Custom Menu

Latest From Our Blog

#3 Idei de cadouri: Pentru iubita (o postare pentru el)

#3 Idei de cadouri: Pentru iubita (o postare pentru el)

Aceasta este o postare pentru el… Lasa in mailul catre el acest link, asa… ca din intamplare. Daca esti singura nu-i problema, mai putine cadouri de cumparat si desigur, poti folosi lista asta de idei ca sa iti iei singura ceva special, asa, ca de Craciun (nu ca ai avea nevoie de o scuza). Asa ca, fara alta introducere, sa continuam sa vorbim cu iubitul vostru acum:

EN: This is a post for him… Leave this link in an email you send him…by accident. If you’re single, no problem, less gifts to buy and of course, you can use the list of ideas to buy something special for yourself, for Christmas (not that you need an excuse). So, without any other introduction, let’s continue talking to your boyfriend now:

Buna Andrei/ Radu/ Vali/Dan/Matei/Catalin/Mihai!

In panica? Fara idei pentru ca deja i-ai cumparat orice si-ar putea dori? Si pentru ca deja si-a cumparat singura tot ce nu i-ai daruit tu? Stresat ca orice ii cumperi nu e destul de bine-primit, nu e exact ce si-ar dori? Nu stiu daca o sa o nimeresc la fix pe iubita ta, insa am listat mai jos niste idei care te vor ajuta- nu doar ca sunt cateva dintre lucrurile care mie personal mi-ar placea foarte tare, dar mi-am rugat si prietenele cele mai apropiate sa imi spuna ca cadouri si-ar dori ele, asa ca aceasta lista este mult lucrata si sper sa iti fie utila!

15241206_554218951443174_4722317878635342318_n 15356494_556945751170494_2875754229349156909_n

1. Carti, dulciuri si flori livreaza niste cadouri absolut minunate. Precum le spune si numele, livreaza o carte, o prajitura absolut spectaculoasa (Pavlova care arata superb, torturi de cicolata elegant ornate sau orice alt dulce iti doresti tu!) si niste buchete de flori superbe. De Craciun fac si coronite si crede-ma, o sa fie prea frumoase ca sa le atarni pe usa, iar prietena ta o sa iti fie etern recunoascatoare ca nu alearga singura dupa decoratiuni. Una pest alta, e cadoul ideal si, daca nu alegi aceasta varianta pentru Craciun, aminteste-ti-o de ziua ei!

14595595_1783298561957832_5976477790386994225_n-1

2. Un pulover super cosy si foarte mare care sa ii tina de cald? Sigur ca isi doreste unul si cele 10 pe care deja le are nu sunt suficiente, iar acesta este cu adevarat deosebit. Cel din imagini este de la Chemistry.

casadincopac1 show_upload_viewobjective_1396509640_vsm_93

3. Un weekend undeva special– si cand spun special, chiar ma refer la un cadou atat de frumos si complet atipic-atat-de-cool-incat-o-sa-aiba-fluturi-in-stomac. O casuta in copac? Cada in mijlocul unei camere foarte romantice? Pat cu baldachin? Pereti din geam pe care poti vedea muntii ninsi? Si totul la doar cateva ore distanta? Asta e genul de cadou care ii spune ca intr-adevar tii mult la ea. Grabeste-te insa, rezervarile se fac cu luni in avans insa e perfect daca rezervi chiar acum pentru ca in ianuarie sau februarie o sa apara si zapada, garantand una dintre cele mai relaxante si romantice vederi.

800974_in_xl

4. Daca e obsedata de pantofi (ce femeie nu este oare?) poti sa ii faci o surpriza care va necesita un buget mai generos, dar care o va impresiona in mod sigur. Sarah Jessica Parker (o stii, ca ai vazut-o uitandu-se la Sex and the City!) a lansat o colectie de pantofi superbi, in siluete clasice. Practic sunt acel gen de pantofi care nu se vor demoda prea usor si pe care ii poate purta atat la blugi cat si la o rochie eleganta, de seara. Iar tu, daca vrei sa o dai pe spate, ar fi bine sa afli de urgenta cat poarta la picior!

img_1665_1024x1024

5. O pereche de cercei. Pentru ca merita ceva simpatic, opulent si cool in acelasi timp, iar aceasta pereche de cercei de la Bon Bijou puncteaza toate aceste atribute.

