Custom Menu

Latest From Our Blog

La multi ani, Lia! 2 ANI (partea a II-a)

La multi ani, Lia! 2 ANI (partea a II-a)

Am vrut sa-i construim si Liei un ritual – fotografic – aniversar, de care are parte Vlad an de an. Inainte sa il nasc pe el, ultima iesire din casa a lui Radu si a mea (cu Vlad in burtica) fusese o vizita la MNAC. Am urcat niste trepte pe acolo, iar a doua zi dimineata s-au pornit contractiile. Asa ca an de an, revenim impreuna cu Vlad in acelasi muzeu (chiar la aceeasi scara), pentru a face un set de fotografii, care sa ne arate cum crestem impreuna 🙂 Dar in cazul Liei lucrurile au stat putin diferit….

Inainte sa o nasc pe Lia, era stare de urgenta din cauza covid. Asadar, nu se putea iesi nicaieri din casa, la niciun muzeu, in niciun restaurant, ba nici macar in parcurile de langa casa! Singura iesire posibila, pe care aveam voie sa o facem, cat sa respectam regulile, dar in acelasi timp nici sa nu ma pun inutil in pericol de a contacta virusul chiar inainte de nastere, era cu autorulota noastra, pana la marginea Bucurestiului.

Ne-am cumparat cirese, ne-am scos masuta de picnic afara, chiar la marginea padurii, si te-am asteptat, mai Lia, mai. Stiam ca e ultimul weekend in formula de 3. Si stiam chiar de atunci ca asta va fi ritualul pe care il vom face an de an in apropierea zilei tale de nastere: o calatorie cu (auto)rulota.

Drept urmare, la 1 an am mers la mare cu autorulota. Iar acum, la 2 ani, am luat-o spre Viscri, dar ne-am oprit si la Racos, unde sunt facute aceste fotografii si unde peisajul e minunat. Dar nu mai minunat decat tine, Liuca buna si frumoasa ce esti!

Urmeaza si alte fotografii!

In poze: eu port rochie LunaZ, Lia poarta rochie Pernille, Vlad poarta camasa si pantaloni Theodor Boutique.

1Comment
  • Gabriela/ 27.10.2022Reply

    De ceva vreme, stau si mai intreb, cum de ai timp sa faci atat de multe lucruri ! dar realizez ca esti in momentul vietii in care nu ai voie sa faci altfel ! Sunt clipe magice care trec repede si pe care nu ai voie sa le ratezi, ca s-au dus ! Respect pentru tot ceea ce faci, ca sotie, ca mama, ca actrita, ca femeie !

Leave a Comment