Custom Menu

Latest From Our Blog

Nunta de Lut

Nunta de Lut

Pe data de 14 iulie am sarbatorit 8 ani de casatorie exact asa cum ne vedeti.

Nunta de Lut sau Nunta de Bronz sau pur si simplu un alt moment in care am constientizat cum a trecut timpul pentru noi. Pai se vede cum chiar in aceste imagini:

Avem 2 copii minunati care ne fac viata frumoasa. Unul era cu piciorul in ghips atunci, iar altul abia ce implinise o luna de viata. Dar asta nu ne impiedica sa petrecem cu ei o mini-vacanta cu autorulota. Aveam tot ce ne trebuie in cativa metri patrati.

In plus, avem si o casuta noua, pentru care am semnat actele chiar cu ocazia acestei aniversari, si care sta sa cada acum, dar ia sa o vedeti voi peste alti 8 ani! Avem imaginile acestea din curtea ei, ca sa ne fie mai usor sa observam diferentele.

Si avem iubire infinita de oferit unul altuia. Iar iubirea asta ne invata sa fim mai rabdatori, mai toleranti, mai creativi, ne determina sa gasim solutii si sa trecem mai usor peste momentele dificile. Pentru ca simtim ca avem la ce sa ne intoarcem si pentru ca ne putem face cu optimism planuri de viitor. Iar formula in care ne prinde aceasta aniversare e perfecta. Imi dau seama ca suntem foarte norocosi si ca merita sa facem tot efortul sa pastram ce avem.

La multi ani, noua!

5Comments
 • Alina/ 13.08.2020Reply

  Felicitari pentru momentele frumoase pe care le creati! 🙂

 • Elisabeta/ 13.08.2020Reply

  E mult ceea ce aveți împreună in curtea casei.Cea mai mare bucurie copii,fericirea,momentele petrecute împreună.La mulți ani vouă.St.minunati

 • Gina/ 13.08.2020Reply

  Iubesc naturaletea si simplitatea voastra care emana o bunatate extraordinara!!!!

 • Oana/ 14.08.2020Reply

  Buna Dana. Mi-a făcut placere sa te cunosc.? Asa cum am promis, las aici site-ul proiectului meu de suflet: http://www.somnicdepitic.ro. Stiinta somnului face parte din universul meu de aproape 5 ani și sunt aici daca vreodată vreti sa aflați mai multe despre un somn sanatos si cum ii putem ajuta pe copii sa aiba o igiena și un program de somn bun. Zile faine mai departe!

 • AnaR/ 15.08.2020Reply

  Sunteți adorabili! Va doresc multe aniversari fericite și bucurii infinite! ?

Leave a Comment