Custom Menu

Latest From Our Blog

Maraton de teatru

Maraton de teatru

Iti dai seama ca esti pe drumul cel bun cand nu iti pare rau ca te intorci acasa dintr-o vacanta frumoasa. M-am intors din America cu un sentiment foarte placut, si asta in mare parte datorita proiectelor de teatru si film in care sunt implicata. Nu e deloc simplu sa ajungi sa faci ce iti place. Nu tine doar de tine, de munca depusa, de cat de determinat esti. Nici de cate discursuri motivationale ai auzit pe tema asta. In viata trebuie sa ai si sansa. Cand eram copil, Marian Ralea imi vorbea adesea despre aceasta sansa in meseria noastra si mi se parea ca exagereaza. Dar cu timpul, am inteles perfect la ce se referea. Anul acesta, dupa foarte multa munca, simt ca mi se ofera dintr-odata multe sanse de a face ce imi place mai mult. Si e cu mare bucurie, va zic.

In pozele acestea pare ca joc nu stiu ce personaj, pe romantism asa… In realitate eram rupta de somn, pentru ca abia ne intorsesem in tara, si functionam dupa fusul orar din America. Efectiv abia ma tineam pe picioare.  Iar Radu facea eforturi semnificative pentru a tine focusul, va dati seama.

Dar, asa cum spuneam la inceput, anul acesta m-am intors cu bucurie acasa, din vacanta. Si nici nu imi doresc alta vacanta curand. Imi doresc sa joc spectacolele pe care le am deja si sa incep repetitiile la unele noi. Imi doresc sa ma pregatesc pentru premiera internationala de la Sarajevo, dar si pentru cea din tara, pentru care am foarte multe idei (sper sa avem si buget sa le punem in practica…. alta discutie 🙂 ).

Asa ca postarea asta, pe care o scriu din Parcul Ioanid in timp ce copilul meu se joaca cu o teava cu cornete (mda, ne-am intors in ’92), vine la timp ca sa va rezervati locuri la spectacolele de la Zilele Unteatru. Ce se intampla in aceste zile? Pai pentru ca Unteatru implineste 9 ani, de pe 24 si pana pe 28 iulie, va propune un adevarat maraton de teatru. In 5 zile puteti vedea spectacolele care au avut premiera in acest ultim an la Unteatru (an in care teatrul a castigat Premiul de Excelenta la Gala Uniter), dar si avanpremiere surpriza. Eu voi juca “Leonce si Lena” regia Eugen Gyemant pe 26 iulie, si “Proof” regia Andrei si Andreea Grosu pe 28 iulie. Dar puteti veni la oricare dintre spectacolele acestui teatru independent, pentru ca toti colegii mei sunt minunati! Teatrul independent e dependent de public, asta-i realitatea. Asadar, ar fi frumos ca de ziua lui, Unteatru sa aiba toate salile pline.

Bilete gasiti pe tomtix.ro. Va las si programul Zilelor Unteatru mai jos. Ce spectacole va fac cu ochiul?

In poze port: richie Zara de acum o suta de ani, care rezista, colier scoici Topshop si curea tot Zara.

P.S.: M-au terminat tantarii din parc cat timp am scris acest articol!!!

No Comments

Leave a Comment