Custom Menu

Latest From Our Blog

Avanpremiera MO

Avanpremiera MO

Multe imagini de la avanpremiera MO de la Grand Cinema & More, care s-a petrecut fix de ziua mea de nastere. In vara, cand am avut premiera internationala la Sarajevo Film Festival, nu stiam exact care va fi data lansarii in Romania. Eram in taxi cand am primit vestea ca avanpremiera va avea loc pe 26 septembrie, adica fix de ziua mea, si mi s-au umezit instant ochii. Ce bucurie sa imi serbez asa ziua!

Fotografiile sunt postate oarecum in ordine cronologica. Se remarca entuziasmul tuturor de dinainte (si emotiile celor din echipa filmului!), in contrast cu expresiile noastre din timpul Q&A ului. Pentru ca filmul acesta te trece prin toate starile. Iar discutiile de dupa proiectie sunt intotdeauna foarte lungi si profunde. Foarte multi  dintre cei care au vazut MO deja ne-au spus ca nici nu au stiut cand au trecut cele 77 minute ale filmului, dar stiu ca dupa au stat ore la povesti alaturi de cei cu care au fost la cinema. E un film care atinge, un film care provoaca, un film in urma caruia multe femei au venit sa imi povesteasca experiente traumatizante de viata, in care au fost abuzate sexual. Sunt declaratii atat de puternice, ca nici nu stiu uneori cum sa reactionez. Le strang in brate si le transmit ca le inteleg. Si ca pentru ele filmul acesta a meritat orice efort al echipei.

Va invit sa mergeti sa il vedeti, caci a intrat deja ca avanpremiera in multe cinematografe din tara, si sa imi povestiti ce ati simtit, ce si daca v-a atins in vreun fel.

Mi-ar placea foarte mult sa continuam dezbaterile pe temele propuse de film inclusiv aici, pe blog.

Pana atunci, sa imi tineti pumnii pentru aceasta seara, cand e premiera de gala de la Cinema Pro. Dar si pentru zilele urmatoare, cand plecam in caravana cu filmul in Cluj, Iasi, Timisoara, Chisinau, Sibiu, Constanta, Brasov.

eMOtii

La avanpremiera am purtat: rochie Parlor, cizme Uterque.

Foto: FotografulTAU

Make up: Alexandra Craescu

Hair style: Adonis Enache

Parteneri eveniment: Grace Couture Cakes, Campari, San Pellegrino si Grand Cinema & More.

5Comments
 • Masha/ 30.09.2019Reply

  Felicitari!! Tinuta ta este superba, simpla si delicata, exact asa cum te stiu! <3

  Mult succes, Dana! Abia astept sa apara filmul si in cinematograful din orasul meu si sa merg sa-l vizionez. 😀

  http://www.masha.ro

 • Roxi/ 30.09.2019Reply

  Eu imi doresc sa ajunga si la tv, doar asa il pot vedea si aici in Germania ?. Oricum felicitari pentru tot si multa bafta ?.

 • Sorina/ 30.09.2019Reply

  Deja imi pare fff rau ca nu am putut ajunge!!!
  Trebuia sa vin sub orice chip!
  Nu cred ca va mai fi atat de festiv … poate doar la premiera.

  Pozele surprind ff bine vibe ul momentului!
  eMOtii faine de tot!!!!

  Bizzzz

 • Diana/ 30.09.2019Reply

  Va putea fi vizionat si online pe viitor? Eu nu locuiesc in tara si tare as dori sa-l vad.
  Multumesc!

 • Ioana/ 02.10.2019Reply

  Superba tinuta iar coafura iti vine minunat♥️ Abia astept sa vad filmul

Leave a Comment