Custom Menu

Latest From Our Blog

Concurs: Idealia by Vichy

Concurs: Idealia by Vichy

UPDATE! Avem 3 castigatoare!

Multumesc tuturor celor care au acceptat provocarea si care s-au inscris in acest concurs inedit. Juriul a deliberat si cele 3 castigatoare sunt:


  •  1 x Care kit + photoshoot: 1 x Vichy Idealia crema de zi ten-normal-mixt sau ten uscat (dupa caz) 50ml, 1 x Vichy Idealia Skin Sleep crema de noapte  50ml, 1 x Vichy Idealia crema pentru conturul ochilor 15ml + sedinta foto profesionala: Claudia Predoana
  • 2 x Care kit/blog: 1 x Vichy Idealia crema de zi ten-normal-mixt sau ten uscat (dupa caz) 50ml, 1 x Vichy Idealia Skin Sleep crema de noapte  50ml, 1 x Vichy Idealia crema pentru conturul ochilor 15ml: Gabriela Bajenaru, Anda Dumitrescu

Felicitari tuturor pentru implicarea si creativitatea de care au dat dovada. Voi contacta pe mail cele 3 casrigatoare cat de curand, pentru informatii suplimentare necesare livrarii premiilor.

 

La ora 6 dimineata se trezeste Vlad si, tragandu-ma de par, ma da jos din pat si imi pune in brate o jucarie. Asa imi incep ziua. Mananc pe fuga micul dejun, apoi urmeaza fuga pana la repetitiile de teatru, apoi fuga pana la o sedinta foto, fuga pana la o masa de pranz, fuga pana la o filmare, fuga pana la o alta repetitie de teatru si fuga pana la culcare. Cam asa, fugind dintr-o parte in alta se incheie si o zi din viata mea. Asta inseamna #fastlife.

 

5 6 10 9 128

Va invit la un nou concurs, adresat femeilor care au o viata activa, care nu mai stiu cum sa se imparta intre viata de familie (eventual si copil), cariera, viata sociala sau culturala…ca doar VREM sa le facem pe toate, sa traim intens! Dar ce te faci cand tenul tau nu mai face fata provocarilor si orelor limitate de somn. Atunci intervine Idealia by Vichy. Ieri am primit kitul din imagine si am inceput deja sa le folosesc! Va marturisesc ca eu cand eram mica, ma gandeam ca intr-o viata ideala de-a mea ca femeie matura si implinita, SIGUR voi folosi creme de la Vichy. In mintea mea acest brand inseamna, inca de pe vremea cand nu foloseam deloc creme, mai mult decat calitate, insemna “clasa”, “stil”. CUT! Peste 20 de ani, iata-ma folosindu-le 🙂

4

Dar sa revenim la acest concurs adresat femeilor care inteleg ce inseamna #fastlife. Iata ce trebuie sa faceti:

Sa postati pe pagina voastra de Facebook o fotografie care sa descrie cel mai bine conceptul de #fastlife. Postarea trebuie sa contina si descrierea unei zile agitate din viata voastra, care sa explice practic “povestea” din spatele fotografiei de concurs. Nu uitati ca postarea sa fie setata ca fiind publica. Apoi printr-un comentariu la aceasta postare, imi lasati linkul care sa trimita catre fotografia de concurs

Fotografia de concurs trebuie sa ilustreze ideea unei vieti traite in ritm alert. Iar aici va dau cateva sugestii: voi cu un teanc de hartii langa, in taxi facandu-va un machiaj pe fuga, o poza dimineata dupa o noapte de nesomn etc. Textul postarii va explica oricum conceptul din spatele fotografiei. E important sa folositi si hashtag-urile #fastlife, #vichyromania, dar si #danarogoz, ca sa urmarim concursul cu totii mai usor. 

Juriul (din care fac parte si eu, bineinteles) va alege 3 castigatoare, tinand cont de originalitatea fotografiilor si povestilor, dar si de cat sunt de apreciate/urmarite postarile inscrise in acest concurs. Regulamentul il gasiti si aici.

Premiile constau in:

  •  2 x Care kit/blog: 1 x Vichy Idealia crema de zi ten-normal-mixt sau ten uscat (dupa caz) 50ml, 1 x Vichy Idealia Skin Sleep crema de noapte  50ml, 1 x Vichy Idealia crema pentru conturul ochilor 15ml
  •  1 x Care kit + photoshoot: 1 x Vichy Idealia crema de zi ten-normal-mixt sau ten uscat (dupa caz) 50ml, 1 x Vichy Idealia Skin Sleep crema de noapte  50ml, 1 x Vichy Idealia crema pentru conturul ochilor 15ml + photoshoot

Asadar in total avem 3 kit-uri, dintre care un kit si o sedinta foto profesionala pentru marea castigatoare! Asta mi-a placut mult cum suna!

 

Dupa cum vedeti in fotografiile realizate pentru aceasta postare, eu FUG! Asa cum o fac zilnic. Doar ca am la mine laptopul, o sacosa cu costumul de miscare pentru teatru, o cana a lui Vlad, un aparat de fotogtafiat si geanta cu tot ce ii trebuie unei femei intr-o zi obisnuita. Asa se leaga toate activitatile mele din prezent: Moon, bloggerita, actrita si, mai presus de orice, mama. Sunt sugestive pozele? Va regasiti in ele?

Va astept mesajele pentru concurs – care sa contina descrierea unei zile agitate si linku-ul catre fotografia care va fi postata pe pagina voastra, insotita de hashtag-urile de mai sus – pana pe data de 13 noiembrie.

UPDATE! Prelungirea concursului a fost necesara din cauza evenimentelor recente, cand toata lumea a simtit nevoia unei pauze…cred ca nimanui nu i-a stat gandul la concursuri zilele acestea. Data fiind situatia, am stabilit impreuna cu organizatorii concursului sa prelungim concursul pana pe 13 noiembrie si publicarea castigatorilor pe 17.  Multumesc de intelegere.

z1 z2

Cateva informatii despre ritualul de ingrijire Idealia by Vichy:

Idealia Ingrijire de zi

Aceasta crema catifelata inglobeaza extractul multi-activ de ceai negru [KOMBUCHA] si [VITAMINA E], recunoscute pentru proprietatile lor antioxidante impotriva agresiunilor de zi cu zi. Dupa o luna, veti observa riduri netezite, textura mai fina a pielii, ten luminos si uniform, cu aspect sanatos.

Disponibila in variantele: pentru ten normal-mixt si pentru ten uscat.

Idealia Ingrijire de noapte

Gel-balsam pentru repararea nocturna a calitatii pielii

Acest gel-balsam hranitor, dar proaspat, contine [ACID GLICIRIZIC + ACID HIALURONIC +CAFEINA] pentru a oferi reparare peste noapte, chiar si in cazul somnului deficitar. La trezire, tenul arata proaspat si plin, trasaturile odihnite.

Mai multe informatii despre produse aici.

40Comments

Leave a Comment