Custom Menu

Latest From Our Blog

Cambodgia cu copilul II

Cambodgia cu copilul II

Poze noi din vacanta din Cambodgia, atat de proaspata in mintile si in sufletele noastre, incat inevitabil facem aproape zilnic referire la ea in conversațiile de familie.

 

EN: New pictures from our vacation in Cambodia, so fresh in our minds and souls, that we inevitably refer to it on a daily basis during our family conversations.

Aceasta este a doua serie de poze din vacanta cu Vlad in Cambodgia, prima serie putand fi accesata aici. Pe de alta parte, daca dati cautare “cambodgia” pe blog, veti gasi si imagini din calatoria mea si a lui Radu de acum 6 ani, adica din alta viata, practic.

Singura problema pe care am intampinat-o cu Vlad in Angkor Wat (adica zona de temple din Siem Reap) a fost sa il convingem ca pietrele de monument, desi sunt o atractie irezistibilă, nu pot fi luate cu noi acasa in “tara Bucuresti”. Tot aduna pietricele sau chiar bolovani sperand ca la un moment dat sa se suie cu ele in tuk – tuk si sa le bage apoi direct in bagajul de călătorie din bungalowul nostru. Drept urmare, la fiecare iesire dintr-un templu trebuia sa il verificam, sa il controlam prin buzunare, sa ne asiguram ca nu a mai ramas nicio ramasita din ce fusese odata un templu hindus, transformat ulterior in templu budhist.

EN: This is second series of pictures from our vacation with Vlad in Cambodia, the first one can be accessed here. On the other hand, if you search for “Cambodia” on the blog, you will also find photos from my trip with Radu 6 years ago, so basically from another life.

The only problem we had with Vlad in Angkor Wat (so the temple area in Siem Reap) was to convince him that the monument stones, even though they are an irresistible attraction, can’t be taken home with in the “country Bucharest”. He kept gathering stones or even rocks hoping that at one point he could get them all in a tuk- tuk and then straight into the luggage in our bungalow. Therefore, every time we exited a temple we had to check him, go through his pockets, to make sure there is no remain from what was once a Hindu temple, which was afterwards transformed into a Buddhist temple.

 

12Comments
 • Laura Ana/ 08.06.2017Reply

  Minunate pozele! Toddleri si pietrele este o poveste cunoscuta si noua!:)

 • Larisa/ 08.06.2017Reply

  Ce dragut e Vlad, daca ma uit la trasaturile lui, chiar are ceva asiatic, nu stiu daca doar eu vad asta sau chiar ti-a mai spus cineva 🙂

 • Amy/ 08.06.2017Reply

  Vlad zici ca-i de acolo, asa cum a zis si Larisa, are ceva asiatic. 😀 Sunteti superbi, va integrati perfect in peisaj!
  http://www.happyamy.ro

 • Ewa Macherowska/ 08.06.2017Reply

  Beautiful place!

 • stefania/ 09.06.2017Reply

  poze foarte frumoase. Pare ca ati avut parte de o vacanta foarte draguta:)
  Abia astept sa imi fac curaj și sa imi cumpar un bilet de avion spre orice destinatie din asia. Pana atunci ma delectez cu pozele voastre.

 • Roxy/ 09.06.2017Reply

  Doamne,dar ce minunate poze.Se vede clar ca sunteti de acolo din peisaj.Imi plac si hainele ??

 • Catalina/ 09.06.2017Reply

  Superbe pozele! Chiar ma intrebam daca mai ai poze! O descriere a locurilor ne oferi?

 • Adina/ 14.06.2017Reply

  Ce frumoase sunt pozele, mai ales poza cu nr. 4! Si eu adunam pietre cand eram mica, aveam o adevarata colectie :)) :*

  https://www.visiononfashion.ro/

 • Rodica Eftimie/ 27.06.2017Reply

  Superbe pozele. Cred ca cel mai minuant lucurn este timpul petrecut cu familia, in special cu copilul.

 • Roxana/ 16.09.2017Reply

  Salut Dana,

  Un articol f simpatic peste care am dat acum câteva săptămâni in cautarea mea pentru o cazare in Siam Reap. Pe baza aceluiași motiv: din dorința de a petrece 3 sapt in Thailand and realizat prea târziu ca România are dreptul doar 15 zile visa on arrival (PS: între timp visa s-a dublat incepand cu 1 sept, taxa fiind de approx. 60 de euro – one entry visa. pt Thailanda. La fel și biletele pentru complexul Ankor Wat).

  Te salut cu mare drag de la Ankor Heart Bungalow și vroiam doar sa confirm feedbackul din articolul tău – un loc intim și liniștit, putin mai departe de agitația orașului, cu un staff incredibil de cald și amabil. Ne place foarte mult 😀

  Zâmbete din Cambodgia,
  O zi frumoasa
  Roxana

  • Dana/ 16.09.2017Reply

   Yeeey! Ce ma bucur

 • Ruxandra/ 02.10.2017Reply

  Buna, Dana! Ai facut vreun vaccin inainte sa pleci in Cambodgia? Este periculos sa vizitezi Siem Reap? Dar satele plutitoare? Multumesc!

Leave a Comment