Custom Menu

Latest From Our Blog

Zoom Baby Shower

Zoom Baby Shower

Vremuri noi, solutii noi. Chiar la inceputul lunii a 9-a de sarcina, prietenele mi-au organizat un Baby Shower la distanta prin aplicatia Zoom. A fost chiar emotionant.

Acum cateva luni nici nu stiam ce inseamna Zoom. Mai intai a aflat Vlad – caci asa se tin cursurile de la gradinita – si acum eu, odata cu Baby Shower-ul dedicat fetitei mele.

Ai zice ca nu poti face foarte multe lucruri la distanta, dar prietenele mele s-au organizat chiar si in aceste conditii cu totul speciale. Mai intai fiecare invitata a primit prin curier un “kit de baby shower”, care continea printre altele un biberon roz. Diferenta era ca in kitul lor era frumos impachetata o sticluta de gin, in al meu una de limonada de trandafiri (tot roz, desigur). Mi-au livrat flori si cadourile pentru fetita mea, pe care le-am deschis impreuna cu ele, in fata camerei de la laptop.

Am ras mult, neasteptat de mult.  S-au facut pronosticuri legate de data nasterii, de greutatea de la nastere, de inaltime, de cum o sa aiba buzele sau parul. Si au incercat sa ghiceasca cu cine va semana, uitandu-se foarte atent la ultima ecografie.

Am niste prietene foarte misto. Cand eu voi fi depasita de situatie, cand fata mea va avea senzatia ca nu o mai inteleg si ca nu o mai pot ajuta cu cele mai bune sfaturi, stiu sigur ca o voi incuraja sa vorbeasca cu ele despre tot ceea ce considera ca nu ar putea vorbi cu mine. Ma simt tare iubita si e cel mai placut si dorit sentiment inaintea nasterii. Multumesc mult, fetele! A fost un Baby Shower in izolare de neuitat!

Mai e foarte putin! Am emotii mari!

 

2Comments
  • Oana-Maria/ 07.05.2020Reply

    Foarte frumos! Ce prietene dragute ai! Nastere usoara, va fi bine! Va imbratisez cu drag!

  • soulseeker.ro/ 08.05.2020Reply

    O idee foarte frumoasa!

Leave a Comment