Custom Menu

Latest From Our Blog

Saracii de ei

Saracii de ei

Ieri am fost prin mall. E nebunie cu reducerile astea, n-ai unde sa parchezi, apoi n-ai unde sa probezi, cam asta e ordinea. Si am intrat la Zara si am fost martora din umbra a unei discutii induiosatoare. O fetita pe la 7-8 ani tragea de mama ei sa iasa odata din magazin: “Hai ma mama, nu mai pot, ai zis ca e ultimul…”. Mama, care tocmai alegea din raft o pereche de incaltari la 70% reducere: “Termina cu smiorcaitul, inca putin si gata, am terminat. Mai am de probat ceva si plecam.” “Dar m-am plictisit. Si ma dor rau picioarele”. “Te rog frumos sa incetezi” – si asta pe un ton categoric. Eh si m-am gandit cum vine asta: copiii sunt terorizati de mamele shopaholice! Tarati dintr-un magazin in altul, nu inteleg pasiunea mamelor (nici macar fetitele deci), pasiune care va pune stapanire si pe ei (mai mult pe ele) in doar cativa ani.

Cu alte cuvinte, discutia ar putea continua acasa asa: “Daca nu-ti faci temele, daca nu faci bine la test, daca nu faci curat in camera ta …etc, ai grija, te duc la shopping!!!” , “NU, NU, asta NU, o sa fiu cuminte, gata!”.

Si tocmai bine ce ies din magazin si ma gandesc in mintea mea ca trebuie sa va povestesc si voua faza, cand aud o alta frantura de discutie, dintre o fiica si tatal ei, complice: “Tata, de ce le place femeilor shopping-ul?”. Buna intrebare…

(poza cu hanoracele creepy e dintr-un mall din Singapore)

4Comments
 • bibi/ 19.01.2011Reply

  Nu o sa-mi terorizez niciodata copilul asa, clar!

 • MR/ 20.01.2011Reply

  Nu stiu daca le place neaparat mersul la cumparaturi, dar sigur le place senzatia pe care o au intr-o dimineata intunecata si rece de ianuarie cand pe sub pulover poarta cu mandrie un tricou proaspat achizitionat si ieftin, gasit dupa multa truda in vreun colt de mall. Oricum nici eu nu sunt pentru torturarea copiilor, barbatilor si altor categorii sensibile la stresul cumparaturilor.

 • Cristina/ 20.01.2011Reply

  Cel mai rau e cand le place barbatilor shopping-ul…

 • Nina Rance/ 29.03.2011Reply

  Fantastic blog!

Leave a Comment