Custom Menu

Latest From Our Blog

Targ Cloud No 9 de Craciun

Targ Cloud No 9 de Craciun

Vizual Cloud No.9 (1)

 

Weekend-ul urmator se va desfasura o alta editie a targului Cloud no 9. Asadar 14 -15 dec, la timp inainte de Craciun, puteti face cumparaturi ca in al 9-lea cer!

Cloud No.9- White Christmas Edition- se opreşte la bistro-ul La Historia, în Centrul Vechi, pe strada Sfântul Dumitru, nr. 3, in fiecare zi de la ora 11 la ora 19. Peste 50 de designeri români, creatori de produse în serie limitată sau unicat, vor prezenta colecţii cu adevărat spectaculoase, care te vor inspira în alegerea celor mai originale şi mai creative cadouri de Crăciun pentru tine şi cei dragi.

Pregăteşte-te pentru colecţii de sărbătoare semnate, printre alţii, de Irenka, Venera Arapu, Laura Leather, ModaMania Design, Larisa Dragna, PassepartouS, Catryoshka, CoriNa Mardari, Ykym Bags, Potocaliu, Eneada, Sophie Handbags, Passepartous, Art-a-porter, Amelie Suri, CinderellaStore, Happy Bow Ties, Idoo sau Alexandra Irinciuc. 

Știm că îngrijirea pielii este esențială în sezonul rece, așa că ți-am pregătit o secțiune dedicată cosmeticelor 100% naturale, aduse de d’Adine, Avalon Skincare şi Soap Mill.

Și ce-ar fi Crăciunul fără ceva dulce? Gourmet boutique-ul Atelier ne aduce bunătăți pregătite în casă, cu grijă și dragoste, după rețele bunicii.

 Actriţele Diana Dumitrescu, Doiniţa Oancea şi Ioana Ginghină îşi vor prezenta, în premieră la Cloud No.9 Pop-up Store, colecțiile care le poartă semnătura. D’box by Diana Dumitrescu, Dilo’s By Doiniţa Oancea și Miniart Show by Ioana Ginghină completează un decor fabulos al cumpărăturilor unicat. 

 Şi surprizele nu se opresc aici. Tombola Cloud No.9 îți oferă cadouri unicat, din oră în oră, create de designerii participanți la eveniment.

 De Crăciun, suntem alături de cei pentru care sărbătorile nu sunt întotdeauna un motiv de bucurie. Cloud No.9 susține cauza Fundației Touched Romania, care luptă pentru a transforma viețile copiilor și a mamelor singure, aflați în situații de dificultate, oferindu-le sprijin emoțional, material și educațional. La Cloud No.9 Pop-up Store, cumpărând o bijuterie Touched Collection, ajuți un copil să aibă sărbători mai frumoase.

Pentru mai multe informatii sfatul meu e sa vizitati si pagina de Facebook a evenimentului. Eu vin cu plicurile Moon (inclusiv cel rosu!), dar si cu lumanarile Moon cu mesaje de sarbatoare.

 

6Comments
 • Mada/ 08.12.2013Reply

  O sa viiiin! 🙂

 • Gia/ 08.12.2013Reply

  Si eu , si eu, abia astept!

 • daniela/ 08.12.2013Reply

  O sa fiu prezenta!
  Dana, abia ast sa te cunosc:)

 • Anca-Elena/ 09.12.2013Reply

  In sfarsit sunt in Buc cand este Cloud No. 9 !!!!!!!! O sa viiiin! Abia astept sa te revad Dana 😀 😀 😀

 • Petruta/ 09.12.2013Reply

  Abia astept sa ne cunoastem:D…cu siguranta o sa ajung pe acolo…Dana poti sa ne spui si un interval orar in care tu o fii acolo??Daca mi-amintesc bine data trecuta nu ai fost tot timpul nu?Mersi frumos:*

Leave a Comment