Custom Menu

Latest From Our Blog

Ingrijirea in sezonul rece

Ingrijirea in sezonul rece

Atentie! Urmeaza un articol care contine: o sedinta foto de stil personal, sfaturi de ingrijire in sezonul rece, ritualul meu detaliat si argumentat, plus un concurs prin care ofer 10 invitatii la un brunch la mine acasa – adica in Moon Studio – exact duminica viitoare!

 

EN: Watch out! Coming up an article which contains: a personal style photo shooting, advice for skin care during the cold season, my detailed and explained ritual, plus a contest through which I am giving out 10 invitations to a brunch at my house- meaning Moon Studio- precisely next Sunday!  

Pentru aceasta sedinta foto am ales special un cadru care sa sugereze frigul din ultimele zile, un cadru care sa “miroasa a iarna”. Asadar, ca o scufita rosie urbana ce sunt (cel putin in aceasta postare), am sa va ofer cateva sfaturi de ingrijire in sezonul rece, ca sa faceti fata drumurilor lungi prin padure… glumesc. Sunt acele sfaturi de ingrijire esentiale, basic, pe care vi le-am promis inca de acum cateva saptamani.

Ideea e ca in timpul sezonului rece, pielea are nevoie de o îngrijire speciala, asa ca accentul se pune pe HIDRATARE. Aerul rece usuca foarte tare pielea; chiar si in casa (la bunicuta… doamne, nu ma pot opri cu glumita asta…) pielea se deshidrateaza mai usor, pentru ca iarna avem grija sa fie cat mai cald in camerele in care locuim. Nu-i asa, Radu? (ca sa nu zic “Nu-i asa, Lupule?” – promit ca a fost ultima pe tema asta). In plus, substantele nutritive din alimentele pe care le consumam sunt mai putine. Sa le luam pe rand:

TEN

 • Evita in sezonul rece scruburile si nu exfolia tenul foarte des.
 • Opteaza pentru un demachiant tip lapte, apa micelara are o structura mai lejera, mai potrivita cand afara este cald.
 • Crema cu factor de protectie nu este un produs ce se foloseste doar vara. Iarna, zapada si gheata reflecta foarte puternic razele solare, chiar si cand afara este innorat. Razele periculoase de care ne ferim vara au aceleasi efecte negative asupra pielii si in timpul iernii.

CORP

 • Alege geluri de dus si sapun lichid pentru maini care sunt cat mai hidratante si foarte important – care au pH echilibrat.
 • Este mult mai bine sa aplici laptele de corp / loțiunea sau uleiul imediat după baie, când pielea mai este încă puțin umedă, componentele din laptele de corp acționează mult mai eficient, uleiul se absoarbe mai repede, pielea va fi mai bine hidratata.
 • Pentru ca in timpul iernii organismul acumuleaza kg in plus – sarbatori, miscare mai putina, mai multe alimente bogate in calorii, bauturi calde care sunt bogate in zahar si grasimi (inca o ciocolata calda si inca o ciocolata calda si inca o ciocolata calda…), nu ar fi rau sa aplici de cateva ori pe saptamana si o crema anticelulitica, mai ales daca e una care incalzeste pielea…
 • Pielea mainilor se usuca si se crapa mai usor iarna. Poarta de fiecare data manusi, ai grija la apa prea fierbinte atunci cand te speli si nu uita sa ai mereu la indemana o crema hidratanta pentru maini: in geanta (cum am si eu in imaginile de mai sus), pe birou, in baie, pe noptiera…

ALIMENTATIE

 • In sezonul rece trebuie sa consumam cel putin la fel de multa apa ca si vara pentru a preveni deshidratarea pielii! 35-40ml/ kg corp
 • Iarna este foarte important sa avem o dieta bogata in vitamine, in grasimi sanatoase si cu cat mai putini carbohidrati
 • alimentele bogate in Vitamina D au un efect benefic asupra frumusetii pielii (somon, ton, lapte de vaca sau de soia, galbenus de ou, ciuperci…)
 • vitamina C este un antioxidant puternic care protejeaza membrana celulelor de factorii externi nocivi si ajuta la refacerea colagenului (pe langa citrice, kiwi, ardei gras, broccoli…)
 • Zincul ajuta pielea atunci cand intervine oboseala si stresul, o regenereaza, ii reduce inflamarea si o vindeca (carne vita, nuci caju, seminte dovleac, ciocolata neagra…)
 • Vitamina A regenereaza celulele pielii si incetineste aparitia ridurilor (ficat, morcovi, citrice, cartofi dulci, dovleac…)

