o si eu pana in etapa aceasta, atat cu mintea cat si cu sufletul.

In concluzie, acestea sunt cele 5 bucurii alese pentru etapa finala:

Bucuriile castigatoare vor fi anuntate pe blogurile participante si pe website in data de 25 noiembrie 2013.

Ca masura aditionala anti-frauda, numarul de voturi nu va fi facut public pana la finalul perioadei de votare. Toate voturile insa vor fi salvate in sistem si incluse in documentatia care atesta validitatea clasamentului.

Fiecare bucurie inscrisa poate fi promovata pe Facebook, pe Twitter sau in alte medii online. Atunci cand promovezi o bucurie, te rugam frumos sa te gandesti la prietenii tai si la cei apropiati, daca sunt deschisi si cat sunt de deschisi in a fi expusi la astfel de mesaje.

14Comments
 • andreea/ 18.11.2013Reply

  Nu reusesc sa votez. Imi spune ca nu am introdus bine codul. Am incercat de mai multe ori dar nu cred ca merge.

  • Dana/ 18.11.2013Reply

   Poate ai votat deja. Inregistreaza o singura data votarea. Organizatorul va verifica daca sunt probleme. Pe cine sustii? doar daca vrei sa-mi spui.

 • afrodita/ 18.11.2013Reply

  Se poate vota o singura data de pe un Ip o singura bucurie? Ma refer la cele umanitare.sau cum?

  • Dana/ 19.11.2013Reply

   Pentru fiecare sectiune se poate acorda un vot per IP. Votezi doar preferatele de la cele doua sectiuni. Un vot pentru cauza umanitara aleasa si un vot pentru unul dintre cei 5 finalisti ai mei.

 • Gabriela/ 19.11.2013Reply

  Dana felicitari pentru tot ceea ce faci!!!

 • Elena/ 20.11.2013Reply

  buna!
  am incercat sa votez – si la fel imi spune ca nu este corect codul :(.
  Te pup!

 • Elena/ 20.11.2013Reply

  gata! am reusit! mult succes!

 • Dan/ 20.11.2013Reply

  Am votat.
  Daaaar… Observ că “măsura antifraudă” a ascunderii numărului de voturi e la vedere.
  Şi 2. Ştiaţi că există conexiuni internet cu IP dinamic ?
  https://suport.romtelecom.ro/app/answers/detail/a_id/151

  • Dana/ 21.11.2013Reply

   Din cauza mai multor discutii aparute legate de transparenta votarii, organizatorul a decis sa lase voturile la vedere. Si da, se stie de IP dinamic, tocmai de aceea castigatorul de la sectiunea principala va fi ales si in functie de decizia unui juriu.

 • Elena/ 21.11.2013Reply

  La sectiunea umanitare nu se va face totusi o jurizare? Unii sunt dezavantajati ca nu au asa multi prieteni ca altii.e greu.

  • Dana K/ 23.11.2013Reply

   atunci cand sustii un caz il faci cunoscut oriunde poti , mai nou pe facebook , unde toate circula cu viteza luminii . nu e vorba de prieteni , cat e vorba de unitate si sustinere . fiecare caz umanitar merita banii , dar din pacate nu le putem sustine pe toate . sa speram totusi ca multe persoane cu multi bani isi vor pleca ochii si sufletul asupra acestor cazuri . .

 • Elena/ 22.11.2013Reply

  Nu exista sanse egale.Se voteaza de pe Ip dinamic.De unde ar fi ajuns la peste 2000 de voturi…..

  • Dana K/ 23.11.2013Reply

   elena , nu m-am uitat la toate cazurile umanitare ci doar la unul . cazul lui mihaita iordache care are 1600 si ceva de voturi . in acest caz iti garantez ca nu s-a votat de pe ip dinamic . link-ul cu aceasta bucurie a fost pus pe doua grupuri de mamici si share-uit pe facebook . aceste grupuri de mamici au mii de membri . cazul lui mihaita este cunoscut pe grupurile noastre si il sustinem . ar fi o mare nedreptate sa fie considerate voturi de pe ip dinamic .

 • Elena/ 23.11.2013Reply

  Am inteles ca exista multi prieteni.Eu am spus ca sunt persoane care inchid si deschid calculatorul de n ori pentru a vota.Si numai zic ca au ajuns la peste 3000 de voturi.NU este ceva usor de facut.Succes tuturor dar va spun ca nu este corect asa.Era mai bine daca nu aparea nr de voturi.

Leave a Comment