Custom Menu

Latest From Our Blog

Un creion tare istet

Un creion tare istet

Celor care nu au auzit pana acum de Raspundel Istetel vreau sa le transmit urmatorul mesaj: Tocmai ati gasit cadoul perfect pentru copilul vostru, pentru nepoti, pentru copiii prietenilor, colegii copilului vostru si toti ceilalti copii carora vreti sa le oferiti o carte-jucarie, de care sa fiti siguri ca se vor bucura, invatand totodata o multime de lucruri interesante. Si rog pe aceasta cale ceilalti parinti care il au deja pe Raspundel Istetel sa imi valideze acest mesaj, pentru ca sunt convinsa ca sunt la fel de entuziasmati ca mine.

Veti spune ca acesta este un articol comercial si ca e firesc sa laud produsul. Dar nu va pripiti. Noi il avem pe Raspundel Instetel de ani de zile deja, cand i-am luat unul cadou lui Vlad, impreuna cu cartea “Engleza si joc in acelasi loc”. La inceput, nu stiam exact la ce sa ne asteptam. E carte, e gadget, ce e de fapt? Si raspunsul e ca reprezinta o combinatie ideala intre cele doua, adica fix genul de produs potrivit vremurilor pe care ei le traiesc.

Cum functioneaza? Creionul are un varf optic cu ajutorul caruia citeste informatia din carti, informatie care este adaptata pe intelesul copiilor, continutul fiecareia fiind realizat de profesori si specialisti in educatie. Exista si sunete inregistrate din natura, cantecele si poezii, teste pe diferite niveluri de dificultate. Si ce e grozav e ca Raspundel Istetel este atat de usor de folosit, atat de intuitiv, incat pot citi cu el, se pot juca, pot raspunde la intrebari legate de continutul din carte, pot asculta cantece, adica pot invata jucandu-se, dar intr-un mod autonom, fara sa fie nevoie de ajutorul parintilor. Pana si Lia se descurca singura. Eu doar o urmaresc de la o oarecare distanta, caci mor de placere sa o vad atat de implicata, incantata si concentrata. Si exista carti pentru toate varstele. V-am zis ca Vlad a fost primul posesor al creionului Raspundel Istetel in familia noastra, asa ca mai intai lui am inceput incet – incet sa ii marim colectia de carti, in functie de interesele specifice fiecarei etape de dezvoltare: univers, dinozauri etc.

Apoi am inceput sa oferim cadou prietenilor cu copii acest gadget – recomandand in stanga si in dreapta produsul, fara sa ne plateasca nimeni pentru asta 🙂 Iar acum, pentru Lia, a aparut un nou creion Raspundel Istetel in casa, insotit de carticele potrivite pentru varsta ei: “Primele mele forme si culori” (acesta a fost practic chitul de baza, format din carte si creion) si “Activitati zilnice” – o carte prin care cei mici pot invata despre ritualurile unei zile, ascultand si niste cantecele foarte dragute, in limba romana. Da, o astfel de carte e mai scumpa decat o carte obisnuita, dar in interiorul paginilor se gasesc circuite electronice care fac legatura intre imagini si fisierele din interiorul creionului. Efectiv oriunde pe pagina cartii ar atinge copilul, creionul ii vorbeste, ii da o informatie in plus. Imi imaginez ca este tare complexa realizarea acestor carti in limba romana. Si pentru ca volumul de informatie este mult mai mare fata de o carte obisnuita pentru copii, nu e o jucarie de care se vor plictisi sau pe care o vor “consuma” in cateva zile. Se pot intoarce si reintoarce la aceeasi carte, si de fiecare data vor descoperi ceva nou. Puteti gasi toata colectia de carti si jocuri pe teme diferite aici.

Si daca va surade ideea, eu va ofer un cod de 10% reducere extra, pe site-ul brandtoys.ro. In pagina de plata introduceti codul „Dana10″ si aveti EXTRAreducere de 10% fata de ce este deja afisat pe site, la toata gama Raspundel Istetel, in perioada 20 octombrie – 4 noiembrie. Reducerea este disponibila doar pe site-ul www.brandtoys.ro.

Va zic, o sa imi multumiti dupa ce il veti primi pe Raspundel Istetel in casa voastra. Nu va fi doar o alta jucarie, printre multe altele. Va fi acea jucarie de care atat copilul, cat si voi, parintii, veti fi foarte incantati. Asadar, bucurati-va de reducere si apoi de cat mai multe carti interactive citite cu ajutorul acestui creion tare istet!

3Comments
 • Toma Andrei/ 14.12.2022Reply

  Pe site-ul nostru, puteti fii in trend cu ultimele oferte la o gama larga de produse fashion. \r\nReduceri de pana la 50%, doar pe site-ul nostru, https://expertdiscount.ro/

 • Faude/ 16.02.2023Reply

  Mulțumesc pentru acest articol emoționant despre un obiect aparent simplu, un creion, care poate avea o semnificație atât de mare în viața noastră. Ați reușit să subliniați importanța pe care obiectele mici, dar semnificative, o pot avea pentru noi și pentru călătoria noastră prin viață.

  Am apreciat în special modul în care ați evidențiat puterea de a scrie și de a-ți exprima gândurile, sentimentele și ideile, și cum un creion poate fi instrumentul perfect pentru asta. Scrierea ne permite să ne eliberăm mintea și să ne clarificăm gândurile, astfel încât să putem face alegerile cele mai bune în viață.

  De asemenea, ați subliniat și importanța de a rămâne curioși și de a învăța mereu lucruri noi, iar un creion poate fi un instrument excelent pentru a explora această lume. Poate fi folosit pentru a învăța să desenăm, pentru a nota idei sau pentru a scrie note de călătorie.

 • faude/ 10.04.2023Reply

  se afla un simbol special si se apasa pe mufa creionului, se primesc raspunsuri de la Raspundel Istetel. Si asta le stimuleaza pe cei mici sa invete, sa citeasca mai mult, sa asculte, sa faca diferenta intre culori, sa asocieze. Este foarte amuzant, chiar si pentru parinti, chiar sa vedem cum copiii se bucura si interactiuneaza cu materialul lectiv oferit. Din punctul meu de vedere, Raspundel Istetel este un rapsun de la destin pentru vremurile in care traim. Sub forma unei carti, chipului tau, unui joc cu ROI in interiorul lor se ascund lectii simple, accesibile si obiective utile pentru invatare.Super zic eu!

Leave a Comment