Custom Menu

Latest From Our Blog

Funny

Funny

Mai multe publicatii au anuntat ca “Dana Rogoz isi schimba stilul vestimentar”, in urma post-ului meu din 13 ian “Arlechino si Colombina”. Ma rog, nu despre asta vorbeam eu in post-ul cu princina, dar partea cea mai funny abia acum urmeaza. Chiar acum citesc pe net stirea in care “Colombina” mea a fost inlocuita de “Columbia”!!!

Adica: 

Dana Rogoz vrea să-şi schimbe stilul vestimentar: “Mă acopăr doar în negru, nude şi griuri de culoare”
Dana Rogoz vrea să-şi schimbe stilul vestimentar deşi îi este foarte greu să se decidă să facă un astfel de pas. Prezentatoarea TV este fascinată de hainele Columbiei şi are câteva idei pe care vrea să le pună în practică. “Zilele trecute mi-am făcut curat în fişierele mele şi am adunat într-un singur ‘sertar’ hainele Columbiei, adică o selecţie de rochii şi topuri care repetă acelaşi motiv, foarte asemănător cu cel al costumelor personajelor din comedia Dell’arte.”

Imi dau seama ce o sa creada cei care nu au intrat pe blog sa vada de unde a pornit “Marea Stire” – ce treaba are Columbia cu Commedia Dell’arte? Asta se intampla cand dai replace “colombina” cu “columbia”. Am ras. Tare.

3Comments
 • Oana/ 20.01.2011Reply

  Dureroasa confuzie, dar amuzant, ce-i drept!

 • tiganus.ionutz/ 18.02.2011Reply

  Foarte tare! :))
  Ei, uite asa se intampla cand e criza de “subiecte”.

 • tiganus.ionutz/ 18.02.2011Reply

  Ma refeream la “criza de subiecte” pentru publicatiile autohtone.

Leave a Comment