Custom Menu

Latest From Our Blog

Silver Moon

Silver Moon

E argintiu, editie limitata, metalic, mega in trend si super usor de asortat la orice. Chiar la orice! Potrivit pentru a completa tinutele de petrecere ale sfarsitului de an, dar si o tinuta casual chic, cu personalitate. L-am probat cu toate fetele detasabile existente, si mi se pare ca se pun in valoare reciproc, rezultatul fiind o geanta cu o mie de fete… de pe alta planeta: Plicul Moon Argintiu, editie limitata.

 

EN: It’s silver, limited edition, really high in trend and very easy to match with everything. Really everything! Suitable to complete the outfits for the end of the year party, but also a casual chic outfit, with personality. I have tried it with every detachable cover there is, and I think they highlight each other, the result being a clutch with a thousand covers…from another planet: the Silver Moon clutch, limited edition.

1 3 5 11247 61089

Si ca sa ajungem la zi cu noutatile Moon by Dana Rogoz, iata mai jos si cele mai noi fete detasabile, lansate cu ocazia deschiderii Moon Brussels din acest an:
atomium-1-webatomium-2-webatomium-3-web statuie-web

In mintea mea am deja 3 produse noi imaginate in detaliu. Ramane doar sa le pot realiza asa cum imi doresc, la un pret rezonabil si o calitate buna. Caci de la idee la produs urcat in magazinul online e cale foarte lunga, dar provocatoare. Povestea Moon continua…

In poze port: geaca piele si pantaloni imitatie piele ambele Zara, incaltaminte Tex, ochelari Minkpink, plic Moon Argintiu, fete detasabile in ordinea pozelor Atomium 1, Atomium 2, Atomium 3, Fata Detasabila Pisaciosul. Si tinuta in miscare:

 

 

EN: So that we are up to date with the news from Moon by Dana Rogoz, above you can also see the newest detachable covers, launched for the opening of Moon Brussels this year.

In  my mind I already have 3 new products imagined in detail. I just have to make them like I want to, for a reasonable price and good quality. Because it’s a very long, yet challenging road from an idea to the product uploaded into the online shop. The Moon story goes on…

In the pictures I am wearing: Zara fake leather jacket and pants, Tex, shoes, Minkpink glasses, Moon Silver Clutch, detachable covers in order of appearance Atomium 1, Atomium 2, Atomium 3, Maneken Piss .

17Comments
 • Ella/ 19.11.2016Reply

  Foarte tare ?

 • ELA/ 19.11.2016Reply

  Frumoooos!Totul e frumos in pozele astea!!!

 • Ralucutz/ 19.11.2016Reply

  Îmi e dor de tine cu parul lung,nu te mai tunde niciodată atât de scurt?

  • Dana/ 19.11.2016Reply

   Eu ma simt mult mai bine cu el scurt.

 • Ev/ 19.11.2016Reply

  Love your jacket!

 • Roxy/ 19.11.2016Reply

  Cat timp va fi disponibil?Cred ca prin 10 dec as putea sa îl achizitionez,crezi ca am șansă să îl mai prind?

  • Dana/ 19.11.2016Reply

   Sunt aproape sigura ca da. Având în vedere ca esti o prietena veche a Moon-ului, îți opresc unul pana pe 10 și iei atunci decizia dacă îl mai vrei sau nu, fără nici o supărare.

 • toscasilviu/ 19.11.2016Reply

  foarte frumooos bravooo Dana 🙂

 • idareyoutobefashion/ 20.11.2016Reply

  iti sta bine cu acest look mai rock
  http://www.idareyoutobefashion.com

  • Dana/ 20.11.2016Reply

   Mulțumesc. E un stil la care tot revin cu placere.

 • Sorina/ 20.11.2016Reply

  Eu am plicul si sunt extrem de incantata de el :)! Are o piele ALTFEL decat celelalte plicuri,find posesoarea a patru dintre ele 😉 ,de care ma leaga amintiri tare frumoase :)si pot spune ca fac furori cu el cand ma afisez :)! Colectiei de fete detasabile i-am mai “plasat” inca doua:cea cu “Manneken Pis” si cea de-a doua cu “Atomiul”. Sunt faine de-a dreptul :)! O singura remarca, as fi vrut sa existe si cureau de umar de aceeasi culoare :)! Am lant dar ma doare umarul.Poate scoti Dana :)! Ar fi o super idee :)! Sau lant si la umar curelusa piele :)! I-ar da un aer tare fancy -trendy :)!
  Bizzz

 • Sorina/ 20.11.2016Reply

  Astept cu nerabdare celelalte trei produse :)! Oare ce o fi? Cred ca unul sigur va fi in februarie de ziua lui Moon ;)!
  Bizzz

 • Teodora/ 21.11.2016Reply

  In momente ca astea, imi doresc sa am o relatie mai prietenoasa cu argintiul, la cat de bine arata noul plic Moon. Keeping my fingers crossed for a golden one 😀

  • Dana/ 21.11.2016Reply

   Hehehe

 • Descude/ 22.11.2016Reply

  Foarteeee fain!
  http://www.descude.com

 • Laura/ 15.12.2016Reply

  Esti cam plina de tine, te dai mare si ai preturi foarte, foarte piperate la gentile tale. Cand te intalnesti cu oamenii, in general, fii mai apropiata de ei si nu mai te da asa de mare ca nu esti singura care a creat niste genti si tricouri. Zici ca ai facut nu stiu ce mare chestie…Fii si tu mai buna si mai draguta. Esti cam rea

 • Otrava Soareci/ 13.02.2017Reply

  Suspin de fiecare data cand iti vad plicurile. Sper din toata inima sa-mi pot achizitiona unul cat de curand!

Leave a Comment