Custom Menu

Latest From Our Blog

La Multi Ani, Vlad! 6 ani

La Multi Ani, Vlad! 6 ani

Aceiasi oameni, acelasi loc si, totusi, totul atat de diferit. Si de frumos! 6 ani plini de fericire. La multi ani, Vlad!

Anul acesta am avut cele mai mari emotii revenind la Muzeul National de Arta Contemporana, pentru fotografiile aniversare. Pentru cei care nu stiu cum a inceput totul, e cazul sa fac un mic istoric: pe 28 feb 2014, adica fix cu o zi inainte sa se nasca Vlad, m-am dus sa vizitez o expozitie de la MNAC, impreuna cu Radu. Ma gandeam ca urmeaza sa nasc si apoi o ratez complet. Sarcina era programata pe 5 martie. Asa ca mi se parea ca pot sta linistita, pot urca si cobori trepte fara probleme… Nu stiu daca a avut sau nu legatura, cert e ca pe 1 martie dimineata au inceput contractiile, iar la 8 seara s-a nascut Vlad Luca Dragomir. Cea mai fericita clipa a vietii mele. Indiscutabil.

Apoi an de an, am continuat sa revin cu el de mana la MNAC, in preajma aniversarii. Ma uit la aceste fotografii si vad cum trec anii peste noi. Iar anul acesta, oh Doamne, chiar e unul cu totul special. Vlad era la locul lui langa scara, iar din burtica “poza”, prin miscari foarte evidente, surioara lui.

De cand s-a nascut, viata a capatat sens. Totul are alta valoare, alta semnificatie. Parca nu stiam nimic inaintea lui. Habar nu aveam ce inseamna sa ai emotii inainte de a-si descoperi cadourile de Craciun sub brad, ce inseamna sa iti faci griji la o febra, ce inseamna sa iti faci planuri de viitor si sa iubesti infinit. Credeam ca stiu totul, dar nu stiam nimic. Vlad m-a invatat toate acestea si inca mult mai multe. Nasterea lui a fost si renasterea mea, intr-o viata mult mult mai frumoasa.

La multi ani, Vlad! Iata cum au trecut anii:

 

 

Nominalizati
La Multi Ani, Vlad! 6 ani (Partea a II-a)

Comments

6Comments
 • Geanina/ 01.03.2020Reply

  Cât îmi place ideea vosrtră, sunteți oameni așa faini, creativi și inspiraționali!

  La mulți ani Vlad!

 • Oana-Maria/ 01.03.2020Reply

  La multi, multi, multi ani fericiti Vlad!

 • Teogirl/ 01.03.2020Reply

  Sunteti minunați și aștept pozele astea an de an 🙂 “credeam ca stiu totul, dar nu stiam nimic” – ai descris perfect atat de simplu…La multi ani frumosi pentru Vlad!

 • Sorina/ 01.03.2020Reply

  La multi ani Vlad 💙! Sa nu-ti pierzi niciodata sclipirea din privire🤩!
  Sa fii sanatos si fericit😘!
  Bizzz

 • Anca/ 02.03.2020Reply

  La multi ani Vlad!

 • Irina/ 02.03.2020Reply

  La multi ani, Vlad!! Sunteti adorabili si se vede si surioara hihi. O intrebare: ce fard de pleoape ai folosit? 😀 Se vede asa de frumos!

Leave a Comment