Custom Menu

Latest From Our Blog

Un Hospice in Bucuresti

Un Hospice in Bucuresti

[vimeo 38790579]

Dragii mei, va cer din nou ajutorul. Srijin noua campanie a Hospice Casa Sperantei, care isi propune strangerea de fonduri pentru constructia unui hospice in Bucuresti, unde persoanele ce sufera de boli grave sau incurabile in stadii avansate sa beneficieze in mod gratuit si la momentul oportun de servicii specializate de ingrijiri paliative. Pentru asta va rog sa trimiteti un SMS la 859. Va multumesc pentru sprijin!

Mai multe detalii aici.

 

Tags:

6Comments
 • karmend/ 21.03.2012Reply

  Buna,
  Pun si eu o caramida cu un sms,iar prietenii mei pot face si ei asta dupa ce ii voi informa.Asa ca din partea noastra poate se strange un perete.Mult succes in aceasta campanie si sa ne ajute Dumnezeu sa vedem proiectul finalizat.

 • Leni/ 22.03.2012Reply

  La cat mai multe SMSuri!! Bravo!

 • Gabita Bv/ 23.03.2012Reply

  Daomne ajuta! 🙂

 • Gabita Bv/ 23.03.2012Reply

  * Doamne 😀

 • avatar

  Va rog sa nu uitati… | Dana Rogoz/ 02.04.2012Reply

  […] mai vorbit aici despre aceasta campanie. Un sms (2 euro) pentru ca bolnavii de cancer sa fie tratati gratuit, […]

 • Gabi/ 27.05.2012Reply

  Buna Dana ,

  Despre subiectul acesta putem vorbi mult dar ceeace ma bucura este faptul ca sunt persoane ca tine care sunt interesate sa ajute. Eu am un “proiect” ,adica un blog in care tratez problema Diabetului, a alimentatiei , stilului de viata . Am inceput acest blog pentru a gasi un tratament pentru pustoaica mea Iulia care are DZ tip 1 . Vreu sa-ti spun ca sunt mii de copii care sufera in tacere si totul se intampla doar pentru ca nu ne implicam cu totii .

  https://myiulia.blogspot.com/

  Cu stima !
  Gabi

Leave a Comment