Custom Menu

Latest From Our Blog

Chitara Electrica

Chitara Electrica

Intotdeauna mi-am dorit sa cant la chitara. Unii dintre voi stiti deja ca anul trecut am luat si cateva cursuri. Insuficiente, totusi. Dar nu ma las. Asadar, chitara electrica din imagini nu e chitara mea, ci una pe care o puteti castiga voi, daca mergeti sa vedeti MO la Cinema City. Detalii aici.

Imi place la nebunie acest look punk, pe care l-am realizat impreuna cu Jovsky Studio (hair & make up) si Styling – Lucy Faur. Inspiratia a pornit chiar de la personajul Mo, care asculta acest gen de muzica. Sigur, Mo nu ar fi avut curajul unui look atat de indraznet, care sa o scoata din multime si din zona ei confort. Asa cum nici eu nu am avut niciodata curajul in viata personala sa incerc transformari extreme, desi le-am apreciat intotdeauna la cei din jurul meu.

Ce pot sa va zic e ca am mers asa si pe strazile din Sibiu, iar cativa oameni mai in varsta s-au uitat cu teama la mine, ca si cand cine stie ce gest teribilist as fi fost in stare sa fac in orice clipa. A fost o senzatie destul de ciudata, care mi-a amintit cat de multe prejudecati avem si cum punem etichete oamenilor la prima impresie. Toti facem asta.

MO e in cinema. Mergeti sa il vedeti, o sa va treaca prin toate starile. Reactiile celor care l-au vazut deja sunt atat de puternice, incat simt si mai tare cat de necesar e filmul in acest moment al societatii noastre.

Si, cine stie, poate aveti noroc si castigati chitara electrica din imagini, semnata de echipa filmului, cu boxa si tot ce ii trebuie ca sa va auda toti vecinii.

Vizionare placuta!

1Comment
 • Sorina/ 06.10.2019Reply

  Cat de tare!!!!!:
  Mergeti la MO! Cine stie ce poate scoate din voi…
  Cat despre chitara, este fff tare!
  Si albumul Mo!

  MOtive suficiente sa mergeti sa vedeti MO?!!!
  Bizzz

Leave a Comment