Custom Menu

Latest From Our Blog

Ruperea Turtei

Ruperea Turtei

Am revenit cu imagini de la petrecerea de Rupere a Turtei Liei. A trecut mai bine de o luna de zile de atunci, stiu, nu sunt tocmai prompta, dar adevarul e ca nici nu imi propun sa fiu. Prefer sa fiu cat mai prezenta in viata de familie, unde de la o zi la alta apar bucurii si provocari noi, deopotriva, iar blogul si activitatea mea din online sa se continue firesc, intr-un ritm diferit. De trait, traiesc totusi in offline. Ala e prezentul de care vreau sa ma bucur intens. Si asa simt deseori ca nu imi ajunge. Ca nu ma pot satura. Pentru ca e extrem de frumos si bogat ce traim in noua formula a vietii. Multumim, Lia, ca ne-ai ales.

 


Am facut petrecerea de Rupere a Turtei imediat cum restrictiile ce tineau de astfel de evenimente ne-au permis asta. Notez astfel de date, pentru ca am sentimentul ca Liei i se vor parea foarte interesante cand va creste. Pana la urma, nasterea ei, cat si primul ei an de viata au fost influentate semnificativ de contextul pandemiei. Drept urmare, cred ca vor deveni peste ani povesti de spus nepotilor.

Am petrecut acest moment important al familiei noastre la Infinitea, o ceainarie draga noua de multi ani. A fost un “ParTEA” foarte dragut, la care au participat familia si prietenii apropiati. Spre deosebire de prima aniversare a lui Vlad, am constatat cu totii ca numarul copiilor din grup a crescut semnificativ! Am decorat locul cu hainutele Liei care i-au ramas mici, pe care le-am asezat pe o franghie, “la uscat”. Ca e ea mica acum, ca o papusica, dar a fost si mai mica de atat! Iar eu stiu asta foarte bine, vazand-o cum creste sub ochii mei, la sanul meu, in bratele mele, de la o zi la alta.

I-am ales si ei acelasi model de tort care imita “tavita cu obiecte”, pe care l-a avut si Vlad la petrecerea de Taiere a Motului (atunci mi-a venit prima oara ideea lui, iar echipa Grace Couture Cakes a pus-o impecabil in practica).

Acasa, la mini-petrecerea de ziua ei doar cu familia extinsa, Lia a ales de pe tavita pregatita de nasa ei un parfum, o rigla si o pensula. Dar de pe tort, la petrecerea de ieri, a ales cartea, stiloul si clacheta de film. Pentru ca fie vorba intre noi, cine mai are in ziua de azi o singura meserie, o singura profesie pe viata?!

In ceea ce priveste traditiile, i-am rupt si turta, i-am taiat si motul, a ales acasa de pe tavita, a ales la petrecere de pe tort…. deci am facut TOT ce se putea! 🙂

A fost o atmosfera minunata, caci tare fericiti suntem de cand familia noastra este completa.

La multi ani, Lia! Te iubim infinit.

2Comments
  • Teogirl/ 04.08.2021Reply

    Awww, ce frumosi sunteti! Si mereu ne inspiri din offline în online 💚
    Si asa e, living the life dincolo de online, cu bucurii si tristeți împărtășite si cu comunitatea ta, care e aici 💚

  • Loredana/ 05.08.2021Reply

    Chiar sunteți minunați, atât de frumoși, de veseli, de potriviți. Iar “păpușica” Lia este ceva de vis, un copil frumos, ca și Vlad, două minuni în viața voastră și nu numai.

Leave a Comment