Custom Menu

Latest From Our Blog

Declaratii

Declaratii

Daca sarbatoriti Sf Valentin, va doresc sa fiti fericiti alaturi de persoana iubita. Daca nu sarbatoriti Sf Valentin, eu tot va doresc sa fiti fericiti alaturi de persoana iubita.

Eu sunt la Bansko, la schi, impreuna cu iubitul meu, la al 7-lea Sf Valentin impreuna. Nu ma intelegeti gresit, nu pun mare pret pe sarbatoarea asta importata. Doar ca vad in ea un simplu pretext sa ne facem mici surprize, atat. Si nici nu imi umplu camera de baloane si perne in forma de inimioare. Nu, in niciun caz. Dar da, il iubesc.

7Comments
 • vreaulamami/ 14.02.2011Reply

  Foarte Frumos!

 • Alina/ 14.02.2011Reply

  7 ? 🙂 uau ….

 • aida/ 14.02.2011Reply

  Buna Dana
  Am vazut videoclipul celor de la Vunk. Vroiam sa te felicit. Esti superba in clip, foarte naturala si credibila in rolul interpretat. 🙂

 • nina/ 14.02.2011Reply

  Buna! Ieri ti-am descoperit blogul si sa stii ca ai un blog foarte frumos. Imi place mult. Ieri ti-am citit primele doua pagini ale blogului si am rezonat cu tot ce scrii despre fashion si ma gandeam ca azi o sa-ti scriu un comment si o sa iti recomand topshop.com si asos.com :))) am continuat azi cu citirea blogului si erau acolo,ambele. Ar mai fi https://www.shopbop.com/ dar nu stiu daca livreaza in Romania. Distractie placuta la schi!

 • Purcaru Florentina/ 15.02.2011Reply

  Foarte ingenioase declaratii ..:D:D

  • Dana/ 15.02.2011Reply

   Declaratii via Internet 🙂 Pozele sunt de pe weheartit.com si le-am postat pe post de Valentine. Asa arata noile Valentine, ca doar cine mai scrie scrisori in ziua de azi?

 • vera/ 24.02.2011Reply

  https://www.andreistefan.eu/ Buna ziua ma numesc Andrei Stefan si va rog sa urmariti site-ul meu sunt un copil bolnav si vreu sa ma fac bine!

Leave a Comment