Custom Menu

Latest From Our Blog

La multi ani, Vlad! 9 ani

La multi ani, Vlad! 9 ani

La multi ani, Vlad! Poate nu intamplator te-ai nascut pe 1 martie. Tu esti un copil ca o zi de primavara, pe care toata lumea o iubeste. Doar ca noi avem sansa, alaturi si prin tine, sa traim aceasta zi de primavara in fiecare zi a vietii noastre, de 9 ani incoace. Te iubim infinit! 

Ne-am intors la MNAC pentru fotografiile traditionale, cu ocazia zilei de nastere a lui Vlad. Deja cei de la muzeu ne cunosc si ne asteapta in preajma primaverii pentru fotografiile de langa scara. Doar ca anul acesta a fost cu peripetii!

De cum am intrat in muzeu, ne-au spus ca liftul din stanga nu functioneaza. Primul ghimpe in inima, ca poate vom gasi inchis accesul catre spatiul de langa scara, adica acel hol de intrare de la etajul 4. Dar nu, pfiu, spatiul era deschis, doar scara mutata cumva pe mijloc. Asa ca, am inceput sa refacem set-up ul clasic, mutand scara pe pozitia ei.

In aceste cateva minute, de dinainte de a incepe efectiv sa facem fotografii, Vlad a reusit sa puna mainile pe vaselina neagra (nu am descoperit cum si unde a gasit-o), pe care a intins-o inclusiv pe haine. Buuun, hai direct la spalat! Dar ce sa vezi, nu a mai iesit negreala aia nici cu dezinfectant de maini! Noroc ca zambetele de pe fetele noastre nu au disparut nici ele, si ca ne-am bucurat de revenirea in acel spatiu, incarcat deja de amintiri.

Vlad, ai adus atat de multa fericire in viata noastra, atat de multa emotie, atat de mult bine, frumos, curaj, magic, inedit, speranta, sens, ca nu stiu cum as putea sa iti multumesc vreodata pentru tot. Esti pur si simplu o minune de baiat. Imi vine foarte greu sa ma obisnuiesc cu cifra asta, cu varsta asta, cu acest 9! Cand a trecut timpul? Cand? Uite cam cat de repede te uiti pe fotografiile acestea:

La multi ani, perfectu’ meu!

In fotografiile din acest an, Vlad poarta: costum Little Creative Factory, tricou H&M, incaltaminte Jacadi. Eu port: top Chaotic Clothing, blugi COS, incaltaminte Zara.

2Comments
  • Teogirl/ 16.03.2023Reply

    Atat de multa emotie buna transmiteti! Minunati!

  • Advertoriale SEO/ 16.08.2023Reply

    Ne-am distrat la maxim si a fost bine-mersi principalul!
    Imi incanta inima ceea ce am facut, ca sa sarbatorim aceasta zi frumoasa si speciala. A venit momentul sa-ti spunem: “La multi ani, Vlad! Iti iubim viata si tu ne iubesti la fel!”

Leave a Comment