Custom Menu

Latest From Our Blog

Bun venit, 2019!

Bun venit, 2019!

Va scriu din Sri Lanka, unde mai sunt doar 4 ore pana in 2019. Va doresc sa aveti un an bun de tot, incat sa vi-l aduceti aminte peste ani! Sa fiti sanatosi si norocosi, sa radeti mult, sa fiti intelepti, sa aveti mai multa grija de sufletul vostru, sa nu va pierdeti speranta, sa credeti in oameni, sa nu va fie frica, sa fiti iubiti si sa iubiti la randul vostru fara nicio ezitare.

 

EN: I am writing to you from Sri Lanka, where 2019 is only 4 hours away. I hope you have an exceptionally good year, one to remember over the years! Be healthy and lucky, laugh a lot, be wise, take more care of your soul, don’t lose hope, believe in people, don’t be afraid, be loved and love without any hesitation.

Poate tocmai pentru ca noul an ma prinde in Sri Lanka, in cea mai tare calatorie de cand il avem pe Vlad, am sentimentul ca 2019 va fi foarte bun cu noi. E anul in care filmul MO va avea premiera in cinematografe, anul care incepe cu un nou proiect in teatru, anul pentru care chiar mi-am facut planuri mari. Ce mai, sunt pregatita pentru 2019.

Va las in dar, ca de inceput de an, cateva fotografii din Sri Lanka. Netul nu merge grozav, asa ca a durat o vesnicie sa le incarc. Veti gasi mai multe in perioada urmatoare pe contul meu de Instagram. Insula asta este incredibila!

La multi ani, prieteni buni!

 

EN: Maybe it’s because I am welcoming the New Year in  Sri Lanka, on the best trip since we have Vlad, but I have the feeling that 2019 will be very good to us. It’s the year in which the film MO will premiere in movie theatres, the year which starts off with a new theatre project, the year which I really made big plans for. I am totally prepared for 2019.

As a beginning of the year gift, I leave you with some pictures from Sri Lanka. The internet connection isn’t that great, so it took forever to upload them. You’ll find more on my Instagram account. This island is unbelievable!

Happy New Year, my good friends!

13Comments
 • Malina/ 31.12.2018Reply

  Un An Nou Fericit Dana! Sa fii sanatoasa si fericita iar noul an sa fie exact cum iti doresti tu. Ne dai timp din timpul tau si asta inseamna enorm. Vlad a crescut atat de mult. In pozele astea parca arata altfel 🙂

 • Oana/ 01.01.2019Reply

  La multi ani cu sănătate si fericire!!!!

 • Maria/ 01.01.2019Reply

  La multi aaaani!
  Sa pui mai multe poze cand ajungi inapoi in tara, vrem si noi sa calatorim prin Sri Lanka, macar virtual! ?

 • Magdalena/ 01.01.2019Reply

  Urmaresc cu drag postarile tale! Pentru vacantele voastre apelati la o agentie de turism sau vi le organizati singuri?
  Multumesc!

 • Ctistina/ 02.01.2019Reply

  La mulți ani frumoși și sănătoși alături de cei dragi! Îți mulțumesc că imparti cu noi locurile minunate pe care le vezi și le vizitezi. Bucuroasa pentru tine ca vezi lumea asta minunata și și ca îi inspiri și lui Vlad asa.
  Gând bun

 • Mona/ 03.01.2019Reply

  La multi ani om frumos!

 • Patrisia/ 03.01.2019Reply

  Costumul de baie din poza de pe instagram acela de culoare portocalie atunci cand ziceai ca va indreptati spre orasul Galle de unde il ai?

 • Soulseeker/ 06.01.2019Reply

  La multi ani! 🙂

 • Roxy/ 09.01.2019Reply

  In sfarsit sunt si eu la zi cu totul pe blog,am citit toate postarile ratate.Am fost plecat 6 zile de la sfarsitul lui noiembrie pana in decembrie si dupa din 16 decembrie inca 3 saptamani pentru luna de miere si am ratat ce se petrecea pe blog.Pentru noi anul 2018 a fost un an minunat,ne-am casatorit si am calatorit foarte mult.Anul 2019 ne-a gasit in Canada,Toronto.Sper ca si acest an sa fie la fel de minunat ca 2018.La fel va doresc si voua.Un an fericit,cu multa sanatate,tie si celor apropiati,multe noi proiecte si realizari si cat mai multe calatorii.??

 • Bella/ 10.01.2019Reply

  La multi ani, dragilor! Sa aveti un an minunat, plin de aventuri si calatorii frumoase! 🙂

  http://www.belladiva.org

 • Cinema Film/ 14.01.2019Reply

  La multi ani!

 • Malina/ 15.01.2019Reply

  Blog parasit?!

 • Amy/ 15.01.2019Reply

  La multi ani, Dana! 2019 sa va ofere tot ce va doriti!

  http://www.happyamy.ro

Leave a Comment