Custom Menu

Latest From Our Blog

La multi ani, Vlad! 10 ani

La multi ani, Vlad! 10 ani

Cum am ajuns aici? Cum au trecut 10 ani? Am fost o mama suficient de buna pentru tine? Caci tu ai fost și esti o minune de băiat. Am vrut să scriu “baietel”, dar varsta asta formata din 2 cifre ma obliga sa renunt la diminutive. Mi-e teama ca în curând te vor deranja alinturile mele exagerate. Deși, inca stai 20 de secunde numărate in îmbrățișarea mea, pana cand știm amandoi ca se produce oxitocina! Mi-ai oferit cel mai frumos dar: m-ai făcut mama. Mi-ai schimbat rotite în creier și în inima, mi-ai dat peste cap algoritmii, m-ai fortat sa caut mai profund raspunsuri, sa fiu mai atenta, mai rabdatoare, m-ai transformat cu totul! Si invatam unul de la altul, de 10 ani incoace.

Aceasta a fost una dintre cele mai emotionante aniversari ale tale pentru mine. Ca sa fiu sincera pana la capat, a venit cu multa bucurie, dar si cu un sentiment de tristete, de … jale. Ma doare inima pentru toate etapele încheiate prin care ai trecut și pe care le constientizez și mai acut in momentul unei astfel de aniversari. Atâtea etape încheiate in formarea ta, care nu se vor mai repeta niciodata. Sigur ca vor veni altele și altele și ca descoperirea necunoscutului ce va veni e fantastica! Mandria pentru felul in care ai crescut, pentru băiatul (iar am vrut să scriu “baietelul”) care ai devenit ma bucura, induscutabil. Da, e un moment de sărbătoare! Dar e și un moment in care imi iau la revedere de la Vlad care învăța sa meargă, de la cel care stalcea toate cuvintele cand incerca sa ne faca un spectacol, Vlad care se catara atat de sus la locul de joaca, ca mi se oprea un pic respiratia, de la Vlad de la 1 an, de la 2, de la 3, de la 4… de la 9 ani. Of, ca greu e sa fii mama.

Iti doresc sa iti gasesti drumul tau, oameni care sa vadă in tine ce știm noi ca esti și care sa te pretuiasca, sa iti menții vie curiozitatea și bucuria de a incerca mereu experiente noi!

Iar noi, parintii tai, sora ta, familia ta extinsa, vom fi alături de tine cu iubire si, uneori, cu câte un sfat bun!

Si iata cum au trecut cei 10 ani:


Te iubesc infinit!!!!!!!!!!!

1Comment
  • Teogirl/ 07.03.2024Reply

    Awww! Asa emotionant acest moment! La mulți ani minunați!!!!!

Leave a Comment