Si acum, pentru ca sunt ambasador elmiplant de aproape 2 ani, pentru ca mi-e casa plina de produsele lor, pentru ca le-am testat luni de zile pe fiecare in parte si am deja preferate, sunt cel mai in masura sa va vorbesc despre ele. Asa ca am sa va detaliez ce produse folosesc fix in acest moment al anului, ca sa vedeti cum incerc sa satisfac toate cerintele mai sus mentionate:

Pentru TEN: Mai intai de toate demachiere atenta cu lapte demachiant SKIN MOISTURE pentru ten uscat si sensibil cu extract de bumbac. Apoi pentru hidratare folosesc elmiplant SKIN MOISTURE cu extract de nufar 100% natural. In plus, pentru protectie solara folosesc crema antirid Hyaluronic 3D care are SPF 15 si – my fav –  serum concentrat multi COLLAGEN. E foarte foarte bun.

Daca tenul vostru devine sensibil in timpul iernii, va recomand elmiplant CARE LAB sensitive, crema calmanta si hidratanta disponibila exclusiv in farmacii (ca de altfel intreaga gama CARE LAB).

Pentru CORP: Laptele de corp nutritiv reparator, cu extract de mac si uleiul de corp elmiplant body senses, pe care il aplic pe pielea umeda, imediat dupa dus. Iar ca si crema anticelulitica, nu am gasit nimic mai un decat crema cu piper, care incalzeste puternic pielea. O laud absolut peste tot pe unde se iveste subiectul celulita. Legat de ingrjirea mainilor, in momentul acesta am 3 creme de maini de la ei, pe care le plasez strategic in diferite locuri (in baie, pe noptiera si in geanta). Eu am pielea mainilor incredibil de uscata si, intr-adevar, nu obisnuiesc sa folosesc manusi si tot ce scrie mai sus la categoria “sfaturi”. Asa ca incerc sa salvez situatia cu crema. Va recomand elmiplant SOS perfect hands, disponibila exclusiv in farmacii, destinata mainilor cu piele foarte uscata/ crapata, extrem de potrivita in sezonul rece.

Buuun… si acum sa trecem la concurs. Duminica viitoare, va invit la un brunch la mine in Moon Studio. Va fi o duminica a noastra, pe care sa o savuram in tihna, ca sa prindem puteri pentru luna decembrie cand toate grijirile (cadouri, bilete vacanta, mancare, liste de invitati etc) vor fi pe umerii nostri. Asa ca o duminica in care sa vorbim “de-ale fetelor” – de la ingrjirea in sezonul rece si pana la pasiunile ascunse ale fiecareia dintre noi – e mai mult decat binevenita. Cine isi doreste sa participe, rog sa imi lase un comentariu la aceasta postare, in care sa imi raspunda la urmatoarea intrebare: “Cum arata – in viziunea voastra – un brunch de duminica perfect, in compania fetelor?” Trisez, dar poate ca raspunsurile voastre imi vor da si idei bune de pus in practica saptamana viitoare.

Va astept comentariile pana joi (23 nov), cand voi face extragerea. Plus ca cine vine duminica (26 nov) la mine in vizita primeste si un cadou din partea elmiplant. Hai ca o sa fie dragut, zic.

In poze port: geaca, pulover si cizme toate H&M, blugi vintage, geanta Marc Jacobs. Iar video cu tinuta in miscare:

EN: For this photo shooting I have especially chosen a setting which suggests the cold from the past few days, a setting which “smells like winter”. So, like the urban Red Riding Hood that I am (at least in this post), I will give out some advice for skin care during the cold season, to get you through your long walks in the woods…just kidding. These are the basic care advice I promised you a few weeks ago.  

The idea is that during the cold season, the skin requires extra care, so the accent is on HYDRATION. The cold air dries the skin a lot; even in the house (at grandma’s house…God, I can’t stop with this joke) the skin dehydrates more easily, because during winter we tend to keep our rooms heated. Right, Radu?  (so I don’t say “Right, bad wolf?”- I promise this was the last one). Plus, the nurturing substances in the food we are eating are less. Let’s take them one at a time:  

COMPLEXION

 • During the cold season avoid scrubs and don’t exfoliate too often.
 • Choose a make-up remover with a milk like texture, micellar water has a lighter structure, more suitable when it’s warm outside.
 • Sun screen isn’t just for the summer. In the winter, snow and ice reflect sun rays very strongly, even though it’s cloudy outside. The dangerous rays which we try to protect ourselves from in the summer have the same negative effects on the skin during winter.

