Custom Menu

Latest From Our Blog

Acum 1 an

Acum 1 an

Maine Lia implineste 1 an. Am vrut sa las azi aici aceste fotografii, pe care le-am facut in ultima iesire in 3, chiar inainte de a veni pe lume fetita noastra. Tocmai iesisem din starea de urgenta, era liniste si foarte placut in casuta noastra pe roti, si stiam toti 3 ca in cateva zile vom fi 4. O asteptam!

Eram in ultimul weekend inainte de a o naste pe Lia. Nici nu as fi putut sa imi imaginez o faptura asa minunata precum e ea. Si nici in cele mai frumoase proiectii nu imi puteam imagina bucuria, implinirea, armonia pe care le-am simtit anul acesta ca mama de doi copii. Iubirea e infinita.

Si pentru ca inainte de a-l naste pe Vlad am fost la MNAC, si am creat acea traditie an de an sa revenim in acelasi loc, pentru Lia ne dorim sa pastram traditia unei iesiri cu (auto)rulota. Asa ca weekendul acesta, ultimul inainte de a implini 1 an, am plecat cu totii impreuna la mare, exact cu aceeasi autorulota din imagine.

Drept urmare maine, chiar de ziua Liei, o sa vedeti fotografiile cu noi la 1 an distanta de cele de mai sus.

Sunt foarte emotionata. Lia doarme langa mine si stiu ca maine se va trezi avand 1 an!

Camera lui Vlad e plina de baloane, ca maine dimineata sa i le asezam in patutul ei chiar la trezire si sa aiba parte de un moment special, o dimineata diferita de oricare alta din an. Exact asa am facut si cu Vlad cand a implinit 1 an, i-am umplut patul de baloane cand s-a trezit, iar acum cand i-am povestit s-a bucurat ca pastram acelasi ritual si cu surioara lui, implicandu-l si pe el in tot procesul.

Pe maine. Ce zi mare va fi! Fetita noastra implineste 1 an!

6Comments
 • Teogirl/ 20.05.2021Reply

  La multi ani frumosi pentru #LiaBucuria si voua🤗

  • Dana/ 20.05.2021Reply

   Multumim, Teo!

 • hailateatru/ 20.05.2021Reply

  La multi ani senini ca tine, Lia!

 • Andreea/ 20.05.2021Reply

  La cat mai mulți ani frumosi si sanatosi!!! Sa aveti parte de cei mai frumosi ani alaturi de copii!

 • Ani Barbu/ 20.05.2021Reply

  La mulți anișori frumoși și sănătoși alături de voi! Sunteți o familie minunata!😘

 • Angela/ 21.05.2021Reply

  La multi ani Lia Bucuria, cea adorabila!!! Incerc sa-mi imaginez din povestirile tale cum viața cu doi copilași, dar nu reusesc 😄 pentru ca eu de la unul am trecut direct la trei si pot sa-ti spun ca este absolut fabulos!!🤩😍 Nici nu mai stiu cum era inainte cu unul si nici nu-mi mai pot imagina altfel!!! Copii sunt binecuvântari pentru părinți! Sa 🥰😘🤗

Leave a Comment