Custom Menu

Latest From Our Blog

Blue Moon

Blue Moon

Am vrut de azi-noapte sa scriu acest articol, dar in momentul in care a adormit Lia, am cazut si eu lata langa ea. Mai sunt cateva zile si vine Ziua Moon. Au trecut 9 ani de la lansare. Viata mea arata atunci foarte diferit. Da, mi-ar fi placut sa apuc sa termin tot ce imi propusesem pentru aceasta aniversare, dar ultimele zile au fost un haos totul, cu vesti primite de la prieteni apropiati care au oprit timpul in loc. Si in astfel de momente intelegi ce merita prioritizat si ce mai poate astepta. Asadar, chiar daca nu voi avea aniversarea Moon pe care o planuisem pentru anul acesta, stiu ca ma veti intelege.

Cum va scriam mai sus, au fost cateva zile la rand in care vestile proaste venite de la prieteni foarte dragi mie parca nu se mai opreau. Si in acest context, Lia a cazut in patru labe, nimic deosebit la prima vedere, dar s-a lovit destul de tare la mana dreapta. A avut pronatie dureroasa, adica i-a iesit cotul din articulatie si a trebuit ca medicul sa i-l puna la loc, dupa 2 zile de dureri, in care nu a dormit mai deloc. Aseara, cand am iesit cu ea din spital si am vazut ca ninge, nu stiu cum sa explic, dar am simtit o usurare, ca si cand odata cu ninsoarea va trece si valul asta de intamplari nefericite, si toata lumea in jurul meu va fi din nou bine. Ma rog, nu a fost tocmai ninsoarea aia pe care o visam, care sa acopere totul, caci s-a oprit pana am ajuns acasa, dar sentimentul acela de descarcare, de eliberare –  cu Lia la mine in brate, care incepea sa isi ridice din nou mana dreapta, cu Vlad langa bucuros ca ninge si poate iesim cu sania, sentimentul ala a fost suficient pentru mine, cat sa incep sa privesc din nou cu optimism tot ce primesc. 

Scriu despre toate astea, ca sa fie clara treaba ca nu intotdeauna viata e roz. Gandul meu e acum la prietenele mele, care au de trecut peste momente cu adevarat dificile in viata lor.

AMR 2 zile pana la Moon 9 Ani.

In imagini port: rochie Parlor, sacou Irina Marinescu, cizme Zara, cercei H&M, plic Blue Moon. 

3Comments
  • Teogirl/ 04.02.2022Reply

    Ah, Dana, Dana 💚 cum ajungi tu la inimile care trebuie!

    • Dana/ 04.02.2022Reply

  • Alina/ 08.02.2022Reply

    Buna dimineata! Dana, iti trimit un gand bun si o imbratisare. Totul va fi bine, om bun❤️

Leave a Comment