mazilique-studio-e1473940377928

6. Cursurile sunt totdeauna bine-venite. Fie ca tocmai si-a descoperit o pasiune sau are un hobby pe care ti-ar placea sa i-l incurajezi, exista nenumarate optiuni pentru un cadou memorabil. Cursurile de la Fundatia Calea Victoriei sunt variate si tare interesante, puteti merge chiar si impreuna la unul! Daca ii place sa gateasca ii poti face cadou cateva ore alaturi de Joseph Hadad (unde va invata sa pregateasca o masa intreaga, formata din 3 feluri) sau un atelier de gatit la Mazilique, unde e garantata distractia, ca bonus pe langa informatie. Desi atelierele sunt categorisite ca fiind speciale pentru “cei care nu stiu sa gateasca” exista si cursuri pentru avansati si, daca la Mazi decizi sa ii iei cadoul, mergi si tu cu ea, o sa fie fun!

27600004-595x595

7. Multe femei sunt pasionate de tot ce tine de casa: fie ca e vorba de gatit sau de decorat, nu doar ca le place, dar se si pricep! Asa ca o sa aprecieze foarte mult un obiect “de casa”: o lampa speciala, o patura luxoasa tricotata…Orice ai alege, ai aici cateva magazine de unde in mod sigur vei gasi ceva special.

aesop-rind_aromatique_body_balm_tube_120ml-500x500rahua-shampoo_275ml-500x500

8. Un set de produse de corp de lux, precum cele de la Aesop. O sa merite pentru ca intreaga casa o sa miroasa senzational, iar ambalajele frumoase o sa dubleze ca decor pentru baie!

by_kilian_prelude_to_love-1000x1000

9. Un parfum de nisa, astfel incat nimeni sa nu miroasa la fel ca ea, este cu siguranta un cadou care va fi apreciat. Poti sa te risti comandand online, sau poti merge impreuna cu ea la unul dintre magazinele de acest fel. Ai de unde alege: Beautik, MadisonCreateur5dEmotions si multe, multe altele. Comparati preturile online inainte de a lua o decizie, exista site-uri straine care de asemenea livreaza in Romania. Daca deja are un parfum de care este foarte atasata, poti sa ii iei o lumanare ambientala luxoasa.

my-scum_adsc_8471

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10. Daca gandul ca o sa-ti fie alaturi tot restul vietii nu te sperie, ci te incanta, daca te cunosti bine si stii ca vei vrea acelasi lucru si peste 2 zile si peste 2 ani, poate ca e momentul sa te gandesti la un inel de logodna si o intrebare sincera. Craciunul este un moment grozav pentru o cerere in casatorie si, daca te pregatesti si cu un inel frumos, treaba e pe jumatate facuta. Eu iti propun cateva modele de inele cu niste preturi decente pentru ca, la urma urmei, amintirea aceasta o sa fie cea mai frumoasa, indiferent ce inel ii iei. Tine insa cont de preferintele ei! Daca nu poarta de obicei inele, alege ceva finut, minimalist iar daca ii plac bijuteriile statement poti sa alegi un model mai ornat. Aminteste-ti si daca poarta aur sau argint ca sa ii iei ceva ce se va integra frumos cu restul bijuteriilor si, ca sa fii sigur ca nimeresti marimea, “fura-i” un inel din sertar si mergi cu el cand il cumperi pe cel de logodna. Ai aici un mic ghid care sa te ajute sa iei cea mai buna decizie.

 

 

EN: Hi, Andrei/ Radu/ Vali/Dan/Matei/Catalin/Mihai!

In a panic? Without any ideas because you already bought her everything she could wish for? Stressed that whatever you buy for her won’t be well received, that it won’t be exactly what she wanted? I don’t know if I’m going to guess exactly what your girlfriend wants, but I made a list of ideas which will help- they’re not only some of the things I would personally like, but I also asked my closest friends to tell me what gifts they want, so this list is very studied and I hope you’ll find it useful!

1. Books, sweets and flowers delivers absolutely wonderful gifts. As their name says, they deliver a book, a spectacular cake (Pavlova, which looks great, elegantly decorated chocolate cakes or any other sweet you desire!) and some really beautiful flower bouquets. They also make Christmas decorations and trust me, they’ll be too beautiful to hang on the door, and your girlfriend will be eternally grateful that she’s not doing the Christmas decoration shopping all by herself. It’s the ideal gift and, if you don’t go for it this Christmas, keep it in mind for her birthday!

2. A super cosy and really large sweater to keep her warm? Of course she wants one and the 10 she already own aren’t enough, and this is really special. The one in the picture is from  Chemistry.