BODY

 • Choose shower gels and liquid soap which as hydrating as possible and very important- which have a balanced pH.
 • It’s much better to apply body milk/ lotion or oil right after taking a bath, while the skin is still moist, the ingredients in the body milk act more efficiently, the oil absorbs much quicker, the skin will be more hydrated.
 • Because during the winter, the body accumulates extra fat- holidays, less work out, more foods with many calories, hot beverages which are rich in sugar and fats (another hot chocolate and another one and another one…), it wouldn’t be a bad idea to apply some anti-cellulite cream a few times a week, especially if it’s one that warms the skin…
 • The hand skin dries out faster. Wear gloves every time, watch out for too hot water when you wash and don’t forget to keep a hydrating cream at hand: in your bag (like I do in the pictures above), on your desk, in the bathroom, on the nightstand…

FOOD

 • In the cold season we have to drink at least as much water as in the summer to prevent the dehydration of the skin! 35-40ml/ body kg
 • In the winter it is very important to have a diet which is rich in vitamins, in healthy fats and we as few carbs as possible
 • Food which is rich in vitamin D has a good effect on the beauty of our skin (salmon, tuna, soy or cow milk, egg yolk, mushrooms…)
 • Vitamin C is a strong antioxidant which protects the cell membrane from dangerous external factors and helps the reconstruction of collagen (besides citrus fruits, kiwi, bell pepper, broccoli…)
 • Zink helps the skin when fatigue and stress occur, regenerates it, reduces its swelling and heals it (veal meat, cashew nuts, pumpkin seeds, dark chocolate…)
 • Vitamin A regenerates the skin cells and slows down the appearance of wrinkles (liver, carrots, citrus, sweet potatoes, pumpkin…)

And now, since I have been the ambassador for elmiplant for almost 2 years now, because my house is filled with their products, because I have tested them each for months and I already have favorites, I am entitled to talk about them. So I am about to detail the products I am currently using, so you can see how I try to satisfy all the requirements listed above:  

For the COMPLEXION: First of all careful make-up removal with the SKIN MOISTURE make-up remover milk for dry and sensitive skin with bamboo extract. Then for hydration I use elmiplant SKIN MOISTURE with 100% natural water lily extract. Plus, for sun screen I use the anti wrinkle cream Hyaluronic 3D which has a SPF 15 and – my fav –  concentrated serum multi COLLAGEN. It’s really really good.

If your skin becomes more sensitive during the winter, I recommend elmiplant CARE LAB sensitive, soothing and hydrating cream available also in pharmacies (as is also the entire CARE LAB range).

For the BODY: The hydrating nurturing body milk, with poppy seeds extract and the elmiplant body senses body oil, which I apply on the moist skin, right after the shower. And as an anti cellulite cream, I haven’t found anything better than the pepper lotion, which warms the skin strongly. I praise everywhere the topic cellulite comes up. Regarding hand care, at this moment I own 3 hand lotions from them, which I strategically place in different places (in the bathroom, on the night stand and in the bag). My hand skin is incredibly dry and, to be honest, I don’t wear gloves and everything that’s listed in the “advice” column above. So I try to save the situation with the cream. I recommend elmiplant SOS perfect hands, available also in pharmacies, dedicated to very dry hands, extremely suitable for the cold season.

Gooood… and now let’s get to the contest. Next Sunday, I am inviting you to a brunch at my place in Moon Studio. It’s going to be a Sunday just to ourselves, which we can fully enjoy, to earn some strength for the month of December when all worries (gifts, vacation tickets, food, guest lists, etc.) will lay on our shoulders. So a Sunday to talk “girl talk”- from the care during the cold season to each of us hidden passions- is more than welcome. Who wants to attend, please leave a comment to this post, where you answer the following question: “According to you, what does the perfect Sunday brunch with the girls look like?” I am cheating, but maybe your answers will give me good ideas for next week.

I expect your comments until Thursday (23rd Nov), when I will choose the winners. And who comes over on Sunday (26th Nov) also gets a gift from elmiplant. I think it’s going to be nice.

