Custom Menu

Latest From Our Blog

Va rog sa nu uitati…

9Comments
 • minno/ 02.04.2012Reply

  Fiecare SMS conteaza, este ingrozitor sa ai in familie pe cineva cu o boala incurabila. Cand te gandesti ca unii dintre noi ne pierdem speranta din lucruri marunte iar pentru acesi bolnavi speranta este tot ce au, tot c le da putere….

  • Dana/ 02.04.2012Reply

   Stii ca multi se gandesc “cum pot eu sa ajut cu 2 euro? Ce diferenta ar fi?”. Dar daca toti cei care isi pun intrebarea asta ar trimite sms atunci s-ar strange o suma care chiar ar conta. Stiu ca lumea e invadata deja de astfel de anunturi caritabile. Dar legat de acesta eu pot sa va asigur ca banii ajung unde trebuie. In plus vine Pastele, iar de sarbatori oamenii se gandesc mai mult la cei nefericiti…Si din pacate cancerul a ajuns ca o ruleta ruseasca, ne trezim cu totii ca aflam ba de un prieten, ba chiar de o ruda ca au fost diagnosticati cu aceasta cumplita boala.

 • Carmen/ 02.04.2012Reply

  ar trebui totusi ca aceasta campanie sa fie mult mai vizibila…

  • Dana/ 02.04.2012Reply

   Eu una ma straduiesc ca mesajul sa fie auzit de cat mai multa lume. Va rog mult si pe voi sa-l dati mai departe. Cat de curand voi merge si la Hospice de la Brasov, unde voi vedea exact cum arata si ce presupune un astfel de centru pentru cei diagnosticati cu boli incurabile. Si sper ca prin vizita mea sa le pot face si o mica bucurie copiilor sau tinerilor bolnavi de cancer…..

 • Gabita Bv/ 03.04.2012Reply

  Danaaaaa, cand ajungi prin Brasov da-mi de stire cu vreo 2 zile inainte!!! Pls!!! 😀

 • Flori/ 03.04.2012Reply

  Buna Dana,
  Eu am incercat si pe Facebook sa iti vorbesc despre proiectul nostru care nu este atat de amplu, dar care are o insemnatate mare pentru copiii din centrul de plasament Sf.Nicoale. Prin stimularea creativitatii, pasiunilor si inteligentei dorim sa oferim o sansa mai buna acestor copiii si sa ii ajutam sa se dezvolte frumos. Orice contributie sub forma de carti, materiale informative sau share ca sa ne facem cunoscuta cauza este un real ajutor. Multumesc!!
  Detalii despre proiect: https://www.youngprofessionals.ro/proiect/povesti-pentru-viitor.

  • Dana/ 03.04.2012Reply

   Buna Flori. Voi incerca sa va ajut cumva. Ramane sa mai vorbim pe mail. Mersi.

 • tatal/ 03.04.2012Reply

  Good job. Luv u.

 • Andreea/ 15.04.2012Reply

  Exista si in Timisoara,
  Ma bucur sa vad ca-i sprijini, nu prea au publicitate.
  Mie mi-au oferit un ajutor imens atunci cand am dus-o pe mama. Eram doar eu cu ea, aveam 22 de ani. M-au ajutat extrem de mult. Nu mi-am inchipuit ca exista oameni atat de buni.

Leave a Comment