Custom Menu

Latest From Our Blog

La Multi Ani, Vlad! 8 ani (partea a III a)

La Multi Ani, Vlad! 8 ani (partea a III a)

Si uite cum al treilea (si ultimul) set de poze de la MNAC cu ocazia aniversarii lui Vlad vine chiar de 8 martie. E ca un cadou pe care mi-l ofer, caci oricum simt ca atunci cand e ziua lui e si ziua mea un pic. Caci in ziua cand el s-a nascut, m-am nascut si eu ca mama. Si ce aventura minunata! Sunt pur si simplu lesinata dupa copiii mei si nu gasesc nimic mai valoros, mai frumos, mai provocator decat sa le fiu alaturi in viata.♥

Sa ne fie viata plina de astfel de momente, de rasete si joaca. Azi, de 8 martie, mi-ai adus o felicitare Vlad, pe care ai lucrat-o cu grija la scoala, la limba engleza. Si ce m-a emotionat cel mai tare a fost sa citesc calitatile pe care mi le gasesti: “beautiful” sau “smart”, dar ce tare m-am bucurat de “funny”, “playful” si “joyful”! 

Si tot azi am realizat ca pentru mine 8 martie inseamna ziua felicitarilor pentru mama. Era ziua in care eu ii ofeream mamei mele felicitari muncite, cu inimioare, cu sclipici, cu declaratii de iubire. Si acum e ziua in care eu primesc de la copiii mei felicitari. Caci pana si Lia mi-a adus azi prima felicitare de la cresa. Ce mult mi-am dorit sa vina ziua asta, a felicitarilor de 8 martie primite de la copiii mei. Era una dintre proiectiile mele cele mai dragi inainte de a te avea pe tine, Vlad. Iar in realitate, sentimentul e cu mult mai frumos decat mi-as fi putut vreodata imagina.

La multi ani, noua! 

In poze port: palton Michael Kors, pantaloni Vintage Couture Shop, tenisi Coverse. Vlad poarta: sacou FiciMimi, camasa H&M, vesta si pantaloni Little Creative Factory, basca Raceu Hats, tenisi Next. Lia poarta: pardesiu Little Creative Factory, fular Theodor Boutoque, incaltaminte Adinish. 

4Comments
 • Sara/ 16.04.2022Reply

  Teniși Converse ☺️ ai “mâncat” un n

 • Gabriela/ 27.10.2022Reply

  Sa fiti sanatosi, frumosilor ! Va iubesc ! cand urmaresc postarile tale, ziua mea devine mai frumoasa, mai colorata, mai optimista, iti privesc copiii cu toata dragostea, parca ar fi nepoteii mei, dat fiind ca fiica mea cea mare are varsta ta !

  • Dana/ 27.10.2022Reply

   Multumim frumos! Ce mesaj cald! ❤️

 • Fuzzy/ 16.03.2023Reply

  Mi se pare un articol foarte emoționant și plin de sensibilitate, care descrie legătura puternică dintre o mamă și copiii ei. Autorul articolei vorbește despre bucuria de a primi felicitări de 8 Martie de la copiii săi, fapt care denotă relația puternică și iubirea pe care o simte pentru familia sa. În plus, modul în care este descrisă relația cu copiii este admirabil și transmite un sentiment de iubire și afecțiune profundă. Articolul reprezintă o remarcabilă dedicație de 8 Martie pentru toate mamele și femeile din lume.

Leave a Comment