In the pictures I am wearing: H&M jacket, sweater and boots, vintage jeans, Marc Jacobs boots. And above the video with the outfit on the move.

54Comments
 • Irina/ 19.11.2017Reply

  Buna Dana! Duminica perfecta intre fete pt mine inseamna deconectare totala pe care nu o mai am de cand am nascut, adica de 1 an si 3 luni. Depanare amintiri, discutii despre filme, carti noi citite , discutii chiar despre sotii nostri :)). O cafeluta fierbinte si ceva de rontait. Eventual daca ne.am lua si cartile de colorat si sa impartasim impreuna noi trucuri in arta coloratului. Poate sunt lucruri simple dar acestea ma umplu de energie si relaxare!
  O duminica minunata!

 • Oana/ 19.11.2017Reply

  Un brunch ideal in compania fetelor, ar fi o intalnire cozy, presarata cu capuccino si cioco calda, povestioare si zambete calde.

 • Ana/ 19.11.2017Reply

  Buna!! Un Brunch ideal clar ceai ,muzica in surdină ceva dulce☺ voie bună xoxo!

 • Liana/ 19.11.2017Reply

  Brunch perfect pe timp de toamna/iarna = fete simple dar istete, muzica buna, multa creativitate, discutii tabu sau nu, ceai cald, biscuiti cu unt si paturi.

 • Mara/ 19.11.2017Reply

  Un local cosy pe stradutele mici ale Bucurestiului, mancare buna, cafea si mai buna, noi 4 razand si amintindu-ne de clipe frumoase 🙂

 • Ioana/ 19.11.2017Reply

  Se incepe cu o cafea numai buna de savurat intre fete, alături de ceva prăjiturele care sa îndulcească discuțiile, multa voie buna si buna dispoziție ?☕️?

 • ioana io./ 19.11.2017Reply

  Un brunch perfect cu fetele nu am mai avut de cateva luni .Din diverse motive ne-am intalnit separat, insa, cu nerabdare astept urmatoarea iesire, marea intalnire de dinainte de Craciun.
  Un brunch reusit trebuie sa marturisesc ca este unul la care discutam diverse, ne descarcam de “off-uri”, povestim cate in luna si in stele si uitam sa mai plecam de la locatie. Brunch-ul devine pranz si pranzul devine cina.
  Sunt situatii in care simtim nevoia doar sa ne vedem si sa vorbim prostioare, ce filme am mai vazut, ce am mai facut la birou sau lucruri cu adevarat serioase.
  Dar cu siguranta trebuie sa avem cafea/cappucino si ceva gustos de mancat.
  Muzica data incet pe fundal nu trebuie sa lipseasca. Asta e clar.

 • Cristina Ungureanu/ 19.11.2017Reply

  Buna Dana ? brunch ul perfect, din punctul meu de vedere, ar avea bunatati de rontait (pancakes cu sos de fructe de padure ?) si discutii intre fete despre fashion, cadouri de Craciun, tinute perfecte pentru Christmas Party, etc ??te pup

 • carmen/ 19.11.2017Reply

  Brunch: un latte un ceai cald cu scortisoara si vanilie si niste placinta Morarita( tot la recomandarea ta am incercat o) si multa voie buna?

 • Echipament Dezinsectie/ 19.11.2017Reply

  Foarte folositoare sfaturile! O sa ma uit si eu dupa produsele Elmiplant, chiar am ramas fara crema de corp.

 • Andreea Cioboata/ 19.11.2017Reply

  Pentru mine brunch-ul este insa mai mult decat o simpla masa, este social gathering, o activitate sociala, o modalitate de a petrece timp alaturi de cei dragi fie acestia prieteni sau familie. Brunch-ul reprezinta totodata si entertainment, care, in majoritatea cazurilor, inseamna muzica live de cea mai buna calitate.
  Asa cum este la moda ședințele foto cu măști sau diferite accesorii pentru amuzament consider că ar fi o idee cat sau creații/ idei impartasite împreună… pe care le putem pune în practică în echipa .

  “To be fashionable nowadays we must brunch”…

 • Crina Coranga/ 19.11.2017Reply

  Doar ideea de “brunch” si e deja perfect…Dar daca e sa mai adaugam ingrediente as mai pune un vinil cu Dean Martin, un cappuccino (doua, trei ^^) si secrete impartasite.

