Custom Menu

Latest From Our Blog

Seducator

Seducator

Parfumul moscului alb e senzual si ma face sa imi doresc o plimbare de mana cu el in lumina apusului, cand adie putin vantul. Imi fac un dus rapid si imi pun o rochie alba de matase in care ma simt mai frumoasa. Am de gand sa port si tocuri, dupa foarte multa vreme, ca sa pasesc cu atitudine. El va remarca ca e ceva schimbat, asa ca isi va scoate din dulap camasa calcata dinainte de pandemie si va duce copilul cel mare la bunica. Da, va fi o seara a noastra.

Aceasta sedinta foto e inspirata de noua gama elmiplant Mosc Alb. Parfumul moscului alb are efecte benefice asupra psihicului, relaxeaza simturile si este considerat un puternic afrodiziac. Asa ca ma indeamna sa visez la o seara a noastra, cum nu am mai avut de foarte mult timp.

Aceasta gama noua, pe care m-as bucura sa o testati cat de curand, este formata din gelul de dus crema White Musk si lotiunea de corp Beloved Musk. Nici nu stiu ce imi place mai mult, caci e de fapt o combinatie ideala intre parfumul seducator si puterea extraordinara de hidratare a unutului de shea 100% organic, care iti lasa pielea fina si discret parfumata. Exact asa cum imi place mie. Dar si lui.

Asa ca in seara aceasta, promit sa las telefonul de o parte si sa ma bucur mai mult de noi. Radu tocmai l-a dus pe Vlad la mama. Cat despre Lia, stiu sigur ca va fi o prezenta foarte discreta in carutul ei. Condusa de puterea magica a parfumului de mosc, fug sa imi aleg rochia pentru seara aceasta! Hai ca am si emotii…

In poze port: rochie Parlor, sandale Otilia Brailoiu, geanta & Other Stories.

Acest articol a fost realizat cu sprijinul elmiplant. Multumesc ca sustineti brandurile care sustin acest blog.

No Comments

Leave a Comment