3. A weekend somewhere special– and when I say special, I really mean a gift so beautiful and completely atypical-so-cool-she’ll-have-butterflies-in-her-stomach. A tree house? The bathtub in the middle of a very romantic room? Canopy bed? Glass windows through which you can look at the mountains? And all just a couple of hours away? This is the kind of gift that really says how much you care for her. Hurry up, reservations are made months in advance but it’s perfect if you book now because snow in January or February will guarantee one of the most relaxing and romantic views.   

4. If she is obsessed with shoes (what woman isn’t?) you can make her a surprise which requires a more generous budget, but which will definitely impress her. Sarah Jessica Parker (you know her, because you’ve seen her watching Sex and the City!) has launched a collection of beautiful shoes, in classical silhouettes. Basically they are that kind of shoes which won’t go out of style too easily and which she can wear both with jeans and an elegant evening dress. And if you want to impress, you’d better find out what size she is!

5. A pair of earrings. Because she deserves something cut, opulent and cool at the same time, and this pair of earrings from Bon Bijou has all the works.

6. Workshops are always welcome. Whether she discovered a new passion or she has a hobby which you would like to encourage, there are many options for a memorable gift. The workshop from  Fundatia Calea Victoriei are varied and really interesting, you can even go together! If she likes to cook you can give her a few hours with Joseph Hadad (where she will learn to prepare an entire 3 course meal) or a cooking workshop at Mazilique, where fun is guaranteed, as a bonus besides the information. Although the workshop are usually for “people who can’t cook”, there are also more advanced classes and, if you decide to get her gift from Mazi, go with her, it’s going to be fun!

7. Many women are passionate about everything about their home: whether it’s cooking or decorating, they not only like it, they’re also good at it! So they will appreciate a “home” object: a special lamp, a luxurious knit blanket… Whatever you choose, here you have a few stores from where you will surely find something special.

8. A set of luxury body products, like those from Aesop. It’s going to be worth it, because the entire house will smell sensational, and the beautiful packaging will also work as bathroom decorations!

9. A rare perfume, so that no one will smell like her, is surely a gift that will be appreciated. You can take a risk and order online, or you can take her to one of the specialized stores. You may take your pick: Beautik, MadisonCreateur5dEmotions  and many, many more. Compare the prices online before you make a decision, there are also foreign sites which deliver to Romania. If she already has a perfume she is very attached to, you can buy her a luxury ambiance candle.

10. If the thought of he being by your side for the rest of your life doesn’t scare you, if you know yourself well and are certain that you will want the same thing in 2 years and in 2 days, maybe it’s time to think about an engagement ring and an honest question. Christmas is a great time for a proposal and, if you prepare with a beautiful ring, the job is half done. I propose a few models with decent prices because, in the end, this memory will the most beautiful, no matter what ring you give her. But minder her preferences! If she doesn’t usually wear rings, choose something small, minimalist and if she likes statement pieces, you can choose a more elaborate piece. Remember if she wears gold or silver, so you can get her something which fits with the rest of her jewelry and, to make sure you find her size, “steal” a ring from her drawer and take it along when you go shopping. Here you can find a small guide on how to make the best decision.

6Comments
 • Sorina/ 17.12.2016Reply

  Cred ca Radu ar trebui sa arunci si tu in ochi pe aici :)!!! Chiar cred ca si-ar dori una alta de din lista, mai ales rezervarea aceea romantica :)! Martie este pe aproape ;))! Bizzz

 • Andreea/ 19.12.2016Reply

  Buna Dana. Caut de ceva timp modelul acela de pulover de la nr 2 dar nu-l gasesc nicaieri. Imi poti spune te rog de unde il pot cumpara?

 • Cosmina/ 20.12.2016Reply

  Buna! Unde pot gasi puloverul? Merci!

 • Cadouri pentru iubita/ 29.07.2018Reply

  Cadouri pentru iubita gasesti aici. Greu de gasit cadoul perfect, noi oferim doar idei de cadouri pentru iubite perfecte 😀 https://cadorino.ro/categorie-produs/cadouri-pentru-iubita/

 • Ina/ 02.11.2018Reply

  Bună! Suntem și noi aici – https://inabox.ro/colectii/toate, pregătim cadouri made in RO, inclusiv pentru iubite 🙂

 • CHARM shop/ 28.02.2020Reply

  Sau îi poți face cadou ? o bijuterie din argint ?

  http://www.charmshop.ro

Leave a Comment