 • Adriana/ 19.11.2017Reply

  Cred ca muffins cu ciocolata, cappucino, reviste de fashion si… ei, dar chiar mai conteaza cum consider eu? Cred ca ideea in sine e minunata si mi-ar face mare placere sa pot sa te cunosc. 😀

  • Dana/ 24.11.2017Reply

   Felicitări! Ai fost aleasă prin tragere la sorți, ne vedem duminică. Te rog sa imi scrii pe [email protected], pentru a-ti oferi toate detaliile.

   • Adriana/ 24.11.2017Reply

    Multumeeeesc!

 • Alina/ 19.11.2017Reply

  Daca tot ai vorbit de alimentatie sanatoasa, mai nou imi place sucul natural de rodie, facut de mine, iar apoi ca sa condimentam putin peisajul cu mirosuri de sezon, placinta cu mere si scortisoara si de ce nu, vin fiert. Siiii … o idee nebuneasca: ce ar putea sa faca niste fete cand au la dispozitie produse cosmetice? Sa le foloseasca. Iar restul vine de la sine.

 • Adriana/ 19.11.2017Reply

  da da da, imi place mult acest articol, frumoasa tinuta- culoare tot, legat de concurs, mancare/bautura/muzica toateee bune si asta observ ca noi majoritatea asta enumeram, zuper..eu as pune accent pe faptul ca ne adunam vorbim suntem persoane
  diferite cu joburi diverse si impartasim asta..momente, mici secrete poate, cunoastem persoane noi , ne distram si facem acea zi o amintire placuta.Zi colorata asa ca tine >:D<

 • Doro/ 19.11.2017Reply

  Micul dejun si pranzul impreuna , o intalnire de 5 stele .
  Invitalele vor gusta produse de sezon , nelipsite vor fi castanele si prajitura de dovleac .
  Ne vedem duminica viitoare 🙂 .

 • Cristina/ 19.11.2017Reply

  Un cheesecake delicios, un cappucino si un dialog relaxat, natural, interesant.

 • Alexandra M./ 19.11.2017Reply

  Cred că cel mai important lucru pentru un brunch perfect este compania. Să ai măcar două prietene adevărate care să împărtășească cu tine şi cele bune, şi cele rele. Apoi, dacă asta s-a rezolvat, aş mai adăuga un film cu Audrey, un desert sănătos aşa cum îmi place mie să fac, o limonadă sau o ciocolată caldă şi multe planuri de viitor!

 • ELENA/ 19.11.2017Reply

  In viziune mea un brunch in compania fetelor arata asa:cafea calda cu scortisoara ,placinta cu mar si dovleac,budinca de chia cu fructe de padure,frigarui din fructe ,tarta cu spanac si branza si lumanari parfumate cu aroma de vanilie …..!Bineinteles multa voie buna si discutii despre ritualuri de ingrijire,vacante ,ideei cadouri de Craciun ,retete culinare si copii!

  • Dana/ 24.11.2017Reply

   Felicitări! Ai fost aleasă prin tragere la sorți, ne vedem duminică. Te rog sa imi scrii pe [email protected], pentru a-ti oferi toate detaliile.

 • Elena/ 19.11.2017Reply

  Un brunch de duminica perfect: o intalnire cu fetele unde sa schimbam pareri, sa ne dam sfaturi, sa povestim pe scurt care este cel mai frumos lucru care ne tine in viata si ne da putere, si multe altele, poate si un joc de carti gen wist, rent de ce nu si o ciocolata calda, niste clatite sau gogosi si multa voie buna!

 • Elena/ 19.11.2017Reply

  In viziunea mea un brunch arata cam asa: schimb de pareri, diverse sfaturi, de ce nu si un joc de carti rent, wist, o ciocolata calda, niste clatite sau gogosi si multa voie buna,!

 • Larisa/ 19.11.2017Reply

  O intalnire intre fete este mai placuta alaturi de un ceai cald, cateva fursecuri, multa voie buna si relaxare!

