Custom Menu

Latest From Our Blog

Esarfa ca rochie

Esarfa ca rochie

Sunt o multime de variante in care poti purta o esarfa. Ce pot sa va spun este ca varianta pe care am ales-o eu, si anume esarfa ca rochie, este super usor de realizat. Va arat imediat cat de usor poti obtine acest look care pare foarte sofisticat.

 

EN: There are many possibilities to wear a scarf. What I can say is that the option I chose, the scarf as a dress, is super easy to make. I will show you right away how easy it is to get this look which seems sophisticated.

2 84 107953

Am primit aceasta esarfa superba acum cateva zile de la prietenii mei de la Parfois, direct din Portugalia. Fiind prea cald sa o port la baza gatului, in varianta clasica, am ales sa o port asa, ca pe o rochie de inspiratie romana. Sigur ca pentru acest look ai nevoie si de o rochie sau furou ca baza, dar cred ca oricine are deja ceva asemanator in garderoba. Esarfa e vedeta in aceasta tinuta, esarfa este cea care o scoate din anonimat. Am dreptate? Fiind vorba de o esarfa brodata, cu aplicatii, am putut sa port tinuta aceasta si la un eveniment de seara, care s-a desfasurat intr-o gradina. Asa ca nu ignorati esarfele, va pot salva chiar si in cazul unui dress code de tip cocktail.

Daca nu v-ati lamurit din fotografii cum obtineti acest look, trebuie neaparat sa vedeti video-ul de mai jos cu “tinuta in miscare” si explicatiile mele:

In poze port: furou de la o alta rochie Zara, esarfa Parfois, bentita KateriniMou, sandale Asos, geanta vintage.

EN: I received this beautiful scarf a few days ago, from my friends at Parfois, straight from Portugal. Since it’s too hot to wear it around the neck, in the classical way, I chose to wear it like this, as a Roman inspired dress. Of course you also need a dress or an undergarment for this look, but I think everyone has something like that in their closet. The scarf is the star of this outfit, the scarf makes it stand out. Am I right? Since it’s an embroidered scarf, with appliques, I was able to wear this outfit to an evening event, which took place in a garden, as well. So don’t ignore scarfs, they can save you even when the dress code says cocktail.

If you haven’t figured out from the photos how to get this look, you have to see the video above with “the outfit on the move” and my explanations.

In the pictures I am wearing: undergarment from another Zara dress, Parfois scarf, KateriniMou headband, Asos sandals, vintage bag.

10Comments
 • Teodora/ 17.06.2016Reply

  Zici ca esti o zeita romana in pozele de azi. Am mai purtat esarfe precum topuri si poate gasesc una care sa imi placa si suficient de mare incat sa imi iasa o rochie midi. La cat de inalta sunt, imi trebuie mult material :)))))
  https://toodear.ro

 • Denisa/ 17.06.2016Reply

  Ce frumoasa e bentița!
  De unde o putem cumpara?
  Ce blush ai folosit in aceste poze?

 • Simona P./ 17.06.2016Reply

  Îmi place extraordinar de tare această ținută. 🙂

 • Georgeta Dinca/ 17.06.2016Reply

  Ai o imaginatie fantastica?

 • mariana/ 17.06.2016Reply

  Interesanta tinuta o sa o incerc si eu!!!

 • Alina/ 17.06.2016Reply

  Greek sau Egyptian Goddess, nu ma hotărăsc?! Asta îmi inspiră eșarfă tip rochie. Te prinde de minune! Si ce ma bucur ca nu sunt singura care folosește furourile altor rochite si în alte combinații. ?

 • Miu Miu/ 18.06.2016Reply

  Ce mult i-a cresscut parul!! Arata tare bine nuanta, mai ales cea pe care o ai spre varfuri.
  Te pup

  http://www.miu-miu.ro

 • Iulia's Corner/ 18.06.2016Reply

  Super idee! Zici ca este un outfit de pe vremea romanilor :).

  https://iuliascorner.wordpress.com/

 • Roxy/ 18.06.2016Reply

  Ce tare!Iti sta foarte bine ??

 • Rokolla/ 04.07.2016Reply

  Interesanta ideea cu aceasta esarfa! Nu m-am gandit niciodata la asta. Cred ca accesoriul din par te ajuta mult sa intri in poveste si sa completezi tinuta cu motivele esarfei!
  Pup

Leave a Comment