Custom Menu

Latest From Our Blog

Concurs Lucky Moon 1

Concurs Lucky Moon 1

pixelatev4Vreau sa ofer un dar special unei posesoare a plicului Moon by Dana Rogoz.

Mai tineti minte cum a inceput povestea Moon? Acum aproape 2 ani (care se implinesc pe 6 februarie), v-am provocat sa raspundeti la o ghicitoare, al carei ultim indiciu era chiar poza de mai sus. Ce tineam in mana? Plicul Moon cu Fete Detasabile, care a fost din primul moment primit cu mult entuziasm de voi. Acum stau si ma gandesc a ca a avut o evolutie spectaculoasa, de nebanuit. Cand l-am lansat eram fericita si multumita de mine ca am dus la bun sfarsit o idee. Dar odata lansat, nu am mai avut prea multe momente in care pur si simplu sa stau si doar sa ma bucur de tot. Am simtit ca trebuie sa merg mai departe si sa ma gandesc mereu la pasul urmator.

Dar acum ma gandesc la voi, cele care aveti deja un plic Moon by Dana Rogoz. L-ati purtat la evenimente importante in viata voastra, v-a insotit in vacante, oglinda lui v-a ajutat cand ati avut mai mare nevoie, iar Fetele lui Detasabile i-au surprins pe colegii de birou. Vreau sa va ofer un dar cu totul special in semn de recunostinta: in fiecare luna, prin tragere la sorti, voi oferi uneia dintre voi un plic Moon ce face parte dintr-o editie limitata de 12 bucati (cate unul pentru fiecare luna a anului 2015), colectie numita Lucky Moon. Acest plic va fi realizat dintr-o piele noua, ce nu a mai existat si nu va mai exista in colectia Moon. Fiecare plic va purta pe una dintre fete The Lucky Number, adica numarul corespunzator lunii in care a fost castigat. Incepem concursul Lucky Moon in luna Ianuarie, asadar cu plicul Lucky Moon 1. Aceste 12 plicuri nu se vor putea cumpara, ci vor fi doar un cadou unicat din partea mea pentru voi, cele care aveti deja un plic Moon.

Cum se defasoara concursul lunii Ianuarie?

– fiecare participanta trebuie sa posteze pe pagina de facebook personala sau pe blog o poza cu o tinuta in care a incorporat plicul Moon pe care il detine (postarea sa fie setata “public”)
– pozele sa fie insotite de hashtag-urile #concursplicmoon #moonbydanarogoz1  
– inscrierea in acest concurs este facuta prin comentariu la aceasta postare, la care se adauga link-ul catre poza de concurs
Asa cum spuneam mai sus, e un concurs ce va dura tot anul 2015. Daca nu veti castiga primul plic Lucky Moon, puteti sa va inscrieti si lunile urmatoare pentru Lucky Moon 2, 3, 4…12, cu acelasi plic Moon pe care il aveti deja. Va trebui doar sa postati o poza noua, insotita de hashtag-ul corespunzator lunii potrivite (ex Martie – #moonbydanarogoz3).
In plus, la finalul concursului Lucky Moon, voi organiza o petrecere surpriza pentru cele 12 norocoase ale anului 2015! Hai ca incepem anul frumos, nu?
Va astept asadar comentariile detaliate mai sus, ca sa va puteti inscrie in concursul lunii Ianuarie, care va expira pe data de  31. Mult noroc!

Leave a Comment