 • Cristina/ 19.11.2017Reply

  Brunch.. o duminica relaxanta cu muzica buna, in care te trezesti cand vrei tu si iei masa abia pe la 12.. iar cand stii ca iesi la brunch cu fetele pastrezi pt atunci cele mai bune subiecte :))
  Pare un vis de cand a aparut Sofi ?
  Dana, trebuie sa faci o cafea buuuna, omleta cu multe branzeturi si o supa crema de dovleac sau de porumb.. yummy

 • Ewa Macherowska/ 19.11.2017Reply

  Love your jacket! x

 • Dana zoom decor/ 19.11.2017Reply

  Cred ca pt toti brunch inseamna un jazz in surdina, o masa incarcata cu branzeturi, masline, cornuri, placinte, lumanari aprinse, cafea si discutii relaxate. Eu ador sa fac si ceva cu mainile cand ma vad cu fetele, pictam globuri/ cani/ semne de carte si vorbim. Ah, am chef, mi se pare distractia ideala pt toate varstele brunchul 🙂

 • Eda/ 19.11.2017Reply

  Hmm…brunchul ideal ar trebui sa o includa si pe Mary Poppins care sa se ocupe pe strumfii nazdravani. Daca o gasesti, eu nu fac deloc mofturi la mancare 🙂

 • Madalina/ 19.11.2017Reply

  Hai sa îl nimeresc! Zic! Hai sa vorbim discutii de oameni mari! Mi-e dor sa vorbesc cu fete mari! Hihi. Dupa 2 ani de bebeluseala vreau orice!

 • Fotografie Nunta/ 19.11.2017Reply

  Love your style! 🙂

 • Roxana/ 19.11.2017Reply

  Un brunch interesant ar fi un vin rose cu miros de coji de portocale si cu muzica buna..discutii despre cum sa fii tu insuti cum sa te relaxezi si sa te valorifici astfel sa pastrezi sanatatea mintala pentru a fi o buna sotie, mama, prietena!

 • Anca B/ 20.11.2017Reply

  Un brunch perfect ar trebui sa fie cu muzica buna in surdina, ceva cald de baut si ceva de rontait si multe rasete si discutii despre absolut orice.

 • Cristina/ 20.11.2017Reply

  Pentru mine un brunch trebuie sa includa o cafea buna, briose pufoase, muzica placuta si multa voie buna.

  • Dana/ 24.11.2017Reply

   Felicitări! Ai fost aleasă prin tragere la sorți, ne vedem duminică. Te rog sa imi scrii pe [email protected], pentru a-ti oferi toate detaliile.

 • mimi/ 20.11.2017Reply

  O locatie rafinata si intima, fetele mele dragi, cafea, mic dejun sanatos, veselie si muzica de buna calitate…..uitam de toate si toti si ne simtim…….ca fetele!

 • Ada/ 20.11.2017Reply

  Un brunch perfect ar fi cu multe rasete, povesti hazli, concursuri interactive sau poate chiar bordgames.
  Veselie, voie buna si hahaiala ? ? ?

 • Lilia/ 21.11.2017Reply

  Hey, Dana. Nu prea particip la concursuri de obicei, dar suna atat de bine invitatia ta incat – i – am dat curs.
  O intalnire cu 10 persoane noi presupune, in primul rand, ca trebuie ‘sparta gheata’ cumva. Si rolul principal ti-ar reveni tie :). Un subiect de interes comun, un joc prin care sa identificam 2 lucruri/pasiuni pe care sa le avem toate in comun, etc pot fi doar cateva idei.
  Apoi mi-as dori o atmosfera degajata, relaxata, in care, eventual, sa pregatim toate, impreuna, o gustare, un ceai si apoi sa le savuram in timp ca impartasim pareri si experiente legate de ritualuri de ingrijire.
  Poate ar fi dragut ca fetele selectate sa aiba o tema cu care sa venim pregatite de acasa (ex. O reteta de crema/scrub/masca pe care o putem prepara acasa), iar la final sa plecam muuuult mai bogate – oameni noi, trucuri noi, retete noi si o stare generala de bineee pe care sa o transmitem mai departe :).

 • Rus/ 21.11.2017Reply

  Te ador m-a inspiri ! Sper sa am ocazia sa m-a delectez cu prezenta ta! Ne vedem acolo.

