Custom Menu

Latest From Our Blog

La Multi Ani, Vlad! 8 ani (partea a II a)

La Multi Ani, Vlad! 8 ani (partea a II a)

Setul 2 de poze de la MNAC! 

Nota 1: Cand Vlad e serios in poze, nu e suparat, stati linistiti, doar pozeaza. :))) Adela, nasa lui, moare de drag cand il vede cum pozeaza, caci ei ii trimit mai des poze cu finutul, na. Si are deja o anumita privire, o anumita postura… lesini de ras.

Nota 2: Lia nu era in plan in aceste seturi de poze, dar voia neaparat sa intre si ea in cadru. De fapt, chiar am insistat ca ea sa nu schimbe traditia noastra si, astfel,,sa nu apara in pozele cu mine si Vlad de la scara. Sa il asigur pe Vlad ca unele momente raman ale noastre, asa cum erau inainte de a deveni frate mai mare. Nu ma intelegeti gresit, o iubeste pe Lia, adora momentele cand o ia in brate sau cand ea il pupa. Dar mai cred ca Vlad are in continuare nevoie si de momente in care e doar cu mine, ori doar cu mine si cu Radu. De aceea, in primele seturi de imagini de la MNAC Lia a ramas (cu greu) in spatele camerei de fotografiat. In urmatorul, in schimb, o sa ne vedeti pe toti 4, pe terasa muzeului.

 

In poze eu port: top Zara, pantaloni piele Vintage Couture Shop, tenisi Converse personalizati, colier Lisa&Co. Vlad poarta bluza si blugi ambele Zara, tenisi Next.

1Comment
  • Teogirl/ 07.03.2022Reply

    Minunați suuuuunteti!!!!

Leave a Comment