Custom Menu

Latest From Our Blog

Ziua copilului si ziua parintilor

Ziua copilului si ziua parintilor

Ieri l-am sarbatorit pe Vlad de Ziua Copilului. Cu alte cuvinte, l-am lasat cu buna stiinta sa impinga mai mult limitele rabdarii noastre, ca deh, o data pe an e ziua copilului. Desi, nu e ca si cand nu il iubim si nu il protejam si nu incercam sa ii oferim experiente deosebite in fiecare zi din an. Dar pe 1 iunie, sub pretextul “de Ziua Copilului”, de dimineata si pana seara mai mult el conduce toata distractia.

De dimineata s-a trezit bucuros si a cerut la mall, ca ii spusese bunica ca au pentru copii niste activitati interesante. Mall-ul nu era tocmai pe lista noastra de favorite pentru 1 iunie, dar … am zis sa dam o fuga si sa alegem impreuna cadoul. S-a dat pe tobogan, in masinute, tot tacamul. In magazinul de jucarii, era haos. Parintii si copiii negociau cadouri si sume pentru cadou: “Ai 200 lei cu care iti poti cumpara ce vrei. E treaba ta ce iti alegi, dar nu poti depasi.” Am scapat rapid si ieftin cu 3 cifre dintr-o colectie de la 0 la 9, care se transforma in masini. S-ar putea sa stiti despre ce vorbesc, daca aveti băieți de varsta lui Vlad, căci sunt la moda.

Am iesit din magazin si am decis impreuna sa mergem la catarat in Edenland. Acolo, alt haos: “Hai in tiroliana, hai pe traseul din stanga, hai pe ala din dreapta, hai la pictura, hai la inghetata, hai la clatita – unde merge o mana in plus de bomboane de ciocolata, “ca doar e 1 iunie, doamna” – asa cum a tinut sa imi reaminteasca vanzatoarea.

In drum spre casa ne-am oprit si in Parcul Ioanid, caci era pacat sa il rateze de Ziua Copilului. Si apoi nu am mers cu masina direct acasa, ci am mai dat o tura, asa cum Vlad ne-a rugat: “O plimbare scurta cu masina, tata, te rooooog”. Pe la 9 jumate a adormit in scaunul masinii si, pe cuvant de onoare, am dansat de bucurie in scaunul din dreapta, de langa Radu. Gata, il dovedisem! 1 iunie fericit – bifat!

Doar ca pe 2 iunie, noi, parintii, ar trebui sa ne luam revansa. M-am gandit la asta in timp ce alegeam azi impreuna cu Radu un film la care sa mergem. Si ce sa vezi?! Dau cautare pe google si aflu ca exista Ziua Mondiala a Parintilor pe…. 1 iunie! Cred ca glumiti! Pe bune?! E clara treaba ca noi nu ne vom sarbatori niciodata! Va fi si Ziua Parintilor abia dupa ce implineste copilul 18 ani! In caz ca nici voi nu stiati, Adunarea Generala a ONU a proclamat aceasta zi in 2012, prin Rezolutia 66/292, pentru a le arata parintilor din intreaga lume respectul cuvenit. Se pare ca Ziua Copilului variaza destul de mult, si tocmai de aceea la noi s-au nimerit ambele deodata.

Deci, abia la anu’ dragi parinti ne sarbatorim si pe noi! Sa te tii atunci negocieri la programul zilei…..

În poze port exclusiv haine si accesorii Tex.

15 ani de relatie
Strigat de viata

Comments

5Comments
 • Oana/ 02.06.2019Reply

  Pozele sunt făcute în Constanța cumva? Felul în care arată indicatoarele cu numele străzilor mi-a dat un indiciu în acest sens. Nu știam că e și ziua părinților, la anul o să le zic alor mei să dublu sărbătorim.

  • Dana/ 03.06.2019Reply

   Da, in Constanta, lângă Casa cu lei, pe care Radu si cu mine am vrut neapărat să o vedem

 • Sorina/ 02.06.2019Reply

  Soooo funny!😂😂😂
  Noi parintii nu ne sarbatorim😅!

  Pe cand si unde urmatoarea vacanta? 😀
  Bizzz

 • Gabi/ 02.06.2019Reply

  Casa cu lei din Constanta, nu? Foarte frumoasa, pacat ca altele sunt interesele si este lasata in paragina (cam ca restul orasului de altfel).

  • Dana/ 03.06.2019Reply

   Exact Casa cu lei. E superba. Sper sa o vad curând renovata.

Leave a Comment