Custom Menu

Latest From Our Blog

V for Vintage

V for Vintage

 

vforvintage13_visual

 

Weekendul acesta ne putem intalni la V for Vintage, pentru ca echipa Moon by Dana Rogoz va fi acolo! Bineinteles ca veti putea descoperi Parfumul care ma imbraca cel mai bine! Sunt mandra sa particip la acest targ, alaturi de multi alti artisti si designeri autohtoni. Unde mai pui ca e si o editie norocoasa, editia cu numarul 13!

Norocul este ceea ce faci din el – acesta este mesajul ediției cu numărul 13 a târgului de design românesc și cultură vintage V for Vintage LUCKY 13. Evenimentul aflat acum sub vraja numarului 13 are loc în weekendul 8 – 9 noiembrie 2014 la Casa Universitarilor (Strada Dionisie Lupu 46) – un conac cu influențe gotice atât de potrivit pentru o poveste cu aer mistic.

 

Iar pentru că V for Vintage este un eveniment cât se poate de modern, ba chiar avangardist, de data aceasta superstițiile se supun dorințelor publicului și participanților. Pregătește-te deci pentru o ediție cu cel mai norocos număr 13, pisici negre pe care nu trebuie să le ocolești și scări sub care poți chiar să te oprești pentru o mică ședință foto. Și ca să nu ajungă până la tine nici urmă de ghinion, folosește-te în cele două zile de targ dress code-ul purtător de noroc jur pe roșu  – între un detaliu și un total look red, ai toată libertatea de expresie.

 

Superstițiile intrate în spațiul urban au o latură fashion evidentă, care i-a inspirat pe designerii români să creeze colecții capsulă într-un registru curajos: culori puternice, opulență, mesaje imprimate, accesorii – simbol – exact ce caută persoanele încrezătoare, cărora nu le e frică să iasă în evidență, adică publicul V for Vintage.

 

Ca de fiecare dată, V for Vintage reunește o varietate mare de de expozanți, în secțiunile de-acum cunoscute: Vintage Autentic, Designeri români de Haine, Bijuterii și Accesorii, zona Molecule F & Friends.

 

La ediția V for Vintage în cheie mistică nu pot lipsi invitații de seama care s-au intersectat deja în colecții și concepte cu tema:

Murmur /// Mandra Chic ///Lia Aram

 

Colecțiile capsulă construite pe structura magică a superstițiilor se afla în exclusivitate la V for Vintage Lucky 13.

Tombola V for Vintage, una din traditiile targului, pregateste zeci de premii pentru toti vizitatorii.

 

Iar dacă usturoiul se folosea tradițional împotriva spiritelor malefice, la V for Vintage LUCKY 13 partenerii noștri reinventează superstițiile în cheie modernă, iar

felurile bio sau home-made de la Chez Maman  și Verde Aromat devin cea mai bună formă de protecție.

 

La V for Vintage numarul 13 se dă peste cap și devine o expresie a șansei, o inspirație pentru căutătorii de vintage și pentru invitați să intre în atmosfera sofisticată.

 

Te așteptăm pe 8-9 noiembrie la Casa Universitarilor, să levitezi prin saloanele gotice ale Casei Universitarilor în atmosfera specială țesută de superstiții, apariții și dispariții!

 

Visit www.vforvintage.ro

Like www.facebook.com/vforvintagefair
Befriend www.facebook.com/viforv
Follow https://twitter.com/#!/VforVintageFair

10Comments
 • luiza/ 07.11.2014Reply

  Ce noroc au cei care locuiesc in orase mari :((

 • Gabi/ 08.11.2014Reply

  Te-am vazut aseara la “O data-n viata” si mi-ai placut. 🙂

 • cezarina/ 08.11.2014Reply

  La multi ani Dana MIHAELA !!! Sa ai parte de multa sanatate, bucurii si mult noroc in viata 🙂

 • Laura-Ionela/ 08.11.2014Reply

  La multi ani, te pup!

 • Mihaela/ 08.11.2014Reply

  Să trăiești cu numele! 🙂

  • Dana/ 08.11.2014Reply

   Mulțumesc pentru urări! Acum sunt la targ și după merg iar în Afi Cotroceni. Am dat bomboane celor care ai venit sa testeze parfumul 🙂 Poate careva are drum prin Afi pe seara și ne întâlnim! Sau acum la targ 🙂

 • roberta/ 08.11.2014Reply

  la multi ani Dana

  www,idareyoutobefashion.com

 • Manuella/ 08.11.2014Reply

  La mulţi ani! 🙂

 • Maria/ 08.11.2014Reply

  La multi ani, Mihaela! (Cum ziceai tu acum cativa ani, in ziua asta raspunzi doar la “Mihaela”)

 • Alexandra P./ 08.11.2014Reply

  La multi ani sanatosi!!!

Leave a Comment