Custom Menu

Latest From Our Blog

La Multi Ani, Vlad! 7 ani

La Multi Ani, Vlad! 7 ani

La ora 8 seara, intr-o sambata, chiar de Ziua Martisorului, s-a nascut primul meu copil. A venit mai repede decat data in care programasem cezariana, dar totusi la termen, sanatos si fortos, impresionandu-ne pe mine si pe Radu cu tipetele sale de bun venit. Ce am simtit in acele momente a fost o emotie cu totul noua, o bucurie coplesitoare, nebanuita, care facea ca lacrimile sa imi tasneasca din ochi, intr-un bocet de fericire. Da, bocet de fericit, acest oximoron amuzant, pe care poate ca si alte mame il inteleg.

Din acel moment viata mi s-a schimbat in asa masura, ca nici nu mai stiu cum era inainte. Dar ce faceam inainte sa il am pe Vlad? Da, ok, stiu ce lucram, ce job aveam, dar in rest… efectiv nu imi mai aduc aminte cum eram eu “ne-mama”.

Am crezut ca in “primii 7 ani de acasa”, eu trebuie sa il invat pe Vlad un fel de ABC al vietii. Dar cred ca mai multe lucruri am invatat eu despre viata si m-a invatat el pe mine, decat invers. Pentru ca de 7 ani sunt intr-un continuu proces de autocunoastere, pentru a-l cunoaste pe el, vad si inteleg lumea altfel, ca el sa poata deschide ochii inspre ea, iubesc, ma bucur, visez, mi-e frica, traiesc totul mai intens, mai curat, mai adevarat, ca sa ii inteleg mai bine nevoile si trairile.

In ultimul an a crescut parca mai mult decat in alti ani. A inceput scoala, a primit-o in Universul lui perfect pe sora mai mica, a trecut printr-un an schimbat de pandemie si a rezistat eroic in lockdown. Ne-a surprins de nenumarate ori cu intrebarile sale – “Adam si Eva aveau buric? Ca daca nu au stat in burta nimanui inseamna ca nu a existat nici cordonul ombilical si, deci, nici buric”, cu calculele matematice – “Am ajuns la concluzia ca daca inmultesti un numar de forma patrat (9, de exemplu, un patrat care are latura de 3) cu un alt numar de forma patrat (16 de exemplu) sigur rezultatul va fi un numar de forma patrat.”, dar si cu reactiile sale emotionale carora le-a dat frau liber, ca atunci cand a vazut-o pentru prima oara pe sora sa si s-a asezat in genunchi langa ea, strigand in cortul de triaj sa afle toata lumea: “E sora mea! E sora meaaaaa! Ea e! Eu i-am dat numele Elena! Si e sora mea!!!”.

Vlad, esti minunat. Ne fascinezi. Iarta-ma daca am gresit deja in acesti “7 ani de acasa”, dar sper sa o reglam mai tarziu. Nu stiu cum as putea sa iti multumesc indeajuns pentru tot ce m-ai invatat pana acum, pentru tot ce mi-ai oferit.

La multi ani, Vlad! Uite asa au trecut cei 7 ani…

In poze port: salopeta Bianca Popp, pantofi Asos. Vlad poarta o tinuta Little Creative Factory. Fotografiile sunt realizate an de an, in acelasi loc, in acelasi weekend de dinaitea zilei lui de nastere, la MNAC.

7Comments
 • Cami/ 01.03.2021Reply

  La multi ani, Vlad! Pozele sunt superbe!

 • Lore/ 01.03.2021Reply

  La mulți ani!!! Vlad. Într-adevăr, când au trecut acești 7 ani? Mă uit la fotografiile voastre din fiecare an și parcă doar ieri a fost…. Și băiețelul meu a făcut 7 ani două luni în urmă dar în mintea mea tot micuț îl văd. Totul ii posibil, acum numa ce ii cresc doi dintisori 🤪🤗

 • Iulia/ 01.03.2021Reply

  La multi ani, Vlad!!! Ce frumos ati crescut! 🙂

 • Teo girl/ 02.03.2021Reply

  La multi ani frumosi si Aici pentru Vlad!
  Sunt minunate pozele astea si tot ce faceți voi pt Vlad si Vlad pt.voi ❤🤗

 • Dorya/ 02.03.2021Reply

  La Mulți Ani Vlad!!! 🎉🎂😘Ce frumos și sincer ai scris Dana, cum numai o mama adevărată se poate exprima.
  Foarte frumoase pozele din fiecare an, asa se vede clar cum creste Vlad. Farte frumos obiceiul la aniversarea lui Vlad. Cred ca și pentru Lia ar fi frumos un astfel de obicei.❤️
  Va dorim multe bucurii împreună și va îmbrățișam cu drag!!! 😘😘

 • Oana-Maria/ 03.03.2021Reply

  La multi ani copil frumos! ❤️❤️

 • Raluca/ 30.03.2021Reply

  Superbe pozele 😉 Sa fiti sanatosi!

Leave a Comment