Custom Menu

Latest From Our Blog

Inceputul anului 

Inceputul anului 

Am inceput anul in Thailanda, pe o plaja superba, alaturi de familia mea. Nu imi pot imagina un inceput mai frumos. Dar recunosc ca la intoarcerea in tara adaptarea a fost grea. Si nu din cauza schimbarii peisajului, a climatului, nici macar nu din cauza intoarcerii la serviciu dupa 2 saptamani de vacanta, in care chiar mi-am impus – si am si reusit! – sa nu fac nimic pentru job, nici macar o postare, nici macar un email trimis. Cea mai mare presiune simt ca vine, in schimb, din lista aia de rezolutii, pe care avem cu totii obiceiul sa ne-o facem inaintea inceperii noului an. Adica stiu exact ce vreau sa fac, ce am de facut la modul cat se poate de concret pentru a incepe sa bifez din planuri, dar ma blochez. Cred ca asteptarile mele sunt prea mari de la acest 2022 si trebuie sa fac un pas inapoi si sa ma relaxez olecuta. E totusi abia inceput de februarie! Asa ca, pun putin pe hold toate aspiratiile mele profesionale si imi dau timp, ma alint, ies in oras cu fetele, citesc, ma uit random pe Netflix, ascult muzica, imi cumpar flori si folosesc tratamente noi de ingrijire a tenului. Si despre niste fiole minunate vreau sa va vorbesc in continuare, din gama Hyaluronic Gold de la elmiplant. (P)

Ce sunt aceste fiole? Ce e cu ele si de ce sunt atat de populare in ultima perioada? Pentru ca esentele tari se tin in sticlute mici, de aceea! Pentru ca aceste fiole, pe care le poti aplica singura acasa, seara, inainte de culcare, fara nicio bataie de cap, au o concentratie mare de ingrediente, fiind de 4 ori mai puternice decat un ser si de pana la 8 ori mai puternice decat o crema hidratanta! Recunosc ca in Thailanda nu am avut chef de niciun tratament, de nicio rutina complicata, nimic altceva in afara de crema cu protectie solara. Asa ca la intoarcerea in tara, am simtit nevoia de un boost de energie pentru tenul meu, ca sa fie pregatit filmarilor si sedintelor foto. In principiu, tratamentul e recomandat tenului matur, adica 40+. Dar na, nici eu nu mai sunt vreo pustoaica, asa ca le-am folosit, la cei 36 de ani impliniti 🙂 O cutie contine 7 fiole, adica suficiente pentru o saptamana de tratament. In compozitie au 5% complex puternic format din 4 tipuri diferite de acid hialuronic si proteinele aurii, adica proteine de orez si soia, si extract de baobab african, toate puse acolo de specialisti pentru o hidratare intensa.

Am terminat de curand o cutie pentru o saptamana de tratament si apoi am facut o pauza, intorcandu-ma la crema mea hidratanta. Mi se pare ca si-au facut excelent treaba si ca imi sunt de ajuns, momentan. Poate ca peste o luna, ori cand mai am vreo filmare ori vreun eveniment important, mai bag o saptamana de fiole. Dar pentru rezultate si mai bune, pentru o si mai buna fermitate si elasticitate a tenului, se recomanda 1 luna de tratament. Ce ziceti, o sa le incercati?

Si daca tot avem acest girl talk, ce mai faceti pentru voi, doamnelor? Mi se pare ca vorbesc foarte mult in online despre jobul meu de actrita si mai ales despre cel de mama, si poate chestia asta pune si mai multa presiune pe voi, cele care ma urmariti, transimtand mesajul ca mereu trebuie sa faci ceva, sa lucrezi pentru ceva, ori daca nu, sa fii acolo pentru copiii tai si atat. Exista aceasta pornire, care nu stiu de unde vine, dar pe care incep sa mi-o stapanesc, de a povesti despre activitatile mele, despre latura mea “productiva”, sa-i zicem, ca si cand as avea nevoie sa dovedesc cuiva ceva. Nu, cred ca e ok sa vorbesc si despre vacante, despre momente de relaxare, despre lucruri pe care le fac pentru starea mea de bine si atat. Fara sa ma scuz in vreun fel pentru asta.

Asadar, daca ati ajuns pana la finalul acestui articol, va dau microfonul sa imi spuneti cele mai placute activitati pentru voi… si atat!

Acest articol a fost realizat cu sprijinul elmiplant. Multumesc ca sustineti brandurile care sustin acest blog.

No Comments

Leave a Comment