 • Elena/ 21.11.2017Reply

  Degajare, asta înseamnă un bruch perfect.
  O femeie tra și discuțiile cu diferiți oameni, însă avem nevoie și chiar trebuie să ne păstrăm o doză atunci când ne întâlnim cu prietenele. E exact degajarea de care avem nevoie: să fim noi, să vorbim ce vrem și cât vrem, să facem lucruri firești, săebuie să-și lase o părticică din suflet, energie, activitate pentru un brunch cu fetele. Noi ne consumăm zi de zi energi râdem mult și să uităm pentru câteva ore de probleme. 🙂

 • Denisa Voinea/ 21.11.2017Reply

  Un brunch perfect inseamna o conversatie cu oameni placuti, de la care simti ca poti invata ceva nou oricat de mic, unde subiectele sunt relaxante, dar si foarte interesante.
  Ca spatiu, preferabil ceva cozy care sa induca starea de confort unde poti savura un cocktail Hugo sau o ciocolata calda, depinzand de preferintele comune 🙂

 • EllaBadic/ 21.11.2017Reply

  Finger food, ginger tea and some blues in the background 🙂

 • Roxana/ 22.11.2017Reply

  Brunchul perfect ptr mine este ideal in prezenta unor fete cu emor si energie, puse pe schimbat idei, povestit vise si intamplari.
  Mancarea nici nu mai conteaza …poate doar o ciocolata calda ar incalzi si mai mult “atmosfera”.
  si o muzica buna in surdina…

 • Elena Carabet/ 22.11.2017Reply

  Degajare, asta inseamna un brunch perfect! Noi, femeile, avem nevoie si trebuie sa ne pastram o particica de energie si nebunie pentru un brunch cu fetele. Pur si simplu sa uitam de probleme, griji, nevoi si sa ne degajam. Sa fim noi, sa radem, sa profitam de doza de nebunie, sa povestim. Omul degajat este fericit! 🙂

 • Cristina T/ 22.11.2017Reply

  Pentru ca e toamna tarzie si brunch-ul va avea loc intr-o atmosfera intima (si nu intr-un restaurant) si, in plus, va fi intr-o duminica (cu un usor aer de vacanta☺️…) mi-ar placea ca brunch-ul sa pastreze aceste elemente. Miros de clatite, scortisoara, mar copt?. Mai exact as vedea pe masa:
  – doua clatite pt fiecare, una sarata (branza de vaci si marar) si alta dulce (cu mar ras si copt sau dovleac ras si copt, miere, scortisoara);
  – un cos cu fructe (portocale neaparat, poate si gutui);
  – ceai (fructe uscate de iarna), cappuccino/cafea, vin fiert (mie imi place atat de mult sa il beau pe o vreme ca cea de acum…?);
  – o vaza cu flori (crizanteme de diverse culori ar fi perfect).
  Ca subiect de discutie (desi nu cred sa fie o problema?) pt ca toamna tarzie aduce o usoara nostalgie as propune sa deschidem blogul la intamplare cumva si sa rememoram acele momente ale tale si ale noastre descrise in acel articol cu privire la acel subiect (fashion/travel/lifestyle/parenting).
  Multumesc pt sansa de a scrie pt prima data intr-un blog?, Cristina

  • Dana/ 24.11.2017Reply

   Felicitări! Ai fost aleasă prin tragere la sorți, ne vedem duminică. Te rog sa imi scrii pe [email protected], pentru a-ti oferi toate detaliile.

 • Raluca/ 23.11.2017Reply

  Bună Dana! În primul rând, aș vrea să îți spun că te apreciez foarte mult pentru ceea ce ești, pentru ceea ce faci. Îți urmăresc activitatea de pe platformele sociale și mă bucur să văd că tot ce postezi este ,,scăldat în apa sufletului tău”! Acestea fiind spuse: pentru mine brunch-ul perfect este o întâlnire cu o persoană pe care o admir, de la care consider că am de învățat și în compania căreia mă simt bine! Ceaiul, florile, prăjiturile, locul în care ne întâlnim sunt doar elemente de decor! Îmi doresc foarte mult să întâlnesc persoana din spatele blogului ,,Diana Rogoz”!

 • Diana S/ 23.11.2017Reply

  Draga Dana, la cat de frumos organizezi evenimentele, cred ca o sa fie un brunch mai mult decat perfect. Imi imaginez muzica pe fundal, discutii, povesti de ale tale, ceai, miros de portocala si niste briose yummm pe care promit sa le fac daca am norocul sa vin. Ar fi o duminica tare frumoasa!

 • Diana S/ 23.11.2017Reply

  Draga Dana, la cat de frumos organizezi evenimentele, cred ca o sa fie un brunch mai mult decat perfect. Imi imaginez muzica pe fundal, discutii, povesti de ale tale, ceai, miros de portocala si niste briose yummm pe care promit sa le fac daca am norocul sa vin. Ar fi o duminica tare frumoasa!

 • Cristina T/ 23.11.2017Reply

  Am asa mari emotii pt ca scriu aici incat am pierdut deja un raspuns dat aseara pt ca se pare ca nu am postat corect. Sper ca acum sa mearga?
  Pentru ca e toamna tarzie si o atmosfera intima, de duminica (cu aer de vacanta..), mi-ar placea ca brunch-ul sa pastreze acest iz de nostalgie parfumata. Mai exact eu as vedea pe masa:
  – doua clatite pt fiecare umplute cu mar copt ras sau dovleac copt ras alaturi de un sos de vanilie cu scortisoara (poate si o clatita sarata, cu branza si marar, depinde de invitate?);
  – un cos cu fructe (gutui neaparat, portocale, etc);
  – ceai/cafea/cappuccino/vin fiert;
  – o vaza cu flori – crizanteme colorate ar fi parfumul perfect.
  Pt ca e un aer nostalgic (ultimele frunze galbene afara…), ca subiect de discutie as propune sa deschidem cumva la intamplare blogul la o pagina din trecut si sa rememoram impreuna momentele descrise in subiectul articolului si nu numai (cum ne-am schimbat de atunci, de ex)…

 • Cristina T/ 23.11.2017Reply

  Am asa mari emotii pt ca scriu aici incat am pierdut deja doua raspunsuri date aseara si azi dimineata pt ca se pare ca nu am postat corect. Sper ca acum sa mearga?
  Pentru ca e toamna tarzie si o atmosfera intima, de duminica (cu aer de vacanta..), mi-ar placea ca brunch-ul sa pastreze acest iz de nostalgie parfumata. Mai exact eu as vedea pe masa:
  – doua clatite pt fiecare umplute cu mar copt ras sau dovleac copt ras alaturi de un sos de vanilie cu scortisoara (poate si o clatita sarata, cu branza si marar, depinde de invitate?);
  – un cos cu fructe (gutui neaparat, portocale, etc);
  – ceai/cafea/cappuccino/vin fiert;
  – o vaza cu flori – crizanteme colorate ar fi parfumul perfect.
  Pt ca e un aer nostalgic (ultimele frunze galbene afara…), ca subiect de discutie as propune sa deschidem cumva la intamplare blogul la o pagina din trecut si sa rememoram impreuna momentele descrise in subiectul articolului si nu numai (cum ne-am schimbat de atunci, de ex)…

 • Gabriela I/ 23.11.2017Reply

  Un brunch ideal poate fi facut in mii de feluri, dar eu optez de obicei pentru un waffle cu nuci si caramel si pentru cea mai aromata cafea de la noi din oras, de altfel originala din surse sigure, data prin rasnita pe loc?.

  Cat despre muzica, desi facand parte din generatia tanara, imi place mult tot ceea ce tine de vechi, o atmosfera perfecta s-ar rezuma la cateva CD-uri de calitate, de Craciun sau nu, gasite in magazinele de carti.

  De asemenea, mandarinele ar fi obligatorii pentru atmosfera de iarna, si mi-ar placea sa fac parte pentru ceva timp dintr-o lume autentica, deci as sta cu cel mai mare drag doar sa ne uitam impreuna la sketch-uri, la piese, la momente de-ale marilor actori vechi, de la Dem Radulescu pana la Olga Tudorache si asa mai departe. Este una dintre activitatile mele preferate si ceea ce as face sigur pe o vreme friguroasa in contextul asta.

  Iar ca subiecte de discutie, as vrea sa vorbim despre moda, fotografie, arta in general dar mai ales muzica si teatru, despre cum sa ne ingrijim mai bine, ideea de familie, experiente ale fiecareia si nu numai.
  Avand 18 ani, sunt sigura ca mai ales de la tine as avea multe de aflat si invatat, despre actorie, imagine, healthy lifestyle. Te admir ca stil, dar si ca artista si blogger, deci sa schimbam idei sigur ar fi o super experienta❣️.

 • Alina/ 26.11.2017Reply

  Felicitari! O sa va urmaresc! 🙂 Have fun! :*

 • imprimante termice/ 11.12.2017Reply

  cu siguranta in sezonul rece trebuie sa ne ingrijim suplimentar atat cosmetic cat si pentru imunitate

